Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

David Netuka specialista na operace mozku, docent .... Lékařské exody jímž občas vyhrožuje lékařská komora, jsou prostě hloupost. Z lékařské komory se stala odborová komora, která jenom bojuje, aby každý měl stejný plat a nebyly přesčasy. A já nechci mít stejný plat, jako někdo, kdo odvádí plovičku toho co já. Měření přesčasů patří do dělnických profesí. Nic proti nim, já jen nechápu, proč mi má někdo kontrolovat kolik hodin odpracuji.

0 1
možnosti
Foto

Pane Kindle, jinak to vidí docent Netuka a jinak třeba obyčejný obvoďák někde v Horní Dolní.

Exodus není hloupost, pokud z každého ročníku - cca 1000 promujících se ihned jedna pětina vydá mimo ČR. Imigrace nepostačuje, navíc - vzhledem k situaci by třeba přítomnost většího počtu afghánských lékařů asi zásadní terno neudělala. Jsem rovněž proti nivelizaci platů, nicméně ony přesčasy jsou v medicíně poněkud složitější problém, než pásová výroba.

3 0
možnosti

J39a29r92a 80R90a50n86k

1. 7. 2017 22:45

Na druhou stranu se ti afgansti lekari dobre uchytli v Kanade.....

0 0
možnosti

Je to dnes normální, odmítat zaplatit vzdělání a kvalitní práci. Tak ty lékaře neplaťte! A uvidíte, čeho dosáhnete. Nejsou lékaři, nejsou sestry. Mimo jiné třetina lékařů postrádá kvalitní vzdělávání po promoci! Nejsou kvalitní učitelé? Hlavně nemají na své kolegy čas!

1 0
možnosti

Proč se kontrolují odpracované hodiny? Ze stejného důvodu jako u řidičů nebo pilotů - kvůli bezpečnosti pracovníků a hlavně kvůli bezpečnosti pacientů (u řidičů a pilotů kvůli bezpečnosti pasažerů) ;-)

2 0
možnosti

Jenže ve zdravotnictví nesmíš vykázat skutečnou práci a skutečný odpočinek, protože by ti nikdo nic za práci nezaplatil! Výkazy nesmí odpovídat pravdě, ale politickým směrnicím!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS