Diskuse

Báječná léta Marty Semelové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Že Semelová je téma na blog mě překvapilo, ale budiž. Šokující je ta diskuzní vichřice, kde Rudá Marta působí už jen v pozadí jako katalyzátor. V popředí zuří boj o to, kdo je větší pitomec. Dialog vycházející z postoje "já sem chytrej, ty seš blbej", většinou sklouzne na pavlač.

2 0
možnosti
FV

Petříka bych doporučil ignorovat. Zdá se, že si na Vás zasedl, Tomáši, smím-li Vám tak říkat. On už taky neví, kam by se uvrtal, všude je jen pro smích, případně znechucení. A ve finále vytáhne svoji "karmu", když už neví, kudy kam.

Já na něj reagovat mohu, on se mě totiž bojí. Myslí si, že jsem jeden z adminů, ten starý popleta. :-)

2 2
možnosti
PU

P66e58t65r 86U39h34e37r

18. 4. 2017 22:27

A vy nejste jedním z adminů, Františku? :-)

2 0
možnosti
Foto

Tragické je, že komouše dodnes volí drtivá většina národa. To se pak není čemu divit, že se Semelová a spol. nechávají pořád slyšet, jak byl ten socialismus skvělý.

1 1
možnosti
Foto

A jak někomu ale může vadit, že byl uprostřed všeobecného marasmu spokojený?

1 0
možnosti

Martu Semelovou vnímám jako komunistickou provokatérku, protože nevěřím, že je hloupá.

Komunisti jsou zvláštní ráce, ve sněmovně mají plnou hubu demokracie a svobody, a ze sněmovny jdou klidně mezi stoupence komunistické revoluce, kde se hecují, jak poklemovsku zakroutí slušným lidem krkem!

Komunisti jsou nebezpečím pro náš národ jednak svým komunistickým hecováním v závisti a nenávisti, na kterých stojí jejich revoluce, a dále tím, že jsou pátou kolonou Putina.

:-)

3 1
možnosti
FV

Souhlasím, až na tu první větu. Já si myslím, že hloupá je.

5 1
možnosti
MS

Ještě k příspěvku pana Řeháčka: Ano, za všechno, co uvedl, mají komunisté pořádný vroubek až do skonání světa. A já jen dodám, že za to, jak se v padesátých letech zachovali k našim válečným hrdinům, kteří se dopustili jen té "chyby", že bojovali proti německému fašismu na té "nesprávné straně", mají čeští komunisté až do skonání světa ne vroubek, ale pořádně hluboký zářez.

9 1
možnosti
Foto

Skutečně komunisti šli po těch, kdo bojovali na té nesprávné straně? Žádné jiné vroubky ti dotyční neměli? A jak potom vysvětlíte ty životní osudy, kde se se žádným pronásledováním není možné setkat?

1 6
možnosti
Foto

Ty mandarinky i toaletní papír bych jim odpustil. Ale za to věčné křivení páteře skrzevá výjezdní doložky, prvomájové průvody, posudky uličních důvěrníků atd. budou mít vroubek až do skonání světa. R^

11 0
možnosti
Foto

Odpustit lze pouze tomu, kdo koná pokání. Pokud někdo své hříchy neustále prezentuje jako přednost, pak mu odpouštět není třeba.

4 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem se původně v podobném duchu připomenout komunistovi na prvního máje, ale Vy jste to za mě udělal už na velkou noc.:-)R^ Zaženu tedy rudé chmury a napíšu něco lásce.V

1 0
možnosti
FV

K článku nemám nic. Protože s ním prostě souhlasím. R^

A k diskusi? Hermánek, Petřík, Krusic, Řezník. Je třeba něco dodávat? Rv

4 0
možnosti
PK

Pan Vodvářka je nesporně inteligentní a vzdělaný pán, využívá umně materiálu jako "Semelová" ale neodpovídá na otázku proč KSČM má skoro 30 let po "převratu" stále cca 15% hlasů národa. A i komunisté jsou smrtelní. Přitom Semelová je neštěstí, Filip nic moc resp. skoro nic, ostatní snad kromě Dolejše ještě horší. Takže těch 15% jsou lůza, flákači? Ona dnešní doba, i kdyby seděl na Hradě jeho milovaný Karel má též velké problémy. A to že 30% podporuje nějakého Bureše je také zvláštní.

2 2
možnosti

Proč píšete o Vodvářkovi, když o něm nic nevíte?

Nicméně klobouk dolů před vyčuránkem Vojtěchem Filipem. Díky jemu a Kalouskovi byl podruhé zvolen Václav Klaus do úřadu, a přesto to komunisti dodnes netuší. A přednášet v Parlamentu o svobodě a demokracii, a jít hned odtud mezi "svoje" hecovat se na další Únor, je skutečně husarský kousek! Ale patnácti procentům to nevadí. To je inteligence!

1 0
možnosti
PL

P28e78t49r 93L94a56n28g86e59r

17. 4. 2017 20:23

Marta Semelová lže. Doba socialismu byla nudně šedivá, jednotvárná s protivnou všudypřítomnou propagandou.

Ale vy taky trochu přibarvujete. Ne moc, ale trochu ano. Bída, hlad a něco jako zoufalý nedostatek všeho, jak by si někdo nezasvěcený z vašich slov mohl myslet, v Československu nebyly.

Taktéž se v kinech nedávaly výhradně sovětské filmy. V 80.letech frčely komedie-Francouzské, Italské a USA. Pravda, dost filmů, např. Formanovy uvedly kina až po revoluci. Nicméně já osobně jsem ve filmovém klubu viděl někdy v 83 Hoří má panenko a později i dokument Konkurs. Nelze zapomenout na rockové a folkové koncerty. Pravda s dohledem, ale byly. A knihy se taky daly sehnat(půjčit), jen to chtělo více úsilí, o to více si toho člověk vážil..

Ano, žádná pecka život za socíku nebyl, dnes se máme podstatně lépe ve všech směrech. Ale že bychom nedokázali v té době kvalitně žít, bavit se, to není pravda.

Tak prosím nepřehánějte.

Kdyby nic jiného, tak aspoň uznejte, že vám "socík" poskytl dobrý základ lékařského vzdělaní. Samozřejmě, že jste tento základ musel dalším vlastním úsilím rozvíjet sám. Ale to platí i dnes pro mladé lékaře.

:-)

7 2
možnosti
AT

Vy tam někde čtete "bída a hlad"? Nejsem si jistý, kdo přibarvuje.

A nezlobte se, ta poznámka, že by vysokoškoláci měli být socialismu vděčni za studium je fakt už trapná.

6 0
možnosti