Diskuse

Senzidebilové

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

- Myslíte si, že právní subjektivita léčitelů neexistuje kvůli léčitelům? To je vtip. Oni přeci nejsou ti, kteří to brzdí. Zeptejte se například na české muzikoterapeutické asociaci kolik let se snaží zapsat alespoň profesi muzikoterapeuta, ač je to zcela běžné v jiných evropských státech.

- Článek se vám tedy nepovedl, znalostmi zrovna neoplýváte.

- Zde tragicky zemře jeden člověk v rukou léčitele a už to berete za bernou minci. To je nefér, neboť k tomu musíte napsat rovněž kolik lidí zemře na nepovedené zákroky lekařů. Jinak je to čirá demagogie. Ale nebojte, karma bude vysoká.

2 2
možnosti
Foto

no, buďte ujištěn, že vaše služby nevyhledám

1 1
možnosti

V Německu jsou léčitelé evidováni, musí mít určitou kvalifikaci a zkoušky, hradí je pojištovna a mají odpovědnost. To všechno zde chybí.

1 0
možnosti

J23a12r40a 27R41a51n81k

2. 6. 2014 9:30

To jsou pane Petre ve Svycarsku a Kanade take, nekde je to Naturarzt, nekde Doctor of Chinese medicine, delaji osteopatii, akupunkturu, ale dal bych si asi zadneho nepustila, na jejich "krevni rozbory" a podle toho koreni skutecne nedam.

0 0
možnosti

nopočítat kolik lidí zemřelo v rukou lékařů.. špatné diagnozy nepovedené zákroky...

1 2
možnosti

Ale v takovém případě by jistí lidé VELMI DŮKLADNĚ zkoumali podrobnosti.

1 0
možnosti
Foto

Věř a víra tá tě uzdraví. Mnoho podob. Od věřících až po šarlatány a podvodníky. Na druhou stranu i placebo efekt může i zabít:-/

1 1
možnosti

Senzidebil je vcelku vhodne oznaceni. Blby je, ze nekteri lidi maji dar vylecit. Nikdo nevi jak, ani jak ty lidi poznat. To, ze vyjimecne zafunguje neco mezi nebem a zemi senzidebilove jen sikovne vyuzivaji a postizene, coby vadne kusy stady, likviduji. Kdyby se nikdy zadne zazracne vyleceni neudalo, tak by nebyla ani tato zvracena zivnost.

2 1
možnosti

Skuteční sensibilové opravdu existují. Většinou jsou ochotni spolupracovat s lékaři a za léčení neberou ani korunu. Kdysi jsem měl obavy, že skončím na vozíku a léčitelka mě z toho dostala. Za "odměnu" si vzala  10 dkg kávy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám