Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrovna tak by se třeba dalo napsat máš-li malou karmu, kopni si do ČSSD. Viz dnes pan Fojtík.

1 0
možnosti

Z19d41e88n65a 20K58o37č97í

14. 1. 2014 11:29

Oni si ale kopanec zaslouží - stejně jako ODS;-D!!

0 2
možnosti
Foto

Karma! Je to dobře napsanéR^

0 0
možnosti

Několik otázek pro příznivce lidovců:

Před volbami jste měli dluh téměř 50 miliónů a kampaň Vás stála cca 30 miliónů. Kde jsou informace o tom, kdo Vás financoval a jakým způsobem?

Návštěva Bělobrádka v US. S kým se sešel a co projednávali?

Čipování občanů. Nechcete nám o tom říci něco bližšího?

Moc se těším na transparentní odpovědi.

2 1
možnosti

Transparetně lze odpovědět na relevantní otázky,Vaše bláboly,lži a polopravdy jsou jen sockomunistická dogmata a ty nelze slušně a relevatně odpovědět .Nikdy to nešlo a proto je tak rádi již od dob Lenina používate.:-)

2 2
možnosti

karma,chtit či čekat slušnost od sockomunistů nemužete,nemají s ní zkušenosti;-D

3 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že lidovci jsou sockomouši, plně souhlasím.

0 3
možnosti

Ta karma je zdrojem výdělku?

Komunisté okradli církev. Někdo žije s názorem, že ta církev po dobu své existence také nepřicházela ke svému majetku zrovna čistým způsobem. Asi se úplně nemýlí ten někdo.

Zásadní problém je zde: komunisté ukradli, ať komunisté platí. Moje rodina nemá s komunisty ani s žádnou církví nic společného. Víra v Marxe se nás netýká, a ač považujeme architekturu kostelů za krásnou, nechodíme tam poklečet. Jsme prostě ateisté se snahou slušně žít. Nevím, proč by se naše rodina měla jakýmkoliv způsobem vstupovat do sporu mezi komunisty a církvemi a platit jim to. Takových rodin jsou v ČR stovky tisíc.

A k Lidovcům. Lidovci prokazatelně spolupracovali s komunisty. Bartoníček, Lux, Sacher, Kalousek, atd. Co jméno, to perla. Až se lidovci přestanou chovat jako had na tři, pak do nich přestanou lidé kopat.

4 2
možnosti

1) „Zásadní problém je zde: komunisté ukradli, ať komunisté platí.“ – Je mi líto, ale kradl stát. Stát sice kradl rukama svých komunistů, takže bych byl taky radši, kdyby vracel prostřednictvím jejich rukou, ale to jaksi nelze. Každopádně to byl stát, kdo těžil z toho, co ukradl. „Vnárodohospodářském ústavu v roce 2008 spočítali, že zabavený majetek církvívynesl do roku 2008, tedy za 60 let, asi 230 miliard. A církve na podporuexistence ze strany státu dostaly za 60 let 60 miliard. To znamená, že majetek,který stát vlastní, vydělal pro stát 170 miliard a dál stále vydělává.“ – viz http://www.ceskatelevize.cz/ct24/exkluzivne-na-ct24/osobnosti-na-ct24/160032-navraceni-cirkevniho-majetku-je-vyreseni-minulosti-rika-joel-ruml/

2) „Nevím, proč by se naše rodina měla jakýmkoliv způsobem vstupovat do sporu mezi komunisty a církvemi a platit jim to.“ – nebojte se, vy nic neplatíte. Stát kradl, stát vrací. Jestliže se považujete za stát v tom smyslu, že stát vrací, měl byste se za stát považovat i v tom smyslu, že stát parazitoval na něčem, co mu nepatří, co ukradl. Konečně z toho, že jste občanem státu, plynou nějaké důsledky. Dovedete si představit třeba Němce, kteří by odmítli platit válečné reparace (za 1. světovou! doplatili poslední peníze teprve nedávno) s poukazem na to, že oni sami nic nezavinili, že oni nejsou sví předkové?

3) Jak Lux spolupracoval s komunisty? Tím, že byl do roku ’89 řadovým členem Lidové strany? To je fakt spolupráce… :-/

1 1
možnosti
Foto

Pokud jsem stačil zaregistrovat, tak nejvyšší karmu (kromě romové-cikáni) má kopání do prezidenta Zemana.

A možná by nebylo od věci se zamyslet, proč jsou církve a lidovci většinově neoblíbeni (tedy, zde na blogu celkem ano, protože zde mají velmi silné zastoupení).

Proč jim ale příliš nezabírají jejich komunistobijecké noty.

Jinak Daniela Hermana nepokládám za slušného člověka.

To už je slušnější člověk komunista Vojtěch Filip.

8 10
možnosti

J79i52r85i 78K58u24c65e10r31a

13. 1. 2014 20:17

omylem jsem vám dal plus, kvůli té poslední větě se všem omlouvám :-/

0 0
možnosti
Foto

Solární baroni alespoň vyrábějí elektriku, pane Vodvářko. Co vyrábí pan DukA ?

1 8
možnosti

.......vyrábí elektřinu.... když už.... A co vyrábíte Vy? Že jsem tak smělý.....

7 0
možnosti
Foto

Nemohu si pomoci, pane Boháčku, Vy máte vždy dobrý komentář. Ještě bych dodala, že dost vysokou karmu mají prokatolické články, protože se zde schází poměrně dost lidí katolického vyznání (určitě v jiném procentuálním poměru, než jaký je v republice) a nejvyšší karmu měly protirómské články - je dobře, že už téměř (nebo úplně?) zmizely. Pro mě osobně jsou nejlepší články s průměrnou nebo mizernou karmou; ty s tou vysokou téměř nikdy.

0 1
možnosti

Ono těch tzv. prokatolických, respektive těch, kteří jsou věřící (katolíci jsou pouze část z nich) článků zde moc není. A ti s výjimkou slečny Sulovské nějak slavnou karmu nemají.

Ale to je vedlejší. Jak jsem již uvedl,je tu řada těch, kteří píši velmi zajímavě a to bez ohledu na karmu. A v tom je ten smysl psaní blogů.....

5 0
možnosti

V tom je právě velikost blogera nebát se ukázat i na možné chyby nejvyššího představitele katolické církve. A je to jistě lepší než se bojácně krčit v koutku a pouze hrdinně nadávat na komunisty i když již také opatrněji s ohledem na "znárodňování" u našeho přítele USA.

3 7
možnosti

ať poukazuje pokud má nějaké důkazy pokud je nemá je to jen podlá krysa která špiní

7 0
možnosti

Vydávat Petrušku Šustrovou za levicovou úderku, tak to je fakt trochu silné kafe.

1 4
možnosti

Kdysi Petruška Šustrová získávala ostruhy s trockistou Uhlem, a nyní nejspíš dělala té skutečné levicové úderce užitečného idiota.

5 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám