Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:) Toliko o tom, jak moc jsou pacienti v obraze ;)

2 0
možnosti
Foto

No,moc nejsou, Karle. Když máš bolesti, snadněji uvěříš.

2 0
možnosti
Foto

I43v39a14n 42M42a18r55e27k

31. 7. 2019 15:55

Dnes karma p.Vodvářko. "Šmejdi" sice z předváděcích akcí zmizeli, ale mám dojem, že uspěšně přesídlili do nejmenovaného hudebního kanálu v TV. Rv

2 0
možnosti
Foto

Šlágr TV? Nebo Soukup Tv? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KK

Popisujete co dělají a co jsou zač. To ale všichni víme.

Co nikdo neví je jak jim to zatrhnout.

2 0
možnosti
DH

D60a35v80i58d 82H15o29r40á44k

31. 7. 2019 17:32

Proto jsme cinkáli těmi svými (já tedy jako nezletilý, ještě od rodičů vypůjčenými) klíčky, v té zimě toho podzimu 89 ́ po těch rynkách a náměstíčkách, abychom se zbavili totalitních manýrů a omezování, a měli možnost svobodně podnikat.

...a teď, když je to tady a volně dýcháme, tak budete zase brblat.

1 1
možnosti
Foto

Tomáši, nejdřív Ti chci poděkovat za zmínění mého oblíbeného filmu a Burta Lancastera, a dovolím si přidat i vzpomínku na neméně skvělou Lízu Katharine Hepburnové.

Co se "zdravotnických šmejdů" týká, tak vždy svým starším příbuzným či čtenářům v knihovně říkám, aby si uvědomili, že kdyby ten preparát, pomůcka či přístroj byly tak zázračné a kvalitní, tak by je už dávno využívala medicína a každý lékař by takový prostředek k uzdravení svým pacientům v ordinaci rád předepsal. Někdy tento argument zabere, ale ne vždy. Tobě R^!

7 0
možnosti
Foto

Ahoj Zdenko, je fajn, že děláš tuhle osvětu. Snažím se o totéž. Nicméně ne u všech to funguje, reklama má nějakou magickou moc, protože vidím třeba v lékárně, kdy starší paní hudruje na 50,- Kč doplatek na lék, který má na srdce (stojí třeba 1000,- a prodlužuje jí život), pak přejde k pultu "volný prodej" a vyhází osm stovek za zcela neúčinné placebo, a to bez mrknutí oka.

Přeji rychlé hojení Tvé nohy.

5 1
možnosti
JS

Píšete o šmejdech. Domnívám se, že je u nás nepravdivá reklama zakázaná a stíhatelná. Můžete mi prozradit, kdo na příklad za reklamu na př." "za týden Vám vyléčím kolena" byl někdy nějak potrestán?

1 0
možnosti
MT

To je prave ten problem v dnesni pseudo-demokracii a pseudo-svobode. Muzete si stezovat u vyseptane vrby, anebo u nejvyssich autorit, dokonce pokud vynalozite usili a penize to muzete hnat i k soudu, ale dostanete 100+1 duvodu proc tento kriminalnik nemuze byt potrestan...

Stejne jako ty cedule podel silnic ktere uz se "zakonem" odstranuji 7 let.

1 0
možnosti
LJ

Každý týden dostanu mailem od známých několik prezentací na zázračné prostředky. Minulý týden jsem například dvakrát dostal rozsáhlou informaci o blahodárném účinku kyselých okurek. Někteří dobrodinci, kteří mi to posílají, často ani nevymažou, od koho to dostali. Je vidět, že se to hodně přeposílá. Já takovéto podivné zprávy systematicky házím do koše. Dnešní lidé, stejně jako lidé v minulosti, zřejmě takovýto informacím věří.

5 0
možnosti
PL

P78e45t17r 14L98a47n72g25e98r

31. 7. 2019 15:56

Kyselé okurky jsou dobré na nervy - viz film "Jak básníci přicházejí o iluze" - ten Moravák baštil jednu za druhou a zkoušku z anatomie dal za dvě;-D

5 0
možnosti
Foto

Vždy se nějací šmejdi najdou. V kuponovce jím byly privatizační fondy, v čele s Koženým.

1 0
možnosti
Foto

R^Smutné a pravdivé.

6 0
možnosti
PD

A co političtí šmejdi ?

3 0
možnosti
Foto

Proč už takoví zaručení znalci ústavy, jako jsou trojka "Fiala-Stanjura-Kupka" co vědí, že když na ministerstvu kultury nesedí ministr, ale jen jeho náměstek, tak je to protiústavní a když zrovna tak stejně vědí, že prodávání šmejdů by mělo být protiústavní - tak proč už dávno nestojí před Ústavním soudem v Brně na chodníku s cedulí, na které by měli napsáno, co všechno je v tomto státě protiústavní a aby to tedy bylo co nejdříve do té naší slavné ústavy LASKAVĚ zakotveno a zapsáno. ;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám