Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Pane Vodvářko,

Pokud se vy a redaktor Šídlo skutečně chcete přesvědčit jak se používá obušek tak na netu existuje spousta studijního materiálu. Jen namátkou lze uvést zásahy pořádkových sil proti účastníkům hnutí "Occupy Wall Street" v New Yorku nebo demonstrujícím Kataláncům požadujícím nezávislost v Barceloně. Dokonce si to obuškování můžete vyzkoušet na vlastní kůži, stačí si zaletět do Paříže a připojit se k demonstujícím žlutým vestám. Tam můžete poznat následky použití modernějších represivních prostředků jako je vyražené oko gumovým kulkou, nebo zlomená žebro či ruka, zpřetrhané vazy kolena, či poškození mozku po zasahu projektilem z traumazující pistole o slzáku přímo do očí ani nemluvě. Také byste si mohl pobyt značně prodloužit po případném zatčení.

To jsou běžné výsledky činnosti policistů z pořádkových jednotek, kteří dostali rozkaz zasáhnout proti protestantům či shromážděním, která jsou nějak "nepohodlná" vládnoucímu režimu. Takové pořádkové síly mají státy po celém světě, i ty demokratické, a jejich výcvik, vybavení a metody zásahu se v zásadě příliš neliší.

Jsou mi jasné případné reakce- ten Palachův týden či Národní se zásahy pohotovostního pluku SNB bylo přece něco jiného i když principiálně se to ničím neliší. Vládnoucí představitelé vydají rozkaz a příslušníci pořádkových sil mají povinnost ho splnit. Jsou to prostě obdobné mlátičky jako byl ten naivní mladíček, co nastoupil k policii, aby se vyhnul vojenské službě a měl lepší podmínky, než většina pracujících.

Minusovači NÁSTUP!

5 1
možnosti
LF

L27u19k25a80s 34F79i82k80r

18. 1. 2019 22:43

"Vládnoucí představitelé vydají rozkaz a příslušníci pořádkových sil mají povinnost ho splnit."

Presne takhle se hajili clenove SS u soudu.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZJ

.... p. Vodvářko - ze studu ty bývalé exponenty toho bývalého strašidelného režimu skutečně podezírat nemůžeme a jak je i z diskuze patrné jsou ti bývalí režimní tleskači na těch hanebných tehdejších sjezdech ,,lepších lidí" a provolávači hesel jako např:,,ať žije KSČ",nebo ... ,,se Sovětským svazem ...." a další doplnit dle libosti a stupně senility .... stále na stráži a proto je neustále potřeba jim jejich - podle nich dávno zapomenuté - sviňárny neustále připomínat !! Karma.R^

8 0
možnosti
Foto

R^ Velká karma, Tomáši.

Kromě obsahu, který je pro naši dobu příznačný a je třeba na něj reagovat, je to ještě navíc psáno s přehledem a vtipem.

9 0
možnosti
AL

Tento "Palachův týden" je úžasný! Tolik nádherných blogů, názorů a diskuze k jeho osobě! Jsem tomu rád, že se o tomto člověku tak diskutuje.

Navíc ještě naši představitelé tzv. kulturní fronty pozvali k tomuto významnému výročí do Prahy světoznámou skupinu Pussy Riot.

Co k tomu dodat.

:-)

5 8
možnosti
Foto

Oni by taky ti komančové mohli aspoň na chvilku zalézt, mlčet a stydět se

10 0
možnosti
AL

Z článku:

--------------

Pan Ondráček školení odmítl s tím, že nazval pana Šídla hlupákem a opustil studio

------------

Tak jsem se na ten odkaz podíval a je to opravdu tak. Poslanec Ondráčka udělal ze Šídla infantilního hlupáčka, který se ztrapnil před diváky.

Děkuji za odkaz. Málokdy se vidí, aby měl poslanec KSČM tak navrch.

:-)R^

2 10
možnosti
JJ

J72a34n 73J69í36l64e44k

18. 1. 2019 14:40

Občane Ličko, tím že někoho nazval Ondáček hlupákem, nenznamená mít navrch, pouze jen že soudruh Ondráček je hulvát. :-)

15 1
možnosti
DV

D60a20v18i18d 34V64l96k

18. 1. 2019 13:55

Podepisuju TomeR^

7 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 0
možnosti
PT

P42e68t58r 41T49o39m31e31k

18. 1. 2019 10:15

Pane Petříku, nepřipadá vám už hodně trapné, jak se tady prezentujete? Obdivovatel všeho komunistického a zároveň kapitalista. A vůbec, jak to že máte tady na nějakou diskusi vůbec čas? Jak je možné, že teď nepracujete? Jooo, já zapomněl, na vás dělají vaši vykořisťovaní zaměstnanci, kapitalisto.

14 1
možnosti
Foto

spíš bych doporučoval panu Petříkovi nastudovat novější, poněkud neotřelá témata.

S těmi stávajícími, je totiž neobyčejně nudný.

8 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám