Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J24a83n 69H46u47r19k86a

11. 6. 2023 23:21

a jak vznikaly revoluce a převraty? Společnost která dopustí aby právo a spravedlnost se stala nevymahatelnou jenom proto že nejste členem Elity a že je ohrožena podstata bytí...za vše hovoří jasnou řečí minulost a ta zhruba plus mínus se po 70 letech opakuje...nepoučili jsme se

0 0
možnosti

Velký problém je, že hodně lidí by rádo v boji za demokracii a svobodu slova omezovalo demokracii a svobodu slova ostatních, protože se jim nelíbí co se děje

Pokud skutečně chceme mít svobodu a demokracii, budeme muset podobné excesy akceptovat. A nechat zákonu, ať se s tím popere

0 1
možnosti

Jak by řekl Bolek Polívka "karma jak sviňa" Je neskutečné co si ta horda pomatenců může dovolit v prostorách soudu ale i jinde. Jako jedince by mě vyvedli bez pardónu s pořádkovou pokutou....kdy se systém konečně přestane bát hrstky křiklounů, kteří se nestydí před zraky svých dětí či vnuků ukazovat, jak jsou nevychovaní a ne-chytří.

4 0
možnosti

Také mám obavu, že naše doba je zralá na politický puč! Má hodně společného s rokem 1948. A jsou zde strany, které svou lží a trollingem se přesunují od populistických stran k anarchistickým. Přitom jsou hitlerovsky aktivní a úspěšné. Jde o strany autoritativní, které nic jiného nezajímá než jejich moc a vládnutí!

4 1
možnosti

, Co je Vám, doktore?

Čas je jen jeden a patří všem i nikomu naráz. Skřeti tu byli, jsou a budou, stejně jako elfové, hobiti a lidé, jen se bude měnit poměr sil tak, jako se měnil doposud.

Silný leader vede příkladem. Když příklad chybí, pravidla se vyprazdňují, stávají prázdnou nádobou, ve které chybí pospolitost a ta mlčící většina, která nedělá kravály po ulicích, nýbrž tu zemi každý den posouvá o krok vpřed. Když oslabuje víra v režim, roste počet hlasitých křiklounů, na zádumčivá stáda vezdejší se snesou supi a na druhé straně nestojí nikdo, kdo by bránil se stejnou zuřivostí, s jakou ti druzí útočí.

Tuto společnost neohrožují skřeti, dokud je vnitřně rozhodnutá o svém směru, nemají žádný vliv. Tuto a všechny předchozí společnosti ohrožuje a jednou zahubí jejich prázdnota a slabost těch, kdo v ní žijí.

V roce 1918, 1938, 1948 i v roce 1989 to byly menšiny, které převzaly moc, protože soudobá většina ztratila podporu, směr, sílu i nápad. Příště to nebude jiné.

3 2
možnosti

Souhlas Nechápu tu nemohoucnost policie. Pokud soud neumožní veřejné projednání, měli by být z budovy soudu všichni vykázáni, a to i za použití donucovacích prostředků. Venku ať se stavějí třeba na hlavu.

12 1
možnosti

Pokud vykážete i obžalovaného a jeho zástupce, tak nelze hovořit o právním státu

2 10
možnosti

Obklopit se knihama, zviratama, soudnejma lidma, pokud možno dost cestovat a usmívat se, i když to zrovna moc nejde. Míjet všechny týhle magory, LelyVemoly, bijce v klecích, taborniky z Láv Ajlendu, zpívající kuchařky, proruske pedagogy, hrdiny Ulice a ZOO a hysterky typu paní Peterové. Jasně se proti podobným existencim vymezit a co nejvíce taková individua, sporty, zábavu a "vipky" následně ignorovat.

12 4
možnosti
Foto

Čas skřetů může nastat až se do jejich čela postaví charismatický a velmi inteligentní pastýř. Obskurní Peterková to však není. Ale jinak je dobré o tom nebezpečí psát, takže

16 0
možnosti

A Okamura? Babiš, který potenciální čas puče dobře vnímá?

2 1
možnosti
Foto

skvěle napsáno, Tomáši.

9 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám