Diskuse

Srab

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Ano, Bureš je srab! Ale jeho stoupenci ho budou volit, i kdyby viděli v přímém přenosu, jak někoho zavraždí! Proto si je tak jist!

Já v prvním kole budu volit Pavla Fischera, protože je nevíce zběhlý v diplomacii a politice. A v druhém kole budu volit Petra Pavla!

Hlavně ať zvítězí pravda, Ústava, úcta k druhému člověku, právní stát, občanská svoboda a liberální demokracie!

:-)

1 2
možnosti

Zatím nejsem plně rozhodnutý, ale nejvíc se přikláním přesně k vaší volbě.

1 0
možnosti

Zajimava diskuze po velke diskuzi pane Tomáši Vodvářko. Stale vsak ukazka neznalosti, co ma tato velka diskuze na televizi ukazat. Byla jenom jedna. A jeden kandidat se omluvil. Uzasne, ale vase spravne pojmenovani chybejiciho.

Prezidenska soutez je zkouskou pro cesky narod, si vybrat jedince na post prezidenta z plejady kandidatu. Pred debatou, jen media zaplavovala mysleni obcanu. Nedelni diskuze je ukazala v pravem svetle. I ty babicky s dedkama v Jablunkove mely stejnou sanci poznat ty kandidaty, jak stejne pary ve Tvrdonicich, Asi ci v Liberci. Jen skoda, ze tech "debat" nebylo vice. Zajimavy naucny prvek prezidenske volby vsemi obcany republiky.

Jako zastance prime volby do vsech postu ve vedeni statu, je krasne cist debaty zde na listech iDnes pri jednu primou volbu. Ukazuje tu kvalitu mysleni obcanu teto zeme. V kladne i zaporne podobe, je to vyjadreni, ktere vam zadny redaktor nemuze prednest. Narazim na prispevky panu Sejny a Jurcaka s odpovedi od autora clanku. Clanek pana Radka Peky jako rozbor kvality kandidatu je proste unikatni. Predstavme si takovy rozbor kandidatu v prime volbe premiera a ne kecani o te ci one politicke strane. Tak ziskavame sve koho zvolit a s jeho programem ktery prosazuje a neni po volbe hozen do kose.

Nemohu volit. Jsem vzdalen od prvni urny mnoha kilometru. Take neznam ten zakon o moznosti cechum v cizine se volby zucastnit. Take tu debatu na tevevizi jsem nevidel. Elon Musk tu sit satelitu nema dokoncenou a hotova cast nad Evropou je pouzita ve valce s Ruskem.

Doufal, ze ve volbe vyhraje muj kandidat. Ten, ktereho jsem mel za kandidata pred deseti lety.

0 2
možnosti

Už jste opravdu hodně mimo.

;-(

1 0
možnosti
Foto

Babiš včera odpoledne v rozhlase řekl, že do ČT nepřijde, protože lidi ho znají dostatečně a je lepší, když ostatní budou mít víc času na sebeprezentaci.

Babiš dodal, že se v té diskuzi stejně bude o něm hodně mluvit a že se na to těší. Prý si oma při sledovani diskuze bude dělat čárky, kolikrát tam padne slovo Babiš. A měl pravdu.

Nechápu proč psychiatr Vodvářka požaduje přítomnost Babiše v diskuzi, když ho stejně volit nechce a nebude. Navíc pan Vodvářka tu předvedl, že je tak skvělým znalcem Babišova myšlení , že by mohl do televizních diskuzi chodit místo Babiše. ;-D

6 5
možnosti
Foto

Tak jste to nevydržel, pane Šejno, tu mou nepřítomnost na NP a dolezl jste až tady. Vy mne nejspíše tajně milujete, jinak si to neumím vysvětlit.

Chápu, že vám vyjádření pana Babiše stačí, to se těm, kteří slepě milují, stává.

A nakonec - a opakovaně - opravdu nejsem psychiatr, takže Vám ani při nejlepší vůli nemohu pomoci. Vraťte se na NP, tam jste znám, tam jste mezi svými a tam je Vám lépe.

1 5
možnosti

Jsem rád, že se mi dostalo od pana doktora poučení, co je vlastně smyslem obecné morálky. Smyslem obecné morálky je totiž to, co od ní očekává pan doktor a jeho přátelé. Z titulu svého povolání a s jistou dávkou jasnozřivosti dokonce zná docela přesně důvody, proč Babiš do této debaty nešel. Podobně jako drtivé většině týmu "antiBabiš" bylo celou dobu jasné, že Babiš ukradl 50 milionů a těšili se, jak ho nezávislý soud počle do tepláků.

Ať už je Babiš jaký chce, srab opravdu není. To by v té polistopadové džungli určitě nevybudoval to co vybudoval a nevlezl do politiky před všechny ty "nezávislé", demokratické hnojomety. To, čím vším si prošel, by složilo nejen většinu zdejší přispívající populace a má za to můj obdiv. Ne, není to můj "guru". Nevím, jak je na tom pan doktor, ale já nic takového k životu nepotřebuju.

6 7
možnosti

Jestli má váš obdiv člověk, který se k majetnictví Agrofertu dopracoval za pomoci jakýchsi "švýcarských kamarádů" a čachrů s ministerskými úředníky, pak máte laťku hodně nízko.:-/

2 1
možnosti

J16a25n 10R98á63ž

9. 1. 2023 10:25

Že je Babiš srab souhlasím a za jiných okolností by jeho neúčast byla neomluvitelná.. Ale důvodům proč do včerejší debaty nešel rozumím. Musel být ve velkém psychickém napětí z toho, jak dopadne dnes soud a myslím, že s osvobozením ani příliš nepočítal. Což se dalo odvodit z toho, jak blábolil při svém závěrečném projevu před soudem. V takové duševní konstelaci jít naprosto nekoncentrovaný do stěžejní předvolební televizní debaty bylo příliš velké riziko. Kdyby tam byl, tak by jistě vybouchl a to jeho tým dobře věděl. A on sám taky.

0 5
možnosti
Foto

Paní Nerudová byla evidentně nervózní a pod velkým tlakem. Není divu, při té kampani, která proti ní, za velkého přispění Babišových médií běží. A PŘESTO PŘIŠLA. Na rozdíl od Babiše.:-)

6 4
možnosti

To jsou věci. Už se musí chodit do debat. No, asi by měl Rychetský rychle zaúřadovat. Obdivuji tu jistotu vědění toho, co chtějí voliči Babiše.

5 13
možnosti
Foto

Chápu, že máte svého favorita.

Nevím, co chtějí voliči pana Babiše. Já jsem toho mínění, že nechodit do diskusí týden před volbou je projevem zbabělosti.

Ale Vy to jistě zdůvodníte, že....

12 3
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 2
možnosti
Foto

R^Pohrdání, to je to správné slovo. Bude-li AB zvolen, bude pohrdat nejen svými voliči, ale námi všemi.

Mě trochu mrzí, že Danuše ztrácí. Ne, že bych ji tak moc extra chtěl vidět v prezidentském křesle, ale při dobré konstelaci by mohla společně Pavlem vyoutovat AB z druhého kola, a byl by klid;-)

11 0
možnosti
Foto

Pane Pražáku, AB pohrdá námi všemi, Danuše zase lidskými životy. Její postoj k bratrům Mašínům a vraždě Dutinové hovoří za vše. Tak si přeberte, kdo je lepší.

0 3
možnosti

Babiš by si zjevně přál, aby byl prezidentem 10 let a zároveň majitelem strany, která vyhraje další parlamentní volby. Pak že prý nemáme prezidentský systém. Jenže ono to tak nevypadá, proto je jeho kampaň stranicky politická, vede boj proti vládní koalici, ne přímo proti kandidátům, proto některé označil jako vládní, a proto není potřeba s nimi debatovat. Zajímavé je, jak se média úplně vykašlala na Piráty a zato u Starostů padá kauza za kauzou. Vyhnat Piráty z vlády nic neřeší, kdežto rozklížit Starosty by mohlo spustit předčasné volby. Obávám se, že to je reálnější cíl, jak prezidenství.

Prezident bude jeden, volební klání odvane vítr, ale frustrace voličů Babiše i Bašty zůstane namířená proti vládě. Nepochybuji o tom, že té nálady dokáže babišův tým využít. Uvidíme.

3 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám