Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

S temi desinformacemi bych byl na vasem miste trochu opatrnejsi. Kdo urcuje, co je desinformace a co neni?? Kazdy sam podle sveho gusta, vidte? Ostatne do jakych obludnosti muze tahle hra na informace a desinformace dojit naprosto krasne ukazal pripad Twitter a nasledne Twitter files, ktere ted Musk zverejnuje kazdy vikend.

2 0
možnosti
JZ

Prostě, ukázalo se, že paní Hamplová je mírně řečeno mimořádně hloupá. ;-D

1 3
možnosti

Poctivá reprezentantka svých voličů.:-)

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 2
možnosti
OB

Byli časy, kdy jsem vcelku rád četl texty-blogy pana Vodvářky. No, dnes je to s tím zájmem horší. Nic netrvá věčně, ani láska k jednej slečně. Ale jak to tu čtu, tak musím dát panu Vodvářkovi za pravdu. A pokud je autorka textů Kateřina Výborná zde v hlasech ulice bývalá europoslankyně za KSČM, no tak potěš koště nad jakýmsi koeficientem IQ . . . Pokud by zmíněná K.V. byla domovní důvěrnicí tak bych to, byť těžko, vstřebal. Ale věřím tomu, že domovnice je bystřejší ... :-)

1 1
možnosti

Tou europoslankyní byla Kateřina K o n e č n á. Ta by ale psala podobně, možná ještě hůř.:-)

1 0
možnosti
KV

Kdybych byla senátorka, tak také pověřím ministra, aby se tím zabýval. Jinou možnost bych ani neměla. Nevím, ale objíždět vesnice a ptát se jich, komu jde elektřina, mi moc systémové nepřijde. Je to lepší, než strčit hlavu do písku, dělat že nic nevím a čekat jak to dopadne. Sám autor přiznává, že tyto informace mezi lidmi kolují, takže je třeba něco dělat. Potvrdit či vyvrátit a to pokud možno na nejvyšší úrovni. A to právě paní senátorka, k nelibosti autora, dělá.

2 10
možnosti
Foto

Kdybych byl senátorem, tak si nejprve předtím, než pověřím ministra, zjistím, relevantní fakta. Není třeba objíždět vesnice a rovněž nestrkat hlavu do písku. Paní senátorka má k ruce asistenty, kteří jsou schopni (pokud je ona sama zaneprázdněna), zjistit, jestli jsou na jižní Moravě odběrová mista ČEZ. Pokud zjistí, že nejsou, už to je známkou fake news. Zrovna senátor by měl být velmi opatrný na jejich přebírání od "jakéhosi elektrikáře".

Už je Vám to jasnější?

10 2
možnosti
Foto

Paní Hamplová vyzvala k prověření té zprávy. Na tom nic špatného nevidím. Požádala ministry, aby informaci uvedli na pravou míru. Co je špatně?

4 3
možnosti
PK

Špatně je to, že žádá o prověření zcela zjevně nesmyslné zprávy. To by se dalo čekat u školáka na prvním stupni, ale ne od senátorky s vysokou školou.

2 2
možnosti

R^

Dík za informaci! Již při hodnocení voleb do senátu bylo její podivné chování propíráno. Jak je možné, že její voliči ji neznali?

3 4
možnosti
Foto

Bojím se, že ji znali.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

J12i81ř41í 25K15i13n88d11l

13. 12. 2022 15:34

Už jsem narazil na to kolik lidí se toho chytlo a teď s tím operují, jak je současná vláda špatná.

10 1
možnosti
Foto

Vďaka za zaujímavé informácie.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám