Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, zda je Jirka tak simplexní, nebo je za svoji činnost placen z Kremlu jako Le Penová. U nás je řada politiků, kteří jsou z toho podezíráni, včetně nejvyšších postů! A bohužel celá strana vlastenců je ve skutečnosti vlastizrádná, že? Když jsme stát vzali z rukou autokrata a zvolili si znovu liberální demokracii, zbývá nám zvolit si za prezidenta slušnou, reprezentativní osobu! Těch ostud již bylo dost! :-)

0 0
možnosti

Na to může Jyrka říct jen: Kdo z vás na to má!? ;-)

1 1
možnosti

V60i39l91é26m 49B87a83r29á32k

24. 11. 2022 13:16

Rusko je teroristická stát, jeho podpora je podporou terorismu. A za to je kolik let....?

6 0
možnosti

Neslyšel jsem, že by se u nás soudila vlastizrada! :-)

0 0
možnosti
Foto

Z takových vyjádření bývalých či současných politiků o kterých píšete, lze vyčíst jedno. Pokud by disponovali stejnou mocí, dopouštěli by se stejných ohavností jako ti o kterých píší či je dokonce adorují. Samozřejmě vždy ve jménu nějakého ideálu: tu rovnosti, tu spravedlnosti, tu nacionalismu, tu podpory tamtoho atd. Vždy se najdou lidé, kteří jim tu jejich pseudohumanitu uvěří.

8 0
možnosti
Foto

Ze strany Ruska se v podstatě nejedná o nic nového. Za Stalina si chtěli podrobit ukrajinské obyvatelstvo uměle vyvolaným hladomorem, dnes je chtějí nechat zmrznout a vyhladovět.

14 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že alespoň v něčem měl prezident Zeman pravdu. V tom, kolik procent ve společnosti tvoří lidé tu lehce, tu těžce postižení demencí. Tobě karma, Tome a tomu proruskému zoufalci aby se nejméně měsíc vyměšovat nemohl, a když ano, tak jen ježka proti srsti...

18 0
možnosti
Foto

I Ty jeden nelido. Takové utrpení pro Vovku....

4 0
možnosti

J62a11n 53Z49i33e97g82l71e88r

24. 11. 2022 10:18

SPD a KSČM jsou kolaborantské a vlastizrádné partaje, které nehájí české zájmy, ale slouží jako poskoci Kremlu!

14 0
možnosti
Foto

Surovikin byl hlavní velitel ruských vojsk v Sýrii, kde Moskva intervenovala ve prospěch Bašára Asada. V Sýrii na ruského velitele zřejmě nikdo hned tak nezapomene. Za jeho velení a na jeho příkaz bylo bombardováno Aleppo, byly bombardovány školy, nemocnice, trhy. Za svůj způsob vedení války získal přezdívky Syrský řezník, řezník z Aleppa, generál Armagedon. Putin jej má na špinavou práci. To, co dělal v Sýrii dnes předvádí na Ukrajině.

19 0
možnosti

Každá syrská vesnice, obsazená fanatickými islamisty, měla svoji nemocnici - a někdy i 2 až 3 a hlídaly je Bílé přilby a vousatí lidumilové !

;-D

0 4
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti

O Paroubkovi si myslím to samé platí, co o zdejších proruskych podržtaškach - jmenovat netřeba.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS