Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I38v57a29n 79M39i16n69á89ř

12. 7. 2022 19:30

Stále se zmenšující zájem o ukrajinský, hrdinský odpor vůči zběsilé agresi Ruska je více než smutný. Pokud tak činí západoevropské státy, je to - bohužel přirozené. Po porážce fašismu jejich národy žádný útisk nepoznaly. Současná česká společnost by měla být přeci jen poněkud prozíravější a uvědomit si hrůznou beznaděj, ve které jsme se ocitli v roce 1968 po zadupání slibně se rozvíjejícího "Pražského jara" - ruskými okupanty. Byli jsme napadeni nejen Stalinsko-Brežněvovským bolševismem, ale i všemi státy Varšavské smlouvy. Naše historická zkušenost nás přímo předurčuje, abychom - dnešní zoufalé postavení Ukrajiny, podporovali všemi nám dostupnými prostředky a především nezapomínali !!

0 0
možnosti
Foto

Díky Bohu nejsem unavený ani válkou ani ničím jiným. Otravují mne jenom hloupé řeči a tak zprávy z domova i zahraničí poslouchám minimálně. V zájmu duševního zdraví...

0 0
možnosti
Foto

Ano, válka unavuje. Je pak tak těžké zachovat si svůj niterný cit pro situaci a názor na věc v přehršli nejrůznějších informací zvenčí! Dokonce, když někteří ještě pamatujeme kultovní film Vrtěti psem. Kéž jsou všechny bytosti šťastny 🙏, děkuji Vám 👍.

2 0
možnosti
Foto

Vynikající film a to v době jeho vzniku ještě umělá inteligence byla v plenkách

0 0
možnosti

Jako obyčejný řadový Evropan jsem ochotna vzdát se pohodlí teplé vody a tepla v bytě či chodit přes Prahu pěšky (okamžitě přestat odebírat ruský plyn a ropu) nejen ve prospěch hrdinné Ukrajiny, která se rozhodla jít proti kremelské diktatuře, ale i ve prospěch západní civilizace, která p. Putinovi očividně vadí. Bohužel se patrně obklopil podobně uhnětenými jedinci, kteří stále jen vyhrožují celému světu mj. jadernými zbraněmi, a bohužel v podstatě stačí "náhodou se trefit" do některé ukrajinské jaderné elektrárny. Nechat mu Ukrajinu napospas - to by diktátor-sociopat skutečně pochopil jako slabost Západu, o to více by si pak troufal vůči státům hlásícím se k demokracii a vládě práva.

9 0
možnosti
Foto

Nevím v jaké žijete bublině, ale většina obyčejných Evropanů má jiný úhel pohledu. Jaký? Košile je bližší než kabát...

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za pozoruhodná, moudrá a potřebná slova! Zajímavé je, že administrátoři tento článek nedali do výběru!

Jsem rád, že jsme se v podzimních volbách rozhodli pro novou vládu demokratických stran! Nedovedu si představit, jak by zvládnul současnou situaci Babiš se svojí autoritativní stranou ANO! Egoista, který si zprivatizoval Česko pro sebe a své kumpány, kterému nevadí poroba Ukrajiny ani své vlastní země, který nás byl ochoten zaprodat do područí ruského imperialismu, který nechal umírat desítky tisíc zbytečně a rozhazoval naše peníze k současné inflaci a nebezpečí státního bankrotu!

Přál bych si, abych se dožil, že žiji v zemi, ve které je jedno, kdo je právě u moci, protože všichni smýšlejí demokraticky, váží si svobody, právního státu, váží si pravdy a mají úctu k druhému člověku. Bohužel, žiji v zemi, ve které třetina obyvatel věří ruskému, desinformačnímu narativu ruské hybridní války, jedna opoziční strana autoritativně ovládána cizincem tomuto narativu věří a prosazuje ho v naší společnosti, a druhá opoziční strana se chová, jako by jí ten ruský narativ nevadil, aby znovu získala svoji moc s ovládáním policie a justice! U nás jde zatím o živý souboj pravdy se lží, lásky člověka s jeho nenávistí, a vedou ho tu ti nejvýš postavení politici! Naše svoboda visí na vlásku!

7 2
možnosti

Omlouvám se administrátorům! :-):-)

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že jsou hlavně unavena média. Ovšem pátá kolona unavena není, zkuste navštívit Neviditelného psa a projít diskuse. Strong languages!

R^

9 2
možnosti
Foto

omlouvám se. to má být "+"

0 0
možnosti
Foto

Dnes pánové Ziegler, Kroupa a VyR^. Přesně, také mi píšete naprosto z duše:-)

9 0
možnosti
Foto

Píšeš, a snad nejen mně, naprosto z duše. Karma R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám