Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že skartaci provedla KPR, pokutu bude platit také KPR a bude jí to tedy v rozpočtu chybět. Ano, KPR dostává peníze od vlády, ale ta pokuta jim nadělá do jejich rozpočtu zásek.

0 0
možnosti
Foto

Býval takový úžasný instrument v naší minulosti. Používaný v okamžiku, když už nikdo nechtěl dál třeba na radnici skupinu konšelů. U současné hradní partičky bych ho použil s velkou chutí. Přesné slovo ale použít nemohu, už mne tu za něj jednou zablokovali. Slovo je to původem německé...

2 0
možnosti
MH

Kozeny Bahamy, Vostry Belize

0 0
možnosti
MK

Před věčným zapomněním bych preferoval věčná loviště.

1 0
možnosti
MV

Myslím, že by dost lidí ocenilo, kdyby se všechny ty krivarny řešily po chlapsku. Jak říkaly naši rodiče: pár facek je účinnější než vysvětlovat kolem dokola.

2 0
možnosti
IM

I57v69a59n 29M30i45n69á61ř

25. 5. 2022 10:47

Plejáda nedůvěryhodných pohrobků socialistických ideologií, podvodníků a hradních škůdců - bude velmi pravděpodobně - pokračovat i nadále.

Proč neexistuje morální kodex, který by automaticky vylučoval z aspirace na prezidenství bývalé komunisty ? Proč lze vůbec připustit, aby zcela reálné šance hlavy státu - ovládaly osoby s estébáckou, či lampasáckou minulostí ? Namísto reprezentativní instituce, si takto předplácíme - jen další traumatické a ostudné prezidentské období.

4 0
možnosti
OB

. . . a Ivane, jak se tváříte na kandidaturu na post prezidenta čr zkušeného člena armády ČR, z rodiny jistě kovaného soudruha kontrarozvědčíka, tedy jeho synka, kterého před studiemi na vysoké vojenské škole v Moskvě, nebo kde to tam měli, zachránil listopad 89 a jeho tatík tak, jako ostatní komouši z vyšších funkcí bere jistě víc než průměrný důchod... Dobrej oddíl . . .

A on mladý, v NATO sic prověřený pro mne tudíž nemá morální kredit.

Do KSČ nemusel . . .

myslím to vážně ...

0 0
možnosti
HH

Smutné je, že nikdo nemá koule jim přistřihnout křídla a nebo je hodit rovnou do tepláků...

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS