Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S autorem v zásadě souhlasím. Je však třeba zároveň dodat, že tuto vlnu agresivity a netolerance ve společnosti pánové Kubek, Hořejší a Flégr sami aktivně pomáhali rozpoutat. Více o tom zde: https://miloslavjerabek1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=781616

0 1
možnosti

Souhlasím s Vámi v tom, že výhružky a případné násilí do diskuse nepatří. Nicméně zostuzování mají na svědomí obě strany barikády. Příkladem může být rozhovor pana Kubka s profesorem Beranem. Pan Kubec si dle mého názoru ušil ostudy kabát, protože intelektuálně ani argumentačně zkrátka nemohl panu profesorovi konkurovat a tak se uchýlil ke zbytečným osobním útokům a chvílemi připomínal fanatika. Styděl jsem se za něj...

3 0
možnosti
Foto

Tady je příčina:

Kubek šlápl do...? Za debatu s Beranem oficiální odveta | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

2 0
možnosti

Víte co, když je člověk NELOGICKY DISKRIMINOVANÝ na všech frontách, občas v něm mohou bouchnout saze. Těžko se žije s cejchem neočkovaného v současném světě.

Navíc dotyční pánové plácají většinou nesmysly, ale patří mezi tu šťastnější část obyvatelstva, který souzní s vládní a EU linií, takže jim je dáváno až příliš prostoru. A to že šíří poplašné zprávy nevadí?

Celá vláda, vrcholní představitelé EU mají plnou pusu diskriminace různých menšin, ale na dobrovolně neočkované to neplatí? Ti mohou být diskriminováni? A bránit se nemohou?

5 1
možnosti

Smutné, že tihle primitivní frustráti odrazují svou tupou arogancí i ve všech diskuzích. Dřív by se člověk za podobné chování styděl, dnes si najdou partičku sobě podobných a vytváří dojem nějaké síly

3 0
možnosti

Tento stát je v rozkladu. Počet pokut za porušení v 11/2021 méně než v bavorském okrese o 80 000 lidech.

Hlídku na silnici jsem neviděl 10 let.

Každý se parkuje jak chce a kde chce. Firmy mají povinnost uveřejňovat závěrky a kašlou na to...atd. atd. atd..

1 4
možnosti

Možná by bylo lepší mít malý stát, který do všeho nestrká nos a neukládá občanům spoustu zbytečných nebo nesmyslných povinností, které pak stejně není schopen vymáhat, i když má obrovskou armádu úředníků a policajtů. Zrovna bez fízlování na silnicích nebo zveřejňování účetních závěrek můžeme v klidu žít, jak už jste mezitím sám zjistil.;-)

4 1
možnosti

Njn, instatni doba, kdy kdyz nam neco chybi, tak si to do par hodin koupime na netu nebo supermarketu. Tem lidem chybi trpelivost a jsou z toho podrazdeni, coz ale neni duvod k vyhrozovani jinym, ale spis duvod k navsteve psychiatra.

0 0
možnosti

J94i69ř54í 49H16o93l91ý

11. 1. 2022 17:05

Když někomu dojdou argumenty, uchýlí se bohužel k násilí.

I tací jedinci mezi námi jsou a je škoda že jim stát už dávno neumožnil ubytování a stravu na státní náklady.

3 1
možnosti

Tohle může vyřešit jenom konec hysterie a návrat všech hlasatelů apokalypsy typu pana Flégra zpět k jejich bezvýznamnosti. Pak opadne i hněv části veřejnosti a policie se bude moci věnovat skutečným zločincům.

9 2
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám