Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

Napsal jste to za mě,pane kolego,díky!!!!Již jsem z toho všeho také e.e.e

4 0
možnosti
Foto

Vítejte v klubu. Nicméně, jak je zřetelné z diskuse, jsme považováni za a/ neandrtálce, kteří ničemu nerozumí. b/ podvodníky, kteří fixlují s daněmi.

Mne by vždycky zajímalo, jak se tihle lidé chovají, když potřebují lékaře. Jestli i v ordinaci prudí jako zde na blogu, dávají jim najevo svou technickou převahu a do očí jim řeknou, že kradou. Nebo se chovají jinak?

4 1
možnosti
JR

Znovu připomínám, že neziskové organizace mají výjimku a EET se na ně nevztahuje. Proč?

0 0
možnosti
Foto

Systém elektronické evidence tržeb je provázán s ekonomickou činností zaměřenou na vytváření zisku. Neziskové organizace se právě proto jmenují neziskové, že jejich činnost není zaměřena na vytváření zisku. Každá neziskovka má samozřejmě ekonomický rozměr své činnosti, své příjmy a výdaje nezbytné k provozování vlastní činnosti. A každá se zodpovídá místně příslušnému finančnímu úřadu, dle svého sídla. Umělecké spolky nebo sdružení zahrádkářů, včelařů, charitativní spolky, atd. předkládají finančnímu úřadu daňové přiznání. Podstatou je, že tyto subjekty nevytvářejí zisk, což jsou povinny v daňovém přiznání doložit. A jsou právě proto, že nevytvářejí zisk, osvobozeny od daně z příjmu. Hospodaření se u podobných spolků může rok od roku v nějakém mírném rozsahu pohybovat účetně ve ztrátě nebo přebytku, ale to jsou provozní věci. Podstatné je, že nejde o vytváření zisku, protože činnost neziskovek má jiné, obecně prospěšné cíle. Jistě, pokud by se nějaký spolek flagrantně dostal na úroveň výdělečné činnosti, musel by pak řádně odvádět daně se vším všudy. A dříve nebo později i právně změnit svůj statut. Myslím, že všechny tyto věci jsou v zákonech náležitě ošetřeny.

3 0
možnosti
Foto

Stačí podívat, jak dopadl dr. Ráth, že si nevedl daňově uznatelnou evidenci daňově uznatelných příjmů.

1 0
možnosti
Foto

Karma, ale koukám, že superkoblihář Danda opět perlí. Je zajímavé, že si takovíto lidé nevšímají toho, jak se již dlouho vše zdražuje (ceny} a zvyšuje (poplatky a pokuty). Ale zřejmě už jim ta marmeláda stéká do očí. :-)

7 2
možnosti
Foto

Je postní doba, dám si půst od reakcí na uvedené jedince, jejichž jediným cílem je trefování do lidí. Sami blog nemají, bojí se téhož, tedy reakcí na jejich psaní. Pěkný den, paní Jandová.

6 1
možnosti
Foto

Ano, všeci kradnú.... a proto ani při drakonickém zavedení EET a dalších opatřeních (malá část z toho smysl má, to uznávám) se nic ze slíbených daňových přínosů neprojevilo a proto musí stát ještě více hrábnout do financí soukromého sektoru.

10 0
možnosti
Foto

V žádné zemi zavedení EET nepřineslo kýžený efekt. Nebo opravdu někdo považuje kupříkladu Chorvatsko za ekonomického tygra?

10 0
možnosti
JK

J23a68n 32K82o86z78á95k

11. 3. 2020 0:11

Jestli vám vadí poctivost ve vykazování zisku, tak se vašemu rozhořčení nedivím. Akorát mě překvapuje, že lékař není schopen poctivě přiznat své"má dáti, dal" a přitom to dnes zvládne i Vietnamec ve večerce, který ani neumí česky. Je tedy pravda, že když jsem poslouchal svojí kadeřnici, tak jí to taky hrozně vadilo, přece nebude přiznávat každou korunu.

6 10
možnosti
Foto

Možná, když se tedy domníváte, jací jsou ti lékaři nepoctivci, nestálo by za úvahu v rámci čistoty Vaší osobnosti, je přestat navštěvovat?

7 4
možnosti
Foto

Dohledá se každá stříkačka, to je přesný.R^

3 0
možnosti
VH

Všetsi kradnů a tak je treba EET dochtorovi aj babce co prodava proutene kosiky na trhu :-):-(

11 0
možnosti
ZH

Ta babka je nejnebezpečnější živel, protože ještě k tomu pobírá státní důchod. To náš geroj Bureš státní důchod jistě nepobírá, a svůj premiérský plat dává na charitu. On si skromně vystačí s umolousanými 90 nezdaněnými míči z korunových dluhopisů. No kdo z vás to má?

4 0
možnosti
ZD

Podle mne ze sebe děláte, při vší úctě, mentálního nedospělce. Kam nepřijdu mají malý terminál a sdílejí stávající připojení k netu. I můj dvorní opravář auta se směje jednoduchosti používání, před tím než vyplňovat pokladní doklady o příjmu hotovosti. Tak opraváři auta se práce zjednodušila a vy o tom napíšete celý článek...

7 17
možnosti
KB

K30a76r40e71l 67B26o87k

10. 3. 2020 23:50

Levičáci zase perlí.

2 0
možnosti
ČP

Chlapci - Vodvářko, Flaško, Trizuljaku, Valíčku ... pan Hrušínský také plodí perly na sociálních sítích. Nezapomněli jste ho podpořit? Babiš si vymyslel koronavirus aby mohl zlikvidovat jeho dotované divadlo!!! Tak šup, šup...

6 6
možnosti
Foto

Koukám, že expert přes EET opět zaperlil.

2 2
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám