Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma. Slovensko už není náš mladší bratr, Prošlo si těžkými dobami a teď bychom se od něj mohli učit. Moc mu fandím.

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za tento zajímavý pohled. Vnímám to podobně. Vsledky slovenských voleb mne překvapily a potěšily zároveň. Vidím v tom jistou naději pro situaci v naší zemi.

3 0
možnosti
Foto

Je příliš brzo na nějaké hodnocení, ale nedomnívám se, že spolupráce s Kiskou vydrží. Nový premiér nevypadá na někoho, kdo je přesvědčený liberál. Spíše se domnívám, že názorově bude mit blízko k tzv populistům, i když se k tomu bude nějakou dobu propracovávat.

0 0
možnosti

Slovensko, náš vzor!

0 1
možnosti

Pěkně jste popsal pozitivní stránku věci. Teď uvidíme, koho sežene Matovič do vlády a jak ji dokáže řídit. To bude další lakmusový papírek.

0 0
možnosti

R^

Závidím Slovákům, že rozhodli pro obnovu své společnosti!

My jsme si zvolili, co jsme si zvolili! Netozlišujeme pravdu od lži, ctíme hulváty a samolibé mstitele! Nerozlišujeme službu občanům a rozkrádání republiky!

A změna? Až budeme ctít pravdu, nebudeme volit lháře. Až si budemem vážit slušných lidí, nebudeme volit hluváty. Už aby to bylo!

:-)

3 1
možnosti

Obnova společnosti s Matovicem? Good luck, jen tak pro zajímavost... Kdo zavinil pád Radicove? ;-D

1 0
možnosti

J22a22n 62R77á69ž

5. 3. 2020 19:21

No nevím, mne ten slovenský lakmusový papír spíše vypověděl o tom ,že Slováci zcela jasně odmítli ideje, které hlásá paní Čaputová a že se ona sama stala prezidentkou jen pro ni šťastnou souhrou náhod.. To že její strana se nedostala do Sněmovny a Kiskova jen s odřenýma ušima, že volby vyhrál konzervativní katolík, uznávající klasickou rodinu, který je velmi rezervovaný k LGBT komunitě (vyjádřil se vloni velmi kriticky k exhibicím typu "Pride") ,rovněž k přijímání migrantů se staví razantně odmítavě, moc nevypovídá o tom, že by Slováci přijali za své ideály evropské liberální demokracie.

PS. Matović je ze stejného "těsta" jako Babiš, jenže je chytřejší. Proto hovoří i to, že když se rozhodl jít do politiky, svou firmu a další majetky převedl na manželku. „V majetkovém přiznání nemá nic, ale jeho manželka vlastní půlku Trnavy,“ uvedl slovenský server Pluska.sk.

10 2
možnosti

Já bych vyčkal, jaká bude politika Igora Matoviče, a nepomlouval bych ho předem jako naši postkomunisti! :-)

3 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu, vzhledem k tomu, koho jste pozlobil. R^

3 0
možnosti
Foto

Jsou jako lakmusový papírek. Z jejich reakcí lze perfektně poznat, o co jde ;-D

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den Tomáši, když ono mě to skutečně tolik připomíná nástup Andreje Babiše k moci... snad se můj čich plete.

8 1
možnosti
Foto

Nemyslím si, že pan Maťovič byl agentem StB a vlastní 250 podniků po republice. Dokonce si myslím, že není tak vulgární. Dík za čtení.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS