Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J63a25n 49A75n32d27r83l24e

9. 1. 2020 17:41

Tomasi, to je marny, politika T.Okamury je z principu zalozena na lzich, pokrytectvi a zneuzivani prvosignalnich emoci. Ucel sveti prostředky a ucel tady není nic ideového, jen osobní prospěch, peníze a moc. Kdyby se Okamura zacal chovat, jak jej vyzyvas, uz by mu to nefungovalo.

3 0
možnosti

Né od Okamury,ale od nekorektních Novinek.cz a to na pořád!!!A na 9dnesu to asi nebude trvat dlouho a bude to to samé.Jó pravda a příspěvky na jednotlivce,kteří buď píši záměrně bludy a nebo to jsou placení provokatéři,tak jako všude na jiných servrech!!

0 0
možnosti

A vy byste si dobrovolně nechal zaspamovat svůj profil svými nepřáteli, kteří umí jen ve víc či míň zabalené podobě vám nadávat do "nácků"? Co zásadního jste Okamurovi před blokací chtěl sdělit nám nesvěříte? Blokují všichni politici a je to zcela logické a se svobodou projevu to nemá nic společného - facebook je tak nastaven a majitel účtu na to má právo. Až budete Okamurovi sprejovat svá moudra na dům, smaže vás taky.

6 5
možnosti

A Okamura blokuje jen ty, kteří mu nadávají do nácků nebo ho jinak vulgárně urážejí? Nikoho jiného?

3 0
možnosti
Foto

Jak chcete diskutovat či polemizovat bez emocí? Copak už jsme ty stroje? Až, jednou, budeme, k čemuž slouží i nastupující průmyslová revoluce 4.0, pak snad ty emoce odpadnou.

2 1
možnosti

Zvláštní, že spousta lidí bez zjevně vypjatých emocí diskutovat umí. Jak v psané, tak v mluvené podobě.

1 0
možnosti

J33a85n 98K44o26z48á96k

9. 1. 2020 0:53

Nebuďte nepříčetný. Buďte nad věcí. Nevadí spíše to, že chcete mít za každou cenu pravdu a on vám to někdo kazí?

5 2
možnosti

Tak když Vám někdo pravdu maže, asi to trochu vadí no.

3 0
možnosti

J94a61n 87K52o55z22á23k

9. 1. 2020 0:21

David Vlk, bojovník za jediný správný názor. Běda, kdo nám chce narušovat naši správnou ideologii. Vymazat a zatím jenom vyřadit z veřejného prostoru, další sankce budou následovat.

2 2
možnosti

J37a69n 29K82o16z45á50k

8. 1. 2020 23:06

A může to být i naopak, přece si nenecháte narušit svojí diskusi rozvratným živlem. Někdy mám pocit, že nad blogy svých oblíbenců vůbec nepřemýšlíte a odkýváte cokoliv.

2 1
možnosti

J66a40n 56K27o92z73á31k

8. 1. 2020 22:59

Škoda, že také nemůžete dát jiným ban, ale pouze mazat a mazat. Je to jednoduché, začít u sebe. I když, vy, si to vždycky zdůvodníte vyšším principem mravním. Stejně by mě zajímalo, co je na těch šedivých řádcích, které pohoršují váš útlocit tak, že si ho nemůžou přečíst ani ostatní. Vždyť také kritizujete a jmenovitě uvádíte ty, kteří vám narušují vaší neomylnost. Teď osobně. Vaše ješitnost je "obdivuhodná".

5 1
možnosti

A má být tedy vůbec někdy někdo mazán?

1 0
možnosti

"Lidský odpad jako je Okamura" - toto vyjádření od "Stan Bily" dostalo plus od autora článku, dále od "Tomáš Flaška, Jan Ziegler, Jan Horník, Marek Trizuljak, Bohumír Šimek, Lída Tichá, František Pelcl, Jiří Liber, Pavel Dvořák, Leona Blahová".

Tak se vyjadřují "lepší, morální lidé"... A dále: pokud někdo podpoří autora článku, tak ho nesmaže, ač se dotyčný vyjádřil nenávistně. Takže úplně stejný postup, jaký autor kritizuje u Okamury.

7 1
možnosti
Foto

Aby to tu někdo nemusel dohledávat, doplňuji zbytek komentu Stana Bílého, kterému jsem dal plus:-):

"...lidský odpad jako je Okamura (nebo Filip), je stále ve vedení Sněmovny, protože ho Babiš potřebuje. Můžou lhát, šířit nenávist, xenofobii, případně rudé zlo a chovat se jako naprosté ostudy a stejně tam budou. Ach jo, neskutečné bahno, kam jsme se dostali."

Můj plus nebyl ani tak kvůli lidskému odpadu, víte?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS