Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednoznačně karma  a souhlasVR^

2 0
možnosti

Tento večer byly předány státní ceny!

3 0
možnosti
Foto

R^ Taky mě to napadlo! Dík!

1 0
možnosti

Post Bellum je záslužný a jistě i bohulibý projekt. Často a rád jsem ty příběhy, hlavně těch "obyčejných lidí", kteří často upadli do zapomenutí, poslouchal.

Škoda, že nedostávají více publicity.

3 0
možnosti
Foto

Souhlas. Podle Mikuláše Kroupy má Post Bellum zaznamenán a zpracován neuvěřitelný počet kolem deseti tisíc příběhů. perzekuce lidí totalitními režimy. Je to unikátní a nesmírně záslužná práce.

1 0
možnosti

Blogy jsou fakt dobré. Občas tady píšu o dědkovi vykořisťovateli - který tedy vykořisťoval sám sebe - O otci revanšistovi, který se jej synovsky zastával. To zaujalo jednu - Skutečně milou blogerku a k Post Bellum mne dovedla. Měli zájem ty historky zpracovat. Po zvážení jsem poděkoval, že je zpracovávám v Pamětech svých a trousím do svých článečků. Jejich úžasnou práci jsem bez problémů podpořil darem 2.500 Kč. (Opravdu, slušná blogerka se ještě omlouvala, že tak to nemyslela) ...

Z mého odžitého se vytvořilo poznání, i bonmoty. "Synu, socialismus je dobrá věc - ale za svoje, za svoje" - (Vyhověl jsem otče, ty prachy byly moje, bezdotační). Jsou různí lidé, mnohdy bezejmenní - Hrdinové všedního dne. V jakém rozdílu s nabízenými nulami, celebritami a rádo by politiky. Jsem rád, že skuteční lidé existují ! Mnohdy jsou to i naši rodičové ! No a já jsem tady, za tu synovskou sůl - Těm, co bez problémů přehazují kravaty, ba i kabáty - Se to snažím - osolit ... :-)

3 0
možnosti
Foto

R^VR^ Naprosto skvěle. Z počínání společnosti Post Bellum i z cen Paměti národa mám po léta radost. Také cítím velkou věčnost. Tohle má smysl!

3 0
možnosti

R^ Ano, v prvé řadě jsme lidé..vše ostatní je méně důležité. Karma.

1 0
možnosti

R^R^R^

Buďme solí země, buďme kvasem společnosti!

:-)

1 1
možnosti

J24a35n 63Z92i32e84g30l70e26r

18. 11. 2019 15:48

Zasloužená karma R^:-)

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS