Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přeji České republice aby byla nikoliv zemí často patologické nenávisti na sociálních sítích, přeji České republice, aby byla zemí úspěchu,“ uzavřel svůj projev prezident Zeman. Řekl, že by byl rád, kdyby v Česku bylo méně kritiků, ale více lidí, kteří v zemi tvoří hodnoty.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/statni-vyznamenani-prazsky-hrad-milos-zeman-oslavy-28-rijen.A191028_144352_domaci_knn

0 0
možnosti
Foto

Že by myslel pana Ovčáčka? Nechce se mi věřit......

0 0
možnosti
Foto

Proč by oznámení, že všechny přístroje pracují normálně, mělo něco společného se zdravím?

R^

0 0
možnosti

J63a10n 74Z10i89e61g64l41e75r

27. 10. 2019 14:57

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Tomáši, i když je to téma vážné, přesto mě v závěru zlomila věta: ..."že příslušný soudruh se zotavuje z lehké chřipky, aby do několika dnů skonal na selhání snad všech orgánů..."

Jinak za sebe si myslím, že by nějaká rozumná míra pro informování veřejnosti o zdravotním stavu čelných představitelů státu být měla.

4 0
možnosti
Foto

Ono to tak bývalo, pamatuji našeho krajského tajemníka Miroslava Mamulu. Byl stále zdráv, ale bylo to v době mého stážování v nemocnici, kde příslušný soudruh ležel s propitými játry. Skonal krátce poté.

2 0
možnosti

Pane doktore, to tutlání informací o zdravotním stavu prezidenta či jiných státníků nebylo vždy.

Vzpomínám, že když jsem byl školák, zpráva o zdravotním stavu tehdejšího prezidenta byla jako první bod hlavního zpravodajského pořadu (Televizní noviny) denně po dobu více než roku. Závažnost zprávy se lišila jen pořetm podepsaných lékařů. Někdy stačil prezidentův ošetřující lékař, jindy do bylo konsilium deseti lékařů a podpis doplnil i ministr zdravotnictví. Když to trvalo rok, komise rozhodla, že prezident není schopen vykonávat úřad, a byly vyhlášeny nové volby, do kterých se překvapivě přihlásil jediný kandidát.

O nějaké desetiletí později měl český prezident rovněž zdravotní problémy. Po dobu nejméně půl roku nás novináři zásobovali informacemi o jeho podlomeném zdraví a o sporech o dědictví s manželkou bratra. O tom, že by taky fungoval jako státník ani slovo.Logicky se dalo předpokládat, že pan prezident doklepe ten půlrok do konce mandátu a pak odejde na odpočinek. Nestalo se, pan prezident kandidoval znovu a byl zvolen, všichni pamatujeme, jak.

Infiormace o zdravotním stavu prezidenta nemají pro občana žádný význam.

0 0
možnosti
Foto

Být v Zemanově stavu osoba mi blízká, trpěl bych tísní za něj. Tísní proto, že bych si dokázal představit, čím prochází, rád bych mu pomoh. Obrazně, snažil bych se s ním nést břímě odpovědnosti.

Zemana si nevážím, nic mne s ním nespojuje. Je mi ho líto jako člověka, ale tím to pro mne končí.

Obřad tentokrát sledovat nebudu, najdu si jinou činnost. Tato slavnost, pod vedením tohoto pána přišla o svůj prapůvodní smysl.

O to víc si vážím lidí jako je Vladimír Mišík.

Pěkný podzimní, prodloužený víkend.

4 0
možnosti
Foto

Dík! Mluvíte mi z duše.

1 0
možnosti
Foto

Mě pořád u našeho prezidenta trápí úplně jiné věci než přesná diagnoza jeho potíží.Ostatně s vědomím jak na tom sám je, se o druhý mandát ucházel a je to jeho odpovědnost především vůči sobě a blízkým.Nepotřebuji znát zdravotní dokumentaci svého prezidenta.Já si svého prezidenta prostě představuji jinak od základu.To jak rychle uběhne stovku, nebo kolik skočí do dálky v tom nehraje roli....Fajn prodloužený víkend přeji Tomáši.:-)

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Já nevím, ale podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů(GDPR) patří údaje o zdravotním stavu kohokoliv do kategorie citlivých osobních údajů a zřejmě tedy nemůžou být veřejným statkem. Řekl bych, že ani u jedinců, kteří ovlivňují chod státu.

4 0
možnosti

P12e68t22r 47L33a90n87g87e55r

26. 10. 2019 20:06

Kdysi před lety, když se neustále řešilo střevo Václava Havla, připadl mi způsob medializace jeho zdravotního stavu dost necitlivý. Víte, všechno má svou rozumnou míru.

4 0
možnosti

Je zajímavé, ža pan autor není schopen odpovědět na jednoduchou otázku, k čemu mu bude znalost zdravotního stavu politika ve funkci.

3 1
možnosti
Foto

Jemu mohou být jedno, ale voliče to zajímá.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS