Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor je hloupý a neví,co se v Číně děje. Jeho povrchnost je velmi podobná bolševické a on to neví. Čína neukazuje cestu,ale my nevím,kam se to vše v Číně obrátí. Doufejme, že jejich interpretace Marxismu je správná.Jen je již za hranou světové mocnosti ve všem. V USA již svoji roli dohráli a předali veslo dál.

0 3
možnosti
Foto

Nebudu se vyjadřovat k osobní invektivě, ponechám to čtenářích. Nicméně pokud bych se odvážil k interpretaci vašich slov, pane Dvořáku, tak bych to nazval takovou malou českou vyčůraností. Tedy - nevíme, co se v Číně děje, ale je dobré být přikrčen a čekat, kam se to pohne. A raději nedráždit.

Takže, nevadí nám špiclování, popravy, zabíjení pro orgány, hlavně, že nám platí Slávii a posílají hromadu haraburdí? Myslel jste to tak?

3 0
možnosti

I96v79a29n 16M52i82n37á30ř

10. 10. 2019 16:05

S totalitními systémy se seriozní obchodní ani kulturní kontakty - trvale udržovat nedají. Přesto bychom neměli Čínu jakkoli podceňovat. K uznávané 5 tisícileté kulturní tradici se v posledním století přidala .. komunistická mazanost.

2 0
možnosti
Foto

objevil jsem po rodičích na půdě knížky a jeden román z roku 1920 už si název nepamatuju, byl o tom, jak Čínané ovládli svět.

1 0
možnosti
Foto

Číňané by si ještě měli dát podmínku, na věčné časy s nimi mohou jít jen ty národy, které přejdou na vzhled šikmooký...:-)

2 1
možnosti

J72a39n 44Z35i52e29g92l43e88r

10. 10. 2019 10:04

Směšní jsou Ti, co mají plnou hubu vlastenectví, ale před Číňany se plazí jako otroci. :-)

6 2
možnosti
Foto

R^R^R^ Otázkou je, které země jsou to vlastenci. Česka určitě ne.

2 0
možnosti
Foto

Velmi trefné ironie a sarkazmy. R^R^R^

Rozhodně je třeba se nehrbit a v tomto smyslu velice oceňuji postoj zástupců města Prahy.

8 0
možnosti

Pane Tichero, kecy obchod likvidují zcela běžně, jeden nevhodný kec a obchod je v háji.

Z demonstrací proti návštěvě čínského prezidenta v Británii je jistě celá galerie fotografií. Já bych však prosil takovou, kde okolo stojící dav v Londýně protestuje proti kolem projíždějícímu čínskému prezidentovi v onom zlatém kočáru. Podle mých informací totiž v Londýně narozdíl od Prahy měli tolik slušnosti vůči svému hostu, že místně oddělily pořádané demonstrace a událost projíždějícího prezidenta. Nuže pane Tichero, jen směle do toho: Pošlete důvěryhodný link na takové fotografie. Nezapomeňte, že já jsem důvěryhodný link na fotografie podporující můj názor slíbil a také je rád doložím.

5 3
možnosti

Fotografii, kde se demonstranti vrhají na zlatý kočár skutečně nemám a asi ani neexistuje. ;-D Policisté odvádějí většinou profesionální práci, jak v Británii tak u nás.

Ale koukám, že ovládáte mistrně umění vašeho guru Tomia, odvést pozornost od tématu jinam.

Meritem diskuze není spor o to, kde dostal čínský prezident zásah rajčetem, ale pouhé konstatování, že u nás se někteří třesou ohnout malíček proti našemu asijskému příteli z obavy o prosperitu a přitom v normálních demokratických zemích na západ od nás si říkají co chtějí, bez zřejmého dopadu na obchodní spolupráci.

5 2
možnosti

Nedávno tu o Číně mluvil novinář Etzler a tak nějak to cítím i já. Máme to těžké, vážně berou tak USA, EU? A EU, dejte tomu Německo Vám popustí z obchodů jen drobné ... Ale je fakt, že nějaké podkuřování říši Středu nic nepřinese.

1 0
možnosti

Chování čínského velvyslanectví nemá s diplomacii nic společného. Neomalené vyhrožování v ní nemá co dělat. A jak Piráty nemusím, tak věřím, že vedení Prahy už nyní vůbec necouvne. Tohle si holt nesmíme nechat líbit. Smlouva mezi Prahou a Pekingem je z české strany čistě záležitostí našeho hlavního města. A znovu opakuji, že SPD a KSČM by se měly zamyslet nad tím, proč je lidé v Praze nechtějí. :-)

10 3
možnosti
Foto

Zase článek založený na argumentačním klamu.

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS