Diskuse

Drolení práva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé je, že tento blog není příliš komentovaný, tedy zřejmě ani čtený, přesto přežil všechny ostatní články ve výběru a jediný už třetí den stále visí na první straně. Jak si to mám vysvětlit, když to tu údajně Babišovi všechno patří, tento deník zcela kontroluje a jak píšete, své zaměstnance zde úkoluje?

3 0
možnosti

Osobně si myslím, že tento článek zde vydrží až do neděle.

A tak je to správné, tak to má být. Vždyť je tak málo příležitostí si přečíst od tohoto blogera, spisovatele, politologa atd. jeho moudré myšlenky i politické traktáty, úžasné povídky a skvělé vtipy.

Prosím, važte si této příležitosti a v případě pochopení hlubokých autorových myšlenek, oceňte tento článek karmou, stejně jako já.

Přeji pěkný den.

0 0
možnosti

statni zastupce po vydirani ze strany Babise zvazuje odchod

1 0
možnosti
Foto

slyšel jsem to o vyšetřovateli Nevtípilovi....

0 0
možnosti
Foto

Smutná karma dnes Tomáši, ale máš bohužel pravdu.

3 0
možnosti

Je to na hlavní straně? Je!

Je to závažný a skvělý článek? Je!

Je od renomovaného VIP autora? Je?

--------------------------------------------------------

Tak proč má tak malou karmu, čtenost i nízkou diskuzi?

Kde asi autor udělal chybu?

Přitom já jsem (s velkým nadšením) karmu dal a doporučil článek známým.

0 0
možnosti
Foto

J34a63n 31H97o57r54n10í70k

10. 9. 2019 17:31

Evidentně není autor karmožrout :-).

Neřešte to.

3 0
možnosti

"... společnost se ocitne na kluzském svahu, po němž, jak známo, se nedá vyšplhat zpátky"

Proboha proč by se nedalo vyšplhat zpátky? Stačí ve volbách Babiše porazit. Vždyť je to jeden ze základních principů demokracie. Ale to by na druhé straně nesměla stát banda idiotů, která celý svůj politický program vybudovala na brutální nenávisti k vítězi voleb Babišovi, těžce pochopitelné nenávisti k části obyvatel této země (zhmotněna do přání, aby vychcípala ta vrstva obyvatel, která "volí špatným způsobem"), těžce skrývané nenávisti k principům demokracie a naprosté nekritické podřízenosti mocenskému centru v Bruselu ...

V této republice je hodně lidí, kterým už to pseudomoralizování liberálně-bolševického spektra leze krkem. Stojí mezi dvěma svinstvy, moc se nechtějí angažovat ani ve svinstvu jednom, ani druhém. Volí buď podle vlastního uvážení nebo volí toho, na koho jsou vedeny útoky.

To je asi celé....

7 4
možnosti

S vaším příspěvkem se dá v podstatě souhlasit, přesto... Pokud je tedy Babiš tak amorální a bezskrupulózní člověk, kdo by měl podle vás patřit na jeho místo? Můžete mi v dnešní politické reprezentaci ukázat někoho, kdo je podle vás nositelem vysokého morálního kreditu? Pokud ne, pak je to opět jen plácání typu "antibabiš" bez alternativy, které dnes vidíme u opozičních politiků a věhlasných Chvilek pro demokracii.

3 3
možnosti
Foto

Pane Indrste, tuto otázku nedostávám poprvé. Vyhýbám se odpovědi jen z toho důvodu, že nechci spustit kaskádu nadávek na jakékoliv jméno, které bych uvedl. Každý máme jiný pohled na osoby v politickém životě. Jsem si však jist, že není moc těch, kteří mají povahu dnešního premiéra, který prohlásí, že nikdy neodstoupí (tedy jinak řečeno, právě jsem spáchal trestný čin, ale neodstoupím). Takže téměř kdokoli jiný s jistým stupněm morální citlivosti by byl lepší než on. Vámi dehonestovaný Milión chvilek pro demokracii je naprosto legitimní občanské hnutí, kterému není jedno, co se děje. Úplně stejně se mohou konat demonstrace na podporu pana Babiše atd.

Přeji Vám hezký den.

10 0
možnosti

Vystihl jste to dost přesně a jsou to dost smutné skutečnosti. Vám ovšem karma. Jen tak jsem ale nahlédl do diskuze na několik příspěvků a je to děs. Například hned příspěvek pana Doubravy - píše: "...pokud se na obviněného nic nenajde, je to tím, že je špatný vyšetřovatel..." Rozum mi nebere, jak si někdo z vašeho textu dokáže vytvořit takový závěr.

9 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kvapile. Občas se taky divím, jestli ti, co diskutují, četli můj článek, nebo jestli - dle stylu pana Hermánka - diskutují jen po přečtení názvu. Pan Doubrava nejspíše nepostřehl, že právě pochybnostem o tom, že čtyřletá práce vyšetřovatele Nevtípila, kontrolovaná členy parlamentního výboru se těsně před koncem otočí o 180 st.

4 0
možnosti

pokud se na obviněného n ic nenajde je to tím že je špatný vyšetřovatel.... jiná možnost holt není a být nesmí. Holt nezáleží koho lidi volí, ale kdo hlasy sčítá. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS