Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma R^. Z diskuse některých pánů chytráků tady dole ale žasnu. Ještě, že jsem se sem proklikla jen pro mé ochlazení po famózním zážitku z článku Katarze a stále mi libě hrají klavírní virtuózové. Neboli zase je všecko správně. Děkuji srdečně všem.

0 0
možnosti
Foto

L41e79o92š 26R34y85š79k92a

11. 2. 2019 19:08

Děkuji a s radostí dávám karmu.:-)

3 0
možnosti

Ano, ministr Petříček je tou světlejší stránkou sociální demokracie. Bohužel poměrně ojedinělou. Nicméně díky bohu za něj. Mohlo být podstatně hůře.

4 0
možnosti
Foto

Ministr Petříček vedl od počátku svůj úřad tak, jak mu radil "ministr v záloze," což je i logické. Má jednu velkou výhodu oproti ostatním, je lidský ke svým podřízeným, a tak se stal i sympatickým politikem. Ovšem jeho prohlášení by bylo fajn, jenom je velmi naivní. A je mi líto, že i tento ministr bude mít jepičí život jako všichni současní ministři. Kéž bych se mýlila, protože ač zatím řízený, jeví se jako fajnový politik.R^

1 1
možnosti

Ano, ministr Petříček je vynikající a potřebný politik! :-)

0 0
možnosti

R^R^

Také mi Petříček dělá radost. Vůbec tak nějak začíná být čím dál tím více zřetelné, že Zeman pomalu, ale jistě, padá z lopatky. Navzdory jeho varování, hraničícím s šířením poplašné zprávy, naše úřady vyřazují podezřelé čínské firmy Huawei a ZTE z výběrových řízení o státní zakázky a ministr zahraničí dělá zahraniční politiku, z které musí Zemanovi a koaličním komunistům naskakovat pupínky.:-)

5 0
možnosti

J81i86r46i 55C27e16e

11. 2. 2019 10:02

Tak jestli si pan Vodvářka nevšiml, tak ministr Petříček je ve funkci i díky hlasům KSČM, která drží Babišovu vládu, která je na ní přímo závislá.

Je vtipný, jak se jednou Babišova vláda nálepkuje jako "bolševická", jindy je některými "mysliteli" její ministr prezentován jako antikomunista. Podle toho, jak se to aktuálně hodí.

O vašem "přehledu" svědčí hodnocení, že Petříček navštívil okolní země "na rozdíl od svých předchůdců". Přehled nemáte, což vám ovšem nebrání vynášet soudy.

Ministr Petříček je jedním z nejslabších ministrů zahraničí, kterého tato země kdy měla. Ať jde o kompetence, kvalifikaci, nebo jazykovou výbavu. Představa, že si Petříček prosazuje nějakou vlastní zahraniční politiku, je přímo komická. Na první pohled je vidět, že ten člověk je ve vleku zájmových skupin reprezentovaných jednotlivými náměstky a šéfy sekcí.

Zřejmé to bylo v případě tzv. migračního kompaktu, kde ani sám ministr nevěděl, co ČR vlastně podepisuje a k čemu se podpisem zavazuje. Nebyl schopen ani sdělit adekvátní informace premiérovi.

8 3
možnosti

Máte hodně jedovaté a nebezpečné myšlénky!

1 0
možnosti

K71a30r20e84l 30B17o72k

11. 2. 2019 8:08

Autor blogu velice rozlobil komunisty. Za mne Karma.R^

11 3
možnosti

Chraňme Petříčka (a Maláčovou). Pro růst volebních preferencí socánků jsou přímo nepostradatelní.

4 4
možnosti

Typický argumentační faul. Proč do toho montujete Maláčovou? Co ta má společného se zahraniční politikou?:-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS