Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milé děti, nic jste nepochopili. To mne však nepřekvapuje, většina lidí je nepoučitelná.

Členů KSČ a hlasů pro KSČ skutečně ubývá. To se mi líbí. Nesmíme však zapomínat, že nejen komunisti, ale i jiné strany teď slibují věci "zadarmo", čímž vzaly hlasy komunistům. Není však vůbec jasné, zda současná vláda (ani jakákoliv budoucí vláda) tyto sliby bude schopna splnit.

V době ekonomické prosperity česká vláda plánuje na příští rok schodek 40 miliard Kč. Zdá se však, že se blíží recese ne-li krize. Státy jsou zadlužené. FED, ECB, BOJ natiskly miliardy ničím nekrytých peněz. Nedovedu se představit, že se toto jednou nezhroutí. Pak legrace skončí, komunisti budou kritizovat situaci v zemi a slibovat, že by to vedli lépe. No a milé děti, co myslíte, že pak udělají někteří-mnozí voliči v příštích volbách?

Itálie je ve velkých problémech. EU ji neschválila rozpočet na příští rok. Pokud dojde ke krizi v Itálii a padnou její banky, tak dojde k efektu domina a padnou například i některé německé banky. Vláda Merkelové nebude moci tyto banky na úkor daňových poplatníků zachránit a dojde k celoevropské krizi. Viz

https://ekonomika.idnes.cz/italie-dluh-krize-rozpocet-deficit-eu-d8p-/eko-zahranicni.aspx?c=A181003_185359_eko-zahranicni_mato

Takže milé dětičky, radujte se dokavad vám to vaše nepříliš vysoká inteligence dovoluje. Obávám se, že i vám dojde, že jste se radovali příliš brzo. Avšak prožitou radost vám už nikdo nevezme, ta se počítá. R^;-)

2 0
možnosti

Osobní, ale hodně pravděpodobná analýza.

R^

1 0
možnosti

Bojím se bojím, že operujete pouze statistikou členů KSČM. Mně se zdá, že komunistů naopak nějak přibývá. Jen si dávají jiná jména.

2 0
možnosti
Foto

Vy jste mne po ránu neskutečně vyděsil....R^

0 0
možnosti
Foto

R^V čase, kdy svět začíná přijímat eutanasii jako dobrovolný odchod..., musíme tuto vůli respektovat. Co jiného byla slova o tom, že v 68. nás navštívila ukrajinská armáda nebo nominace paní Semelové na primátora Prahy? Dobrovolné aktivity k pádu. :-)

5 0
možnosti
Foto

Jsem principiálním odpůrcem euthanasie. Avšak - v tomto případě bych poskytl asistovanou sebevraždu. A rád.

0 1
možnosti
Foto

O37t77a73k17a27r 61S23e57k68l

24. 10. 2018 7:42

Tak jsem se po ránu zasmál.;-D. Ale i zamyslel , přímo hlavou;-D. Staří bardi vymírají , to je fakt. Ale nerodí se další ? Na rozdíl od autora nejsem lékař . Za mého mládí otcové k porodům nechodili , leč domnívám se , že mnohé novorozeně je RUDÉ !

Nezbývá než doufat , že s přibývajícím věkem dostane rozum,.:-)

2 0
možnosti
Foto

Myslím, vážený kolego, že normální lidský vývoj jedince nesměřuje k tomu býti komunistou. Jde o vadnou větev ontogeneze lidské rasy...

4 0
možnosti
Foto

R^ Jako vždy skvělé. A občané Lička a Petřík dokazují, že jste ťal do živého.

10 0
možnosti
Foto

Jsou nějak nervózní, chlapci ;-D

4 1
možnosti

Je to hrozné, je potřeba urychleně zřídit rezervace.

3 1
možnosti

A bude tam povoleni lovu?

3 0
možnosti

nechává mě to v klidu a současně mě děsí, kolik blbů v této zemi stále existuje

3 0
možnosti

To p.Libeňský asi mluvíte o sobě

0 0
možnosti

Jak na můj vkus, je jich stále ještě dost. A těch nostalgiků starých pořádků.R^

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS