Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

děkuji Romane....jinak sobota 17.00 hod...

0 0
možnosti
OK

O84t50a 76K37i60n59c

22. 10. 2018 22:13

Tomáši, skvěle jste to napsal, bohužel je to dost smutné čtení, ale je to tak. Ode mne karma. R^

3 0
možnosti
Foto

Dík za karmu a návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Skvěle napsáno, pane doktore. Mě na tom všem nejvíce děsí ta obrovská spousta lidí, které nejen, že to nevadí, ale které se to dokonce líbí. To je strašně smutné.;-(;-(;-(Vám samozřejmě karma.:-)

5 1
možnosti
Foto

Děkuji Vám paní Jandová. Je třeba o tom psát a mluvit. Třeba se něco pohne.

0 0
možnosti
JL

Pane Vodvarko, mluvite zde pravdu. Toto poznani je bolestive. Jen jedine, co povazuji za neucine na tomto clanku, je pouzivani jmen cinitelu. Diskuze ukazuje na citlivost nekterych diskuteru.

Ale k problemu, ktery naznacujete. V mem zivote jako tecnolog jsem musel hledat tu nejlepsi cestu k vytvoreni procesu vyroby. Aplikoval jsem sve mnoholete znalosti v prumyslu, ktery NEZNAL nedokonaly proces a tin vyrobu zmetku. (letecky prumysl)

Tuto znalost se snazim aplikovat i pro organizaci vedeni statu. Je mnoho ukazek na svete, jak organizovat chod statu. Jen je treba se rozhodnout, ktery system nam prinese stabilitu a pomuze nam udelat republiku jak by mela byt. Vnimam totiz, ze je to zaklad a sila proti te "dekomposici statu". Dnesni system tomu napomaha. Dovoluje popsane.

Muj vyzkum me privadi na "prezidensky system". Nase minulost nam ukazuje obdobi, kdy v cele statu stal silny jedinec s vizi, posunout zemi dopredu. Nekterym se to opravdu podarilo.

Pro muj navrzeny system je debata nutna. System obsahuje nekoliv stati, ktere MUSI byt zahrnuty v teto organizaci. Nastin najdete na strance: "jerry.limafamily.net". Obsahuje organizaci bez provadecich zakonu. Ty je nutno sestavit.

Tak si osobne predstavuji zabranit te "Dekomposice statu".

1 0
možnosti
Foto

J68a27n 75P73r26a74ž75á75k

22. 10. 2018 17:51

R^Tome, nectu tyhle clanky rad. Poukazuji na smutnou pravdu.

5 0
možnosti
MK

RvRv Velmi laciné; sedl jste si k hromadě hnoje a do několika vozíků nakládáte: Zeman, Zeman, ..X.., Zeman, Zeman, Zeman, ..X... , Zeman atd.

3 6
možnosti
Foto

Kdysi jste pravil, že nestojím za komentář, pěvče. Copak?

2 2
možnosti
JN

Hlava našeho státu zcela nepokrytě inklinuje k východním despociím, kde jsou na denním pořádku vraždy názorových odpůrců, novinářů

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684100

To asi máte na mysli tohohle, viďte.

https://zpravy.idnes.cz/havel-cestuje-po-blizkem-vychode-do8-/zahranicni.aspx?c=A010210_095235_zahranicni_mhk

2 7
možnosti
Foto

Pokud si myslíte, že jste vtipný, tak nejste. Ale kvituji s povděkem, že už nejste vulgární, jako kdysi v mých blozích. Za to děkuji.

5 1
možnosti
LB

Za vynikající blog karma. R^[>-]

7 2
možnosti
LB

Pane Řezníku, máte opravdu originální smysl pro humor. Tak StB prý neexistovala?

Takže jistě budete vědět, komu se upsali ti pozitivně lustrovaní. ;-D

K 17. 11. 1989 vypadala organizační struktura represivního aparátu ČSSR takto:

ÚV KSČ:

(ÚV KSČ na nižších stupních KV a OV KSČ) přímo řídil Státní bezpečnost. První náměstek FMV, pod kterého StB spadala, předával výsledky činnosti StB ÚV a generálnímu tajemníkovi KSČ Miloši Jakešovi.

Federální ministerstvo vnitra: ministr František Kincl, 1. náměstek generálporučík Alois Lorenc (pod něj přímo spadala česká a slovenská kontrarozvědka).

Složky StB na Federálním ministerstvu vnitra:

Hlavní správa rozvědky krycí označení I. správa SNB, Hlavní správa kontrarozvědky II. správa SNB, Hlavní správa VKR III. správa SNB, Správa sledování IV., Správa ochrany stranických a státních orgánů V. správa, Zvláštní správa XIII. Správa vyšetřování StB bez krycího označení, atd.atd.

Hlavní správa kontrarozvědky - centrála se sídlem v Praze, měla 683 příslušníků StB, náčelník plk. Karel Vykypěl (každý kraj měl svou vlastní krajskou správu StB).

V čele II. správy pro boj s vnitřním nepřítelem stál náčelník plk. PhDr. Karel Vykypěl.

11 0
možnosti
Foto

Vždyť tvrdím, že StB nebyla samostatnou organizací, ale součástí SNB.

1 2
možnosti
MB

Oceňuji sdělené - Odpovídá to mému vidu, život nelze projít s dvěmi štětkami - Černou a bílou. Vše, je v souvislostech V kvasu ovšem lze vyhledat pevné body - 1) Vznik ČR, jako praktický zázrak - s vetnutými problémy. 2) Neuvěřitelný, devastační podíl KSČ. (iDNES Ekonomie - 1 Republika a dnešek). 3) Jsme ateisté, přitom věříme rádi - Zeman, Babiš. 4) Zaostáváme, trend se nedaří prolomit. 5) Nejviditelnější v čele státu - Zcela absentovali na roli "Mravnou - Výchovnou a příkladnou". S oblibou říkám, kdyby se předci obeznámili - A jsou střelení, nebo špatně trefení? P r o č, je strpíte !? - Oprašte NAŠE dobré jméno, chrabrých dědků bijících Bolševika - S NAŠIM, pracovitým a dovedným umem. Pořád je to, ve VAŠICH rukou. Já jim odpovídám = Ale milí předkové! Já nevydávám sebe - netoliko potomstvo do těch žvásto Popelníčkových, či dokonce že - ANO. Nežili jste zbytečně! A dík za Republiku a živnostenský příklad poctivců ... :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám