Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Třetí osoba není vůbec špatná. :)) Koho by napadlo, že byste psal o sobě, Tomáši, že?!

0 0
možnosti
Foto

Sebezáchovné důvody i vše ostatní mě skvěle pobaviloR^!!! Ovšem vzhledem k tomu, že blogeři jsou čtenáři permanentně podezíráni, že všechny příhody prožili na vlastní kůži oni, i kdyby se článek jmenoval TOHLE NENÍ MŮJ PŘÍBĚH, tak o kladný účinek sebezáchovy mám strach.:-)

1 0
možnosti
Foto

Zdeni, čtenáři si to vždy vezmou po svým. ;) a to je vlastně fajn. Co čtenář, to názor.

0 0
možnosti
JK

J54a66n 93K89o72z86á58k

17. 10. 2018 21:04

Přesně jste vystihl ty výčitky svědomí při prvním zatajení výšky výplaty. Manželka je stále nešťastná, že v životě neviděla moji výplatní pásku. Vysvětlil jsem jí, že to u nás doma nebylo zvykem(hrubě jsem lhal). Další zajímavostí je, že jí občas proberu ženské potřeby v koupelně, abych se tam vešel a jí nikdy nic neschází.

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale jak rozeznáte dvě stejné lahvičky, v němž je v prvním bezvýznamný krém a v druhém ten samý za dva litry?

0 0
možnosti
Foto

...dlabání uhříků ;-D;-D! Ale mám pochopení pro tvé rozhodnutí psát ve třetí osobě. Jen se obávám, že máš doma ženu inteligentní, která odhalí tvou lest...

1 0
možnosti
Foto

Má inteligentní žena nečte moje blogy (tedy aspoň to o sobě prohlašuje). Uvidíme.

0 0
možnosti
MB

Už v dobách bájného socialismu rodičové hospodařili tak, že skládali společnou částku na domácnost a tím to haslo. Naprosto nekontrolované příjmy toho druhého - (nějaké ukazovánmí výplatních pásek nepřicházelo v úvahu)! Otec evidentně ovlivněn svou živnochýchovu řekl, že "Nějaké společné hrníčkování je socialismus a ten je k ničemu"! Naopak - Peníze, v rodině musí mít všichni! Jako výchovný prvek vydělání si jich + poznání jejich ceny + důvěry. Já ,"Byl donucen", k příspěvku 500 Kč měsíčně. Pak se odehrávaly zajímavé situace. 1) Rozbil jsem auto - Dlužní úpis a já splácel. 2) Stavěl jsem chalupu - 3) Otec, "Způsob Tvého konání mi připadá smysluplný - máš prachy"? Hodil cosi na stůl. Matka, "On ti něco dal a kolik"? Přihodila ještě více. Rodič, víš odkud jsou? Přece z toho Dlužního úpisu za opravu auta + % úroků k tomu! Shrnuto - Model, že by muž dával ženě 1000% svého výdělku jsem slyšel, ale považuji to fakt za totálně iracionální dehonestaci podstaty sňatku - to je socialismus. Základem kosmetických přípravků není sádlo, ale ovčí pot. Lanolin, který otec vydobýval v Kanole Krnov, když byl režimem vyslán, aby se sžil s dělnickou třídou! Klasika výrobku - Indulona - Prakticky všechny ženy, "Se třou Indulonou", cosi se tam pak přimíchá, vůně ... (Kdyby to tak věděly) ... :-)

1 0
možnosti
ZK

Pane Vodvářko, ač je to lákavý, já na tenhle tenkej led s Vámi nepudu. Na Vaše řádky pro mojí zbabělost (vyčůranost) jen potichu přikývnu, ale za odvahu dávám tý třetí osobě karmu, bo protože, helejtese, Voni maj pravdu. R^

1 0
možnosti
IN

V tisku byl statistický údaj, že polovina otců rodin nemá naspořené peníze bokem pro případ nějakého výpadku příjmu. Jen prý 4 % tatínků považují jako prioritu shromažďování majetku.? Český táta je živitelem rodiny prý ze 4/5 , partnerka z 1/5, tomu se nechce věřit ! Holt "přesná" statistika.

0 0
možnosti
AL

Čirá esence falešné sebestřednosti.

------------------------------------------------

nicméně dnes s vědomím, že vstupuji nikoli na křehký led, ale skotačím na minovém poli....

.

OMG.

.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Ale to je přece jasné, pane Ličko. On když ten blog není o zločinném přesunu amerických vojsk přes naše území, tak si náročný čtenář vašeho typu moc nepošmákne.

6 0
možnosti
ŠM

Urválek v sukni mne dostal....R^ máte karmu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám