Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

R38a18d34e22k 54S56e29m39a

1. 10. 2018 11:00

bohužel AB je šikovný demagog a technolog moci. to je dané tím, že hnutí nemá jasně vymezenou ideologii a chyté se pouze aktuálních témat.

1 0
možnosti
PT

Intelektuálové, to jsou ti "moudří", co všechno vidí správně, kdežto techničtí vzdělanci, řemeslníci, živnostníci, ti moc rozumu nepobrali, ti klidně "podlehnou" Babišovi, což je stejné jako když jiní takto "podlehli" Hitlerovi nebo Stalinovi. ;-D;-D;-DHezká kavárenská pohádka pro malé dětičky, kde hlavním zdrojem intelektuálního "rozumu" je nenávist, pocity a dojmy, které s rozumem nemají společného vůbec nic . Rv

1 3
možnosti

Intelektuála se závistí a nenávistí považujete za intelektuála?!? Já ne, to není intelektuál!

0 0
možnosti
OP

Vstoupit do strany řízené agentem STB není chyba, je to kariérismus.

2 0
možnosti
PT

Ten údajný agent StB, byl údajně spolupracovníkem kontrarozvědné ochrany zahraničního obchodu, ti se nezabývali bojem proti vnitřnímu nepříteli, ti řešili korupci a podvody v zahraničním obchodě, tedy normální kriminalitu. Kdo dokola mele "agentestébéudavaččapíhnízdo", je jak ten hloupý Honza z pohádky, co se vrátil "vzdělaný" ze světa a mlel svoje "sudkulatýrystupijetujekáratentoryje" a stejně jako vy vůbec netušil co ty výrazy znamenají. Rv

0 4
možnosti
Foto

Karma !

Jenom mně to trochu evokuje ty naděje , které jsme měli po roce 89 - totiž , že komunisté pomalou vymřou a KSČ zmizí v propadlišti dějin. Mno , teď jsou prakticky vládní strana....

Jediný rozdíl je snad to , že ANO je záležitost jednoho muže a po odchodu AB se zhroutí jako Ocelové město Julese Verna. A to byl vskutku dobrý prognostik !!!

0 0
možnosti
AK

Nevím čemu říkáte fascinace.

Hnutí ANO získalo v parlamentních volbách nejvíc hlasů.

To je prostě jen výborný výsledek a ne fascinace.

ANO přišlo s nabídkou likvidace stran, které politiku degradovaly na pouhý byznys pro sebe a pár kámošů, kdy malí zloději přišli do vězení, zatímco velcí jen do novin.

A pak svoji nabídku rozšířilo o likvidaci Sobotky s jeho multikulturními, inkluzivními, genderovými a feministickými souputníky, kterých už měli voliči také plné zuby. Docela atraktivní nabídka, že?

A zatím ji Babiš také plní - Sobotku a jeho partu sociálních experimentátorů už odstranil.

Akceptování Čapího hnízda a dohady o tom, zda byl nebo nebyl (4 instituce řekly že nebyl a pátá, ta slovenská, že ano) voliči považují za přijatelnou cenu.

2 4
možnosti
VH

A teď je politika byznysem pouze pro (ne)agenta Bureše.

Sice se jedná "jen" o 30% voličů, kteří šli k volbám, ne 30% všech občanů s právem volit, ale je vidět, že celkem dost lidí se stále dá utáhnout na vařené nudli.

0 1
možnosti
JR

J11a32n 70R68á40ž

27. 9. 2018 19:31

Cílem každého politika je získat si přízeň voličů. Kdo to nedokáže, je špatný politik. Na Babišovi je zajímavé a bude to téma mnoha politologických analýz v budoucnu, že ačkoliv je nepřítelem naprosté většiny intelektuálů, novinářský mainstream na něj pořádá přímo hony, kulturní elita organizuje skoro permanentně antibabišovské demonstrace, kdo z této skupiny alespoň jednou denně na Babiše nenaplije, je zcela out, a přesto má jím vedená strna/hnutí pořád dvakrát tolik preferenčních hlasů než druhá ODS a třetí Piráti dohromady.

Prostě je to fakt, se kterým se musí počítat a žádné lamentování, teoretizování, nadávání i zesměšňování Babišových voličů s tím nic nenadělá.

Ergo kladívko: Babiš dělá politiku dobře a o mnoho lépe, než miláček intelektuálů Fiala a oblíbenec volnomyšlenkářů Bartoš.

PS. Přímo úsměvné mi připadají oslavy toho, že ODS stoupají preference a dnes je na 14%, neb pravdou je, že s Fialou v čele nepostačí ODS ani 20%, aby sestavila vládu. Jako ryzího pravičáka mne štve tento tristní stav panující ve straně, kterou jsem dlouhodobě volil, ale liberálně středová strana vedená salónním teoretikem, není můj šálek čaje a jak je z průzkumů vidět, tak pro většinu pravicových voličů, také ne.

4 2
možnosti
MV

Nekdy svítá o něco později, ale svítá...

1 2
možnosti
DH

Respektovaná novinářka Petra Procházková - tak možná pouze úzkou skupinou lidí, ale za to bohužel velice uřvanou až agresivní.

4 2
možnosti
Foto

No, zatím jsou uřvané a agresivní vaše projevy, Darjo Hubáčková. Umíte diskutovat slušně?

1 5
možnosti
Foto

Bohužel mu nahrává naprostá neschopnost konkurence politiků jiných stran. U KDU budí nesmyslné výrony paní Šojdrové pocit, že je snad Burešem placena a předseda strany stále neví, jestli má být předsedou i dále, Piráti jsou taková vějička pro mladé, jako, zrní, které na skále sice rychle vzklíčí, ale pak zvadne, TOP se jednak dosti ztenčila členská základna, zvolila si několika stranami protaženého předsedu a navíc je až příliš probruselská, ODS se nezbavila řady problémových funkcionářů v regionech, Strostové jsou taková vrtkavá nevěsta a ideologicky asi úplný pel-mel, o socdem ani nemluvit. Takže Bureš to má zatraceně lehké.

2 1
možnosti
MT

Prostě všichni mají nějakou šmouhu (nebo aspoň podle vás, podle mě všechny vaše argumenty jsou dost chabé), ale jen Bureš je letadlo.

1 0
možnosti

Nemusí jít vždy o fascinaci vůdcem! Může jít o spravedlivý přístup ke každému. O premiérovi kolovalo příliš mnoho falešných dehonestujících informací. Navíc v prostředí klientelismu, korupce a vykrádání veřejných rozpočtů.

Když třídím lidi podle jejich skutečného vztahu k Bohu, většinou se nespletu. Dnes se odhalují postupně všichni na restitucích církvím! Kdo krade, nechce vracet!

2 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,46
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám