Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P19e33t62r 47B98u92r86i79a89n

21. 9. 2018 14:40

;-D;-D Karma. Jen připomenu, že když vyhrál Zlatoše Miro Žbiro a lid český se bouřil, protože Karel, agentura tehdy velmi správně poznamenala: Slavík není soutěž ve zpěvu, nýbrž je to anketa o POPULARITĚ u svých fanoušků. Tedy proč by ji nemohl vyhrát i takový skladník ze šroubárny, že.

1 0
možnosti

Vím, že můj příspěvek bude mimo téma, ale došlo k přetečení poháru.

Pokud je někdo "bez dvou za dvacet", je za dvacet dva, ne.

x - 2 = 20 => x = 22

Naše paní (tehdy vlastně s.) učitelka vždycky říkala: "Jeden za osmnáct, druhý za dvacet bez dvou". To mi znělo logicky. A někdy v roce 1992 jse poprvé zaslechl to "bez dvou za dvacet" a od té doby furt a furt mě to od té doby... se mi nelíbí.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. Je fakt, že matematicky máte naprostou pravdu a pro mne je to poučení nepapouškovat fráze, ale nad každým slovem přemýšlet.

0 0
možnosti
Foto

Mno - konečně. Konečně někdo zaznamenal onen kruciální problém naší společnosti. Důchodová reforma , oteplování planety , volby...... co je to vše proti konci Slavíka....;-D

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Je třeba vykonat celonárodní pouť na Říp, po cestě se bičovat a zpívat žalmy. Co 100 metrů se zastavit a vyslat nahoru modlitby za Káju a Lucku.

1 0
možnosti

R^

Spíše si kladu otázku, jak asi vážně berou organizátoři Zlatého slavíka. Jak se bojí internetového zneužití božského hlasu ke znevážení zpěvu jako takového, když vidí neustálé znevažování naší politiky nejrůznějšími politickými imitátory, což českému národu vůbec nevadí a naopak si v tom libuje a považuje to jako humorné. Politici v našem parlamentu, kteří zde sedí bez hlavy a samozřejmě bez rukou jsou pro organizátory Zlatého slavíka takovým varováním, že český člověk by, stejně jako znevažuje svoji poslaneckou sněmovnu, mohl znevážit i tak významnou akci jako je Zlatý slavík.

To, že organizátoři Zlatého slavíka se chytají z nos, ještě zdaleka naznamená, že stejnětak se chytnou za nos naši občané, až půjdou k volbám. Znevážení božských hlasů je podstatně něco jiného než znevážení našich nejvyšších vládních funkcí! To je více než zjevné! Proto také máme takové představitele jako máme, že?

:-)

0 0
možnosti
Foto

Dal jsem karmu, takže s vámi plně souhlasím a blog oceňuji. R^

Jen mám obavu, že jste na oficiální zdůvodnění položil větší váhu, než zasluhuje.

Podle mého názoru je totiž jádro pudla v něčem jiném. Pořadatelé ankety zřejmě mají lepší a inside informace a božský Kája trpí většími foniatrickými obtížemi, než je publikováno.

A jistě uznáte, že v případě jeho obtíží s rima glottis a tím absencí v showbusiness(u) je nutnost udržení jej na zlaté pozici úkolem hodným Sysifa a je podstatně jednoduší za takových okolostojíčností a obtíží zlatého Káji JEHO anketu zrušit.

1 0
možnosti
Foto

Jakkoli nejsem přítelem konspiračních teorií, na Vašem tvrzení nelze nenalézt zrnko pravdy.

0 0
možnosti

Taky slzím dojetím. Ještě jsme mohli slyšet duet Zeman - Babiš. Třeba Zvonky štěstí jsou pro ně jak ušité.;-D

5 0
možnosti
Foto

Tak to by byl Barrandov s maximem sledovanosti ;-D

1 0
možnosti

Naprosto doporučuji!

------------------------------

Tomáš Vodvářka 33174

Facebook

Někdo do lesa, někdo do knajpy. Obleču si mnišskou kutnu, budu se plácat po zádech březovou metlou a půjdu se opít do němoty....

.

Konečně by to někoho (kromě najaté klaky) srdečně pobavilo. Do Bělského lesa je to kousek.

0 1
možnosti
Foto

Porušujete kodex diskusí

2 0
možnosti

D26a71v94i58d 77V39l27k

20. 9. 2018 10:58

Ježišmarja pan premiér, co na něj všichni mají kromě mě číslo, zpívající česky

to bych asi nerozchodil.

5 0
možnosti
Foto

Jsme dva, co mu nemůžeme volat. Ale má to výhodu, on nám taky ne, Davide.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS