Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P24a45v63e50l 53K45a47r14a70s

25. 8. 2018 16:36

Nejenom pan Čermák, ale i chudák paní Holotová si umí jenom vylít svoji žluč, ale neunesla by slyšet, co si o jejích pomatených názorech myslí ostatní.

0 1
možnosti

Chtěl bych tady citovat výrok Miloše Zemana, se kterým souhlasím - "kdo nemá argumenty, používá nálepky". Miloše Zemana se zeptat nemůžu, tak se ptám jeho příznivců. Je například "pražská kavárna" argumentem? Prezidentský úřad bychom měli respektovat a prezidentovi nenadávat, to je jasný. Jenže, co když prezidentský úřad zastává člověk, který veřejně nazývá moderátory ČT (protože se mu nelíbil komentář závodu Ledecké) idioty? Skupinu "Ztohoven" velmi důsledně nazývá slovem "Sto hoven". Rozumím tomu, že ho štvou, ale nezlobte se na mě, kromě toho, že to je vulgární, tak je to taky vysloveně infantilní. Je těžké neklesnout na úroveň Miloše Zemana a neoznačovat ho jeho vlastními slovy... Člověk takto nízké úrovně by neměl být prezidentem ČR, v tom vidím jádro problému. Ještě dovětek – je to právě Miloš Zeman a jeho voliči, kdo touží nazývat věci pravými jmény a opovrhují korektností.

7 0
možnosti

Oznaceni toho moderatora, nebo Ztohoven je az po velice dlouhe dobe sprostych utoku na Zemana, takze podle vaseho "Je těžké neklesnout na úroveň Miloše Zemana a neoznačovat ho jeho vlastními slovy..." se Zeman vlastne chova normalne... ani jeho oznaceni Pussy Riot, ani jeho vravorani u klenotu nebyl duvod, aby se vuci nemu spustila ta hromada sprostoty. Na to slo reagovat inteligntnim komentarem, kritikou. Ted uz muze klidne nadavat na jeho odpurce,... dali mu duvodu dost...

1. https://www.novinky.cz/domaci/329763-zeman-usity-z-veprovych-kuzi-projel-prahou-v-alegorickem-pruvodu.html

2. Děti z pražské školy ničily obraz Zemana. Ke hře je vyzvala pracovnice neziskovky... https://www.expres.cz/hazeni-hliny-na-zemana-063-/zpravy.aspx?c=A160428_111012_dx-zpravy_shu

3. „Ani na dovolené si člověk neodpočine: prase, prase, prase,“ ulevil si nad prezidentovými výroky novinář Petr Kamberský provozující v Lidových novinách svou pravidelnou rubriku nazvanou „Chlívek“.

4. Okay, tak já tedy politicky korektní nebudu: Miloš Zeman je fašistický prase. Stejně jako jeho dvojče z prognosťáku," dodal ostře Vrobel... který v minulosti působil jako šéfredaktor v herním časopise SCORE.

5. RECENZE: Useknutá prezidentova hlava hlásí bláznivou kočkovinu

6. „Když se kouknu, jak vypadá tady ten národ, na jehož Hradě sedí kreatura, která má místo úst řitní otvor, vypadávají z ní pouze exkrementy, tak si myslím, že v rámci národa je Kafka takový poslední záchytný bod na Národní třídě,“ řekl Novinkám Černý při představení svého posledního díla, mechanické hlavy Franze Kafky na Národní třídě.

7. "Je to normální fakáč těm zm***m komunistickejm zasr**ejm na Hradě," komentoval své dílo výtvarník v esemesce pro iDNES.cz. "Nápad vznikl z nasr***sti na Zemanovy probolševický praktiky nabourávající zásady demokracie. A podílela se na tom spousta mých kamarádů," doplnil. Černý podpořil v prezidentské volební kampani Karla Schwarzenberga, soupeře nynější hlavy státu Miloše Zemana. (21. října 2013 8:24)

0 0
možnosti

"Smíme se "navážet" do presidenta?"

Ano, civilizovane, slusne, konstruktivne... jinak si nestezujte, ze vas kdokoliv, vcetne nej, nazve hnojem.

2 0
možnosti

P21e48t25r 79B56r33o22ž

24. 8. 2018 20:22

Plný souhlas. Prezidenta platíme všichni ze svých daní, a rozhodně ne proto, aby dělal šaška a ostudu.

1 0
možnosti

Můžeme presidenta kritizovat, ale vše má své meze. Např. přát hlavě státu smrt, to bych si nedovolil. Mám vůči Zemanovi spoustu výhrad, ale více jich mám proti Drahošovi. A to rozhodlo. On moc veliký výběr nebyl.

3 0
možnosti
Foto

Gratuluji k volbě. Stále jste spokojen, jak vykonává svůj úřad?

1 1
možnosti
Foto

Smíme...a to, že smíme, je dáno šťastnou a svobodnou dobou spojenou s Václavem Havlem, který nejen že tohle u sebe ustál, ale uměl si dělat bezkonkurenčně dobrou srandu sám ze sebe... chytrou, a pokud ješitnou, tak tak, že to bylo spíš roztomilé. V životě by tak jako Miloš Zeman ani Václav Klaus nevyváděl kvůli trenclím nebo pistolce a slovním výpadům...Dneska se smí každý navážet do VH jakýmkoliv nechutným způsobem...a dobré. Jsem tedy zvědava, jak to bude spravedlivě s tolerancí ---protože na VH se plivat smí - tojakoOK...jak to bude, až Miloš Zeman s prominutím odvrávorá od prezidentského válu, případně až se svou úžasnou životosprávou dopracuje ku svému konci. Pokud se jaksi nebude smět... je v inteligenci stěžovatelů cosi v nepořádku.

5 6
možnosti
Foto

díky Radko...a vítejte zpátky. V

2 1
možnosti
Foto

R^Skvěle!!!! Doháním četbu...;-)

1 1
možnosti

P19e98t34r 46B91u96r89i47a51n

21. 8. 2018 15:13

Výborná řeč, karma.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS