Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právě jsem studovala profil našeho senátora Zdeňka Brože v Senátu. On totiž "stíhá" ještě být šumperským starostou, a podle toho to u nás funguje, nebo spíše nefunguje, ale na vysávání peněz má času a energie dost. Za poslední období od senátních voleb koncem roku 2016 měl v Senátu 23 projevů, z toho 17 kratších 2 minut, z toho jen 3 byly delší než minutu, jinak pod minutu...Tedy velmi efektivní práce za dva oproti "obyčejným lidem" obří platy.

1 0
možnosti
Foto

Pana Brože neznám. Podobných vykuků je tam zřejmě více (třeba nedávno senát opustivší pan Čuba - jistě výrazný přínos naší politické scéně....;-D),

3 0
možnosti

Čistě technická poznámka:

účast Pražáka v senátních volbách v Moravoslezském kraji je kompenzována kandidaturou tamního rodáka v Praze. Jen opravdový šťoura by to spojoval s nadšeným pískotem, když ten rodák navštívil zápas místních hokejistů.

1 1
možnosti

K44a71r62e85l 18B17o93k

7. 8. 2018 23:09

Dobrý postřech.Karma.R^R^R^

2 0
možnosti

D43a50v94i90d 62V62l59k

7. 8. 2018 21:08

No je to sbírka;-D

3 0
možnosti

P42e52t50r 41B27r35o12ž

7. 8. 2018 19:19

Kdyby místa senátorů, parlamentu a vlády obsadili koně, šimpanzi a želvy, státu by to neskutečně prospělo!

2 0
možnosti

Tak začínáme pomalu, v komunálních volbách chystají zatím jen psí hlídky, snad se jednou dopracujeme i k delfínům, kteří mají prokazatelně vyšší IQ i EQ, než mnozí senátoři.

2 0
možnosti

Myslila jsem, že se už ničeho krásnějšího, než proslaveného historického Jakešova projevu z Červeného hrádku nedožiju, a vida, jak jsem se zmýlila. Zatím ovšem jen ve volbách komunálních, leč není nic ztraceno.

https://zpravy.idnes.cz/komunalni-volby-praha-spd-kandidati-dbn-/domaci.aspx?c=A180807_124723_domaci_bja

0 0
možnosti
Foto

Tak ten mozkový trust z SPD a psí hlídky mne položily na zem ;-D;-D!

2 0
možnosti

Je to skvělé, kdyby to nebylo tak zoufalé, popadali bychom smíchy pod stůl. Leč je to nedokonalé, nestihl jste psí hlídky a mozkový trus(t), kteréžto by byly důstojným obohacením vašeho panoptika.

Měl byste se nad tím vážně zamyslet a dopsat druhý díl, neboť takovou paralýzu hned tak někde nenajdete. Ještě že nemáte drogy a dredy. Máte aspoň psa?

1 0
možnosti
Foto

Jsem Kláro, zcela nepoužitelný. Mou "předností" je snad to, že tozhodně už nikdy nebudu mít dredy. Drogám taky nějak zvláště neholduji (občas sklenka dobré single malt whisky a doutníček). Psa jsem měl, zatím dalšího nemám.....takže jsem v podstatě nevolitelný....R^

1 0
možnosti

Ačkoli jsou Druhé komory ve většině případů komory slabšího postavení, mají v politickém systému dané země své místo. O tento názor se můžeme opřít zejména v souvislosti s postavením Sněmovny lordů ve Velké Británii. Ačkoli je mnohými považována za extrémně slabou Horní komoru, díky své dlouholeté tradici si své místo vydobyla. O tom může svědčit i fakt její dobré přizpůsobivosti na reformní kroky, jimiž mnohokrát prošla. Korektivní roli senátu ČR tedy netřeba zdůrazňovat. Nicméně vážnost a důležitost role jakéhokoliv orgánu naplňují její reprezentanti, no a pokud vidím v čele člověka jménem Štěch a čtu jeho výroky iluze o tom,že v této komoře sedí nejváženější a nej...lidé se rozplývá. Tento senát neeee...

1 1
možnosti

Copak slabší postavení, brzy to bude spíše slabšího ducha.

1 0
možnosti
Foto

Vtipné a v tom vedru dvojnásob.

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,50
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám