Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L22e30o75š 47R63y55š11k61a

15. 7. 2018 21:49

Moc děkuji za tento příspěvek, který přesně vyjadřuje to, co si o tom všem myslím. Doufám, že je v našem národě dost těch, kteří nechtějí žít ve lži a přetvářce. Moc bych si přál, aby pravda zvítězila.

2 0
možnosti

R^

Mne vůbec nepřekvapuje, že se najdou lidé, kterým se líbí. Já jsem ho zpočátku hájil proti nejrůznějším obvińováním vykonstruovaným na základě neznalosti. Politici se chovají hnusně. Začalo to Opoziční smlouvou Zemana s Klausem, klientelismem, politickým byznysem, mlácením prázdné slámy a lhostejností vůči nám obyčejným lidem. Ale bezskrupulózní podnikatel jdoucí přes mrtvoly také není to pravé ořechové! Jak z toho bahna ven? U koho najdeme úctu ke svobodným, přirozeným vztahům?

:-)

2 0
možnosti
Foto

Problém je v tom,že takový Anrej se dost lidem velmi líbí i bez Máry.Nařvaný,arogantní,vulgární....tak nějak si mnoho lidí představuje Vudce,kterého vyžadují.Jeho stokrát opakované lži už ani nevnímají a přihlouplá mytologie ve stylu "Kalousek zloděj a padákový vrah" je oblíbená a ten kdo ji vyřvává je hrdina a hlasatel "pravdy"....s Koblihovou sektou nic takového nepohne,tyhle lidi už fakta a realita prostě nezajímají.;-(

14 0
možnosti

Nu, dobrá, ale jak je probudíš? :-)

0 0
možnosti
Foto

Nahrávku s "Márou" před několika dny opakovaně vysílali na ČT24, takže není třeba si "možná pamatovat".

Dokud si budou politické strany myslet, že záleží jen na PR, budou prohrávat.

1 3
možnosti
Foto

Koblihy , zmrzliny , kávovary...... kam se Mára hrabe na PR cara Putina. Představme si AB na lovu tygrů , potápět se pro amfory, letět na rogalu v čele hejna divokých hus vstříc světlým zítřkům....

To by bylo procent.... nejméně 70.....;-D;-D

4 1
možnosti
Foto

To přijde, kávovary byly minule, teď to bude jízda na slonu nebo tenisový zápas s Berdychem, kde zvítězí /Babiš/ v 5. setu 8:6. ;-D

4 1
možnosti

Tak Mára zřejmě ve středu ve sněmovně byl.

Server hlídacípes.org zjistil, že politický marketér Marek Prchal má kancelář na Úřadu vlády, kterou podle cedulky na dveřích sdílí s tiskovou mluvčí ANO Lucií Kubovičovou, ačkoliv ani jeden z nich není zaměstnancem úřadu.

Kubovičová připustila, že kancelář v budově Úřadu vlády s Prchalem opravdu mají, ale zdržují se tam prý jen velmi málo, protože nejvíc času tráví ve sněmovně.

Jenže do jednacího sálu se svým šéfem Mára nemůže, takže Babišovo středeční expozé nejspíš sledoval na obrazovce...

9 0
možnosti
Foto

A musel si rvát vlasy....;-D

8 1
možnosti
Foto

Karma, Babiš zdaleka není tak chytrý, jak se traduje, ale řídí ho chytří a všehoschopní lidé.

4 1
možnosti
Foto

Proč si myslíte, že každého politika, který se Vám nelíbí, někdo řídí?

2 0
možnosti
Foto

dík za nákuk a palec.

0 0
možnosti

O56t54a 61K57i26n23c

14. 7. 2018 22:18

Nemám k tomu už co dodat, opakoval bych pouze slova paní Míčkové, která to řekla za mně, aniž bychom se znali. R^ Ode mne karma.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS