Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, momentálně je IN kopnout si do SPD. A každý ubožák se toho chytá ;-D;-D;-D;-D

Děkuji za případné reakce, ale na tuhle žumpu už reagovat víc nebudu. Nestojí mi to totiž za jakoukoli větší námahu :-)

0 8
možnosti
Foto

Jednu reakci bych měl, pane Moravče. Zkuste místo nadávek a emotikonů říci, v čem se mýlím.

On je to totiž jediný způsob rozumné komunikace. Začít žumpou je trochu nešťastné.

9 0
možnosti

Prima demokracie je spravna vec, a to, ze to mimojine nahodou rika i Lojza Janku z Horni Dolni, co ma IQ 83, na tom naprosto nic nemeni.

3 4
možnosti
Foto

Neříká to mimojiné ani náhodou, říká to většinou.

0 1
možnosti

1. Na bliznu této ideje ( možnosti odvolávání politiků, přímém rozhodování občanů u věcí veřejných) se přilepilo necelých 10% voličů.

2. Je nutno přiznat, že se tento podnikatelský záměr vydařil.

3. Jelikož se k nám muslimové příliš nehrnou

...

1. Haneni volicu nepohodlne strany?

2. Kazda strana, co se dostane do parlamentu, nebo dosahne na prispevky, je vydareny podnikatelsky projekt? Nebo pouze "nepritel"?

3. Vzdyt o to jde, aby se sem ani v budoucnu nehrnuli, protoze se jedna o prerozdelovani muslimskych uprchliku... kdo tohle nechape...

4. Pokud byl nekdo vyhozen kvuli vlastni fotce na plakatku SPD, tak je to samozrejme spatne.

5. Sve facebookove stanky at si kazdy vcetne strany, hnuti pojme stylem, jakym chce.

1 6
možnosti
Foto

1. Tato poznámka nijak nehaní žádné voliče. Jen konstatuje, že má cca 10% podporu. Pokud tam cítíte hanění voličů, jde o váš problém.

2. Je otázkou, kam peníze za volby mizí. Pakliže v Úsvitu /tedy pod vedením pana Okamury/ mizely v nějaké agentuře, lze se domnívat, že tomu bude i nadále.

3. Pan Okamura vyhlašuje stop islámu. Pak mi prosím objasněte, jak je to se svobodou vyznání, která je zakotvena v Ústavě. Budeme muslimy stíhat, deportovat? Budou se muset skrývat v podzemí? Opravdu nechápu.

4: Aspoň tady se shodujeme.7

5. Nejde o to, co píšete. Pakliže někdo vyhlásí systém přímé DEMOKRACIE, aby každý názor, který nevelebí pana Okamuru zablokoval, je na místě se ptát?

7 2
možnosti

J29a15n 51P89a87v64e16l

16. 4. 2018 17:14

Kopat do Okamury je jako si dělat srandu z obecního prosťáčka.

1 4
možnosti
Foto

a to Vás baví, jak tak koukám

1 2
možnosti
Foto

Jednou jsem napsala, že politická kultura nemá potíže s malým počtem diváků, ale má je s nedostatkem dobrých účinkujících. A stále to nemám důvod přehodnotit :-).

7 0
možnosti
Foto

Velmi trefné, Zdeňko.

1 0
možnosti

Člověka vždycky potěší, když si udělá zaujatý negativní názor na voliče nějaké strany, aby mu ho někteří z nich (například zde v diskuzi) nechtěně potvrdili ;-)

2 0
možnosti
Foto

Politiky v Česku zkazily zlodějny, kterými se propojili s bývalými veksláky a ti je mají v hrsti. Voliči to tuší a nápravu hledají v nových tvářích, partajích a hnutích. Ne každé nové koště dobře mete a peníze kazí charakter.

3 0
možnosti

Zde vas podporim, pane Bicero. Jen dodam malou poznamku na zlepseni vaseho prispevku.

Ty zlodejny se dely, protoze nase statni organizace NEZNA ve svych radech obranu pred takovym rozhodovanim. Ve spravne organizaci, kazde rozhodnuti MUSI byt schvaleno jeste jinou slozkou teto organizace. Tento system ochrany se nazyva cesky "kontrola a rovnovaha" (checks and balances).

Tento system jeste neni v nasich radech. Proto zlodejna bude pokracovat. Jen misto jmena "kradez" se to bude nazyvat "mala domu"!!!

0 0
možnosti
Foto

Pokud Vám dali na nějaké stránce BAN, doporučuji obrátit se na správce dotyčné stránky. Nepředjímala bych, že čte Vaše články (i kdyby tak činil, nebyl by pro něj obsah nijak závazný).

Každopádně webové stránky subjektů nejsou už ze své podstaty věcí veřejnou, tedy je věcí jejich provozovatelů, jaké podmínky diskuse nastaví.

Povzbudivé je, že prvky přímé demokracie zřejmě pilně využívají Piráti. Pokud se v tomto směru něco nezměnilo, pak platí, že veškerá svá rozhodnutí mezi sebou konzultují prostřednictvím internetu.

3 2
možnosti

"Každopádně webové stránky subjektů nejsou už ze své podstaty věcí veřejnou, tedy je věcí jejich provozovatelů, jaké podmínky diskuse nastaví. "

Druha vec je nepochybne pravda, prvni cast NE. Je to vec verejna. TO dokonce vyzyva lidi, aby k jeho prispevkum napsali nazor. Nepohodlny nazor je zcenzurovan. Takto si demokracii nepredstavuji.

1 0
možnosti

Za rozumný výdobytek doby považuji Sociální stát - Jistě drahé, hrbolaté, nicméně nikdo nepadá do propasti. Člověk má šanci - být stále člověkem. To má ovšem další obrovské, i neočekávané dopady ! Nepotřebnost rodiny, nezájem o "Osud dělnické třídy" - nabízená klišé, že levice - pravice neexistuje., Prostor pro populo Hnutí ! Hnutí Ano + SPD. - Jeden muž, vše ví - vůdce ! Projevy v praxi - A. Babiš je ČR = Proto musí být premiér, krize, nekrize. Tomio Okamura je TEN SPRÁVÝ ! Pokud si členové SPD vytisknou svým nákladem - své volební plakátky, dělají to blbě ! Podporují sebe, nikoliv vůdce. Ten je vším, tedy vyloučit je přímo ! Jak dlouho tyto krávospolky ještě budou fungovat ? Nespoléhej na sebe, na rodinu - Spoléhej na vůdce = Jaký rozdíl, plakátek z 50 let ! Pracuj - Myslí za tebe strana ... :-)

3 0
možnosti

Občané si nesmějí rozhodovat o své zemi, protože Okamura zablokoval na facebooku nějakého trolla. AHA

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS