Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík! To si také uvědomuji čím dál tím víc, že mnozí z nás tady děláme osobní striptýz. Něco zajímavého poznám a mám snahu, aby tu pravdu poznalo více lidí. Máme však hodně falešných diváků, které nové poznání nezajímá, kteří toto poznání dehonestují předem, aniž by se zajímali, o co jde. Produkují nesmysly, trollí! Ke svojí škodě!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Hm...s těmi diváky to cítím trošku jinak. Jdou buď na svého oblíbeného "striptéra", ať už se ten den svléká jakkoliv, nenechají si ho ujít. Nebo je zaujme styl (téma blogu) a pak jdou za stylem bez ohledu na to, kdo a co svléká.

Diváci mají svoji důležitost, jsou mikroodrazem (možná nano) okolí. A když tleskají, je třeba brát to s pokorou a rezervou, když pískají, zamyslet se proč. Nejhorší je, když se striptér stane neviditelným a nikdo, kromě pospávajících stálic, neotevře dveře sálu...

2 0
možnosti
Foto

Jinak samozřejmě R^

1 0
možnosti
Foto

krásná metaforkaR^;-)

někdy je to jak v šantánu páté cenové kategorie a někteří nkukující se chovají jak opilí námořníci;-D

1 0
možnosti
Foto

Ovšem, někteří účinkující také.

1 0
možnosti
Foto

Striptýz? WOW! Tak to potom jo ;-D

0 0
možnosti
Foto

i když.... v některých případech.... (by to mohla být až neuváženost...) ;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Mezi těmi "povykujícími diváky" je určitá skupina jakýchsi masochistů, co na "nikoli svůj šálek kávy" více či méně pravidelně chodí. Frekvence návštěv a intenzita pokřiku se zvyšují interakcemi se striptérem.;-)

4 0
možnosti
Foto

To ale není to hlavní. Tim hlavním je to, že je zde jakýsi sevřený blok autorů zastávající jeden společný politický názor, který nesnáší nesouhlasné názory a snaží se je všemi silami potlačit.

4 1
možnosti
VF

Pane Vodvářko, některý bloger i blogerka se odhalují,protože mají pocit, že nejsou dost ocenění a viditelní. Touží po chvále, lásce, často píší, fotí, vedou diskuse na (rádoby) vysoké úrovni, nesnesou kritiku, ani rozumné protiargumenty. Mají těžký život, jsou osamělí.

(Hrom do baně, nejraději bych jim nadávala, ale je to marné.)

3 1
možnosti
Foto

Paní Foltýnová,

myslím, že jste pana Vodvářku vykreslila naprosto přesně R^

2 3
možnosti
JH

Tomáši, při svém hodně volném obkročáku jsem tě nepřehlédl a R^

0 0
možnosti
MV

je fajn, ze bylo pochopeno, Tome a jak jsem si vsim, Hermanek s Petrikem si tady dole mezi sebou hezky popovidali - a to se pocita!

fajnovej zbytek nedele preju

5 0
možnosti
Foto

A to se počítá jako "úspěch"? Komické.

1 1
možnosti

Tak jsem mezi plněním úkolů od manželky zaskočil provětrat tablet a nějak nechápu, proč pan autor v tak klidnou, příjemnou neděli krmí svou minipartu další bobligovskou agresí. To se ví, že se pan Hermánek ozve, ale zkuste s ním někdy diskutovat k věci. A s jinými, kdo vás zrovna nechválí, taky. Což platí i pro další z vaší partičky. Paní Jandová, kupříkladu, se u vás mění v zemanobabišobijce co se dovede dívat jen uzoučkou trubičkou na červený hadr, ale víme všichni, že na spoustu věcí má velmi rozumný názor, a umí ho dobře napsat. Pan Hermánek říká velmi často zajímavé a pro diskusi podnětné věci, vaše partička ho ale umí jen urážet. Jako byste potřebovali nějaký rauš a vyvztekat se, o nic jiného zřejmě nejde. Pak vám nejde ani humor, jen křeč.

4 2
možnosti
MV

zkousel jsem nekolikrat (diskutovat s panem Hermankem), ale kdyz jsem se po nekolikate dostali od tematu napriklad k prevodovce nebo jeho popisum uspesnosti u ruznych zen, vzdal jsem to. a mam vic casu na uzitecnejsi veci, pane Stipku

nekdy to jde, jindy ne

nekdy kotnicek pobavi, jindy je k uzoufani smutny

2 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám