Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pochopil jsem autorovu ironii. Já bych řekl, že ČT by mohla být lepší: jako by se vedení zaleklo a všechny pseudointelektuální pořady zlikvidovalo a místo nich nasadilo Všechnopárty a Jílkovou - chybí už jen Partička a Výměna manželek, prostě něco pro pracující lid....Hrané filmy se na ČT pořád opakují, těžko najít něco nového, co by mělo kvalitu. ČT jede kovbojky, detektivky, staré pohádky a podřadné filmy, které ji nic nestojí...Když je to levný je to dobrý, říkají si dramaturgové. V dokumentech by se určitě dalo také něco najít, ale neuvidíme to, najděte si to na internetu....a překlad si udělejte sami- Nicméně chápu, exředitel TV NOVA jde po sledovanosti. Český lid potřebuje hutnou, nejlépe stokrát reprízovanou stravu, žádné novoty, výstřelky kreativní.

0 0
možnosti
Foto

Milý pane autore. Nesouhlasím s vámi, ale budu bojovat za to, abyste si ty svoje bláboly mohl šířit slovem a písmem kdekoliv, třeba i po stěnách domů. V jednom místě to skoro bylo vtipné. Jen tak dál.

2 3
možnosti
Foto

Bojujte, pane Vykoupile, do zbraně !!!

0 0
možnosti

Na ČT mi nejvíce vadí nekonečné blbé české detektivní seriály.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jen málo kdo reptá proti pořadům, které v České televizi můžeme na všech kanálech najít. Je to rozmanité a z většiny i dobré. Problémem je, myslím, zpravodajství. To jistě není vždy objektivní, jak nám ukázala například volba presidenta USA, nebo migrační krize. Také mi připadá, že výběr odborníků k některým tématům politickým, či zahraničně-politickým, je dost jednostranný.

2 0
možnosti

Souhlas.Ale někteří sebestřední redaktoři mi lezou na nervy.

Opravdu jsem někdy nepochopil, kdo je důležitější, zda pozvaná osoba, či názor redaktora.

2 0
možnosti

P13e78t47r 68S71k71á51c29e18l

28. 3. 2018 22:31

Úplně stupidní je vždy závěr: Redaktor: Děkuji za Vaši návštěvu ve studiu. Host: Děkuji.....Také děkuji.....Velmi děkuji...Já děkuji, atp. Málokterý sebevědomý host odpoví tak, jak nás to učili ve škole a v rodinách. "Prosím"! Próóč se hosté v ČT tak ponižují?

0 0
možnosti

J55i60ř73í 32T15o42m32e18š

28. 3. 2018 10:07

Pokud je to ironie tak bych dal karmu, ale to co si přečtete na jiných serverech je proti tomu vodíková puma smíšená se septikem..., na to snad ani ironie nejde udělat.

0 0
možnosti

Laczo Deczi na Artu byl dobrý....ale chápu některé občany, kterým je to zcela cizí.

Co nechápu, že by to rádi zrušili, protože se jim to nelíbí.

2 0
možnosti
Foto

Až dnes jsem přečetla...Vaše ironie je bezva...a mate lidi...

Diskuze je nad 500, tak raději vynechávám....jen pište dál o všem......ráda Vás čtu R^R^R^V

2 0
možnosti
Foto

děkuji paní Hovorková

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS