Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Osobně si vážím všech kandidátů. Vložili do kandidatury svoje Já a nemalé finanční prostředky. O ty přijdou a po volbách po nich ani pes neštěkne. Osobně bych byl rád, kdyby se stal prezidentem pan Drahoš a pan Zeman po svém vítězství v prvním kole sám ze své vůle ze zdravotních důvodů odstoupil, se vší úctou veřejnosti. Denní pracovní náplň prezidenta vyžaduje zdravého člověka.

1 0
možnosti

Na uvědomělé odstoupení nemá!

2 0
možnosti
JSS

Šéfe - ještě se dočkáme našeho oblíbeného Kocourkova i podpásovek téžkýho kalibru !! Zozehráno je - Zeman se aktivizuje, aby použil zase nějaký kladivo jako u Šláfenberka. A někteří dříve kovaní si to taky rozdají. Vždyť na na ten sponzorsky i státně proplacený cirkus čekáme.....

0 1
možnosti
PB

Zdravím pane Vodvářko.

Už do těchto diskuzí nechci psát.

Nic se mi nepovedlo zkultivovat, naopak sám jsem sklouzl někam kde se mi nechce být.

Tím víc si ovšem vážím Vás i ostatních lidí, kteří mají chuť a vůli nenechat se otrávit a svými názory vstupují do veřejného prostoru.

Dnes jsem ovšem náhodně narazil na ČT2 na rozhovor Přidala s Helenou Haškovcovou v rámci opakování cyklu "Z očí do očí".

Připadá mi velice zajímavé srovnat tento dvacet let starý cyklus po obsahové i formální stránce s tím co dnes běžně vídáme a čteme v současné "zkratkovité a postfaktické" době.

Možná by stálo za to upozornit na možnost reflexe dneška prostřednictvím kouknutí na to jak před dvaceti lety vnímali podstatná témata zajímavý lidé.

Třeba to zaujme i Vás a třeba byste se mohl o tomto tématu zmínit v některém ze svých blogů.

Promiňte. prosím, že jsem vstoupil do diskuze u Vašeho blogu lehce (nikoli zásadně) mimo téma.

Přeji hezké svátky a doufám, že Vás bude dál bavit psát. P.B.

2 0
možnosti
Foto

Milý pane Bartoku, pořady se zesnulým panem Přidalem patřily k tomu absolutně nejlepšímu, co na naší obrazovce bylo v oboru rozhovoru se zajímavými lidmi. Bylo to dáno nepochybně dvěma faktory.

Tím prvním byl pan Antonín Přidal. Neuvěřitelně kultivovaným jazykem se ptal svých hostů na zajímavá témata, dokázal z nich "vytáhnout" mnohé bez náznaku agrese, vulgarity či snaze o dehonestaci.

Druhým pak výběr hostů. Zmíněná prof.Haškovcová patří k tomu nejlepšímu, co u nás máme stran lékařské etiky, Nicméně každý host pana Přidala měl vždy co říci, opět bez snahy o jakési sebezviditelnění. Sedávala tam skutečná elita našeho národa.

Podobným pořadem byl Klub Netopýr.

Jinak Vám děkuji za přízeň.

1 0
možnosti
Foto

Také přeji panu Zemanovi poklidné roky bez prezidentování, myslím, že se z nabízených kandidátů nechá vybrat. Předchozí volba prezidenta byla pro mne obtížně rozlousknutelný natož pak skousnutelný oříšek.;-)R^

2 0
možnosti
Foto

L55e78o36š 90R41y91š14k37a

17. 12. 2017 21:47

Výborný článek a trefná slova, která ukazují na smutnou realitu. Kéž by se v naší zemi našla větší polovina, které chování stávajícího prezidenta vadí. Jsem optimista, proto věřím, že se najde.

8 0
možnosti
Foto

R^ za výborný rozbor situace a příjemné čtení ...

7 0
možnosti
Foto

Tak ať vám ta volba vyjde R^

Mně je sympatický Hilšer a Fischer, ale přijde mi, že ve srovnání s KS jsou to lehké politické váhy, takže si moc nadějí nedělám. :-)

1 0
možnosti
RJ

R37a80d50e82k 82J45a20r57o77š

17. 12. 2017 22:06

Honzo, také bych to podobně viděl, ale realisticky vzato, bohužel oni dnes nemají na to, takže já to hodím Topolovi, byť má mouchy, ale proti Emanovi pořád slušná volba. Osobně jsem ho poznal, jako slušného čestného chlapa.

2 1
možnosti
JR

Reflex otočil, pražská kavárna podporuje vulgárního Topolánka napojeného na staré podivné struktury,, na poslední chvíli podobně jako kníže vstoupil do voleb na poslední chvíli, Drahoš je prý želé, podobně jako ve prospěch knížete se snažili znemožnit Fischera

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/83845/drahos-k-nove-vlade-zele-zradilo-kavarnu.html

4 3
možnosti
KN

Stejně jako z toho komického a vyčůraného hajnýho udělali etalon ctností, tak média vyrobí z toho agresivního ODS hulváta pořádného chlapáka.

I ten jeho vercajk v stand-by módu prodají jako "záruku správného směřování".

2 2
možnosti
KN

Ona si ta "Pravda a láska" toho svého prezidenta snad protlačí jakýmkoliv způsobem.

Zatím jenom řvaním, urážením, mediální masírkou atd.

Ale jeden aby se bál.

Její guru mohl vyzývat pod vylhanými záminkami k likvidaci států, tu obohatil svět termínem bombardování, které má humanitární účinky.

Na druhou stranu se zuřivě ze všech stran vrhají na starce, který pouze nazývá věci pravými jmény.

Tomu říkám "padni komu padni, nebo stejný metr".

4 3
možnosti
KN

Prostě nóóblesa :

Klára Trnková 34949

Faceboo

Pravda, že druhého Masaryka jsme zatím neobjevili, ale potácejícího se opilce a hulváta, tkvícího v čínské a ruské řiti jsme si snad nezasloužili. Co jsme vám udělali že nás tak trestáte?

6 0
možnosti

;-D;-D;-D;-D;-Dbože ta zatrpklost nenávist a závist8-oale je to váš názor a já vám ho nemíním rozmlouvat;-)

hezký večerR^

3 2
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám