Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Největší strach před volbami vyvolávaly proevropské strany. Když vystoupíme z unie a nato, bude s námi konec. Když přestaneme jen přijímat z eu, nedokážeme ... Pane blogere, myslím že podceňujete stejně negativní vliv eu stejně jako brzkou vládu migrantů u našich sousedů. Samotná EU má strach jako cíl - řešením potíží EU je více EU a méně svobody... Vnímáte to, nebo si jen děláte srandu?

1 0
možnosti
VM

Souhlas. EU už překročila hranici, kdy mluvíme o spolupráci a kdy už o diktatuře. EU měla zůstat u manažerského řízení a ne řešit pomazánkové máslo, které stejně nic neřeší (to jako příklad). Dotace jsou to nejhorší, co mohla EU pro volný trh udělat. Na druhou stranu si tím kupuje jakousi loajalitu.

V mých očích už se EU rozpadla morálně a fyzický rozpad bude následovat (poučme se z historie a z pádů říší). Nyní je tedy otázkou, zda se dokáže rozpadnout na základě dohody, čemuž v současnosti nevěřím, a nebo válkou. Pak by se jednalo v historii už o 3 válku vyvolanou Německem (tentokrát by to bylo zaštítěvo jakýmsi Bruselem, spolkem nikým nevolených, avšak plně ovládaných Německem)

0 0
možnosti
PK

P49a63v44e64l 38K43a91m27a52s

19. 10. 2017 19:15

Jsem možná bláhový, ale stále si myslím, že volby dopadnou jinak než úspěchem stran s bubákem v programu.

1 0
možnosti
MV

je to slozity, ale uz vim, komu ten listek hodim

2 0
možnosti
Foto

U Tebe jsem si jistý, že to bude správně.....R^

1 0
možnosti
PK

Pomineme-li fakt, že jsou v inzerci pouze fráze, stačí se podívat do volebních programů.. oni ti strašiči totiž dělají bububu, nabídnou sebe jako řešení, ale jak jej chtějí dosáhnout, to už nepíší.. proto by bylo vhodné, ale to je jejich stoupencům marné připomínat, sledovat jejich názorovou konzistenci a hlavně činy, za posledních, dejme tomu, 5 let (a ne jen řeči). Budou mít spojence, aby mohli prosadit svůj plán? A co například pro svůj volební program udělal za posledních pár let ten pán, co chce podle hesel z plakátu brzdit migraci? Vždyť sedí v senátu!

Na závěr si dovolím citovat: "Máme pořád jednu z nejlepších zemí světa a pořád ji vylepšujeme, i když nám sousedi každou chvíli přijdou rozbít dr*ku a rozrýt záhonky. A kolik na světě najdete států, kde jak primátorka hlavního města, tak i předseda vlády jsou cizinci ze sousední země, přičemž ten druhý ani pořádně neumí jazyk? Vždyť to by sakra nešlo nikde na světě! Představte si to samé mezi Srby a Chorvaty, haha, ještě po 20 letech by tam OSN utírala krev z hrobů, nebo i mezi Švédy a Nory, ani tam by to nešlo. Ale u nás to za měsíc bude. Ta xenofobie nám jde v praxi tak blbě, že i vrchního odmítače cizinců nám musí dělat poloviční Japonec. No a jistá liberální proevropská strana se dostane do parlamentu jen díky jednomu černochovi s afrem - takhle my to máme s tou xenofobií. No a nejsme ani o tolik hloupější než okolní národy. Podívejte na Rakousko - tam volby dopadly prakticky ještě drsněji než u nás, akorát že jak oni mají hezčí fasády domků a hladší silnice, tak i ty svoje Okamury mají hezčí a uhlazenější."

Tak, teď se jen nebát a jít volit. Je z čeho vybírat a stále tu není zle, protože každý může říct svůj názor, i když s ním jiný nesouhlasí ;-)

3 0
možnosti
TB

Bohužel v těchto volbách jen málokdo předkládá nějaký pozitivní program. Vše je to především proti tomu druhému, proti ostatním. Někdo straší migranty, Kalousek zase straší Babišem, atd.........

1 0
možnosti
VM

Pravda. Nelegální imigranty vyznávající nenávistnou ideologii tady nechci. Ale pro mě je prioritou šance na referendum a kontrolovatelnost politiků, včetně jejich případné odvolatelnosti. Proto můj hlas dostane SPD, a ať si o ní píše kdo chce co chce :-)

2 1
možnosti
Foto

Dobře, jak se zachováte, když někdo vyvolá referendum a pan Okamura bude odvolán? Přijmete to? A pan Okamura? Stáhne se z politiky?

4 0
možnosti
RM

R33o69m74a24n 90M62á68c13a

19. 10. 2017 5:02

Dekuji za zajimavy clanek...

A je to tak, jak pisete... bohuzel...

3 0
možnosti
PM

P29a26v34e89l 74M33a95c39h

19. 10. 2017 5:01

Jsem si jist, že za 4 roky bude problém migrantů zcela okrajový, pokud ještě nějaký a v centru bude nový .

Zdroj: https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=629127

Opravdu, pan autor si je jisty? Mam obavy ze nema absolutne potuchy o tom co se dnes deje. O tomto tematu se bude psat jeste mnoho a mnoho let. Bohuzel.

5 1
možnosti
VK

Počet migrantů oproti minulému roku kles o 64%

3 0
možnosti
JZ

Vy jste pokrytec jak řemen, ale to vím koneckonců dávno. Když někdo straší komunismem, tak mu u toho tleskáte, ale to nevadí, to je to správné strašení, že?

6 1
možnosti
JZ

Chtěl jsem říct komunismem nebo fašismem, a jistě by se toho našlo i víc, kdybych si dal tu práci a prošel si vaše příspěvky.

1 1
možnosti
MK

Rv Nějak jste pozapomněl, že vedle toho, že některé strany ukazují na nebezpečí islamizace , což z povahy vašich článků lze soudit, že bezpečnost občanů je pro Vás neznámý pojem, mají tyto strany kompletní program zahrnující všechna odvětví státu.

1 3
možnosti
KS

Nevšimnul jsem si, že by problémem Česka a celé východní EU byla islamizace. Myslíte, že se někdo potáhne dva tisíce kilometrů, aby se pak usadil třeba v Třebíči?

4 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám