Diskuse

Návštěva

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak tohle se mi hodně líbilo...R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

vzrušující čteníR^

1 0
možnosti
Foto

R^ Nic není jak dříve. A ne vždy je radno se vracet a očekávat, že cokoli zůstalo beze změny. Pokud se to očekává, zákonitě přijde i možné zklamaní, pro někoho až hořkost. Jen vzpomínky mohou být ,,věčné", ač někdy mohou vyblednout,jindy i ony mohou být až klamem. Je to o zrání člověka a poznání běhu života, tedy i času. Pokračováním vlast, života pak jsou děti, jako i my jsme pokračováním životů našich předků. Není to tak složité, možná, ač jak u koho, jen stačí si to uvědomit.

P.S.: já sám se málokdy vracím, ne že by nebylo kam a proč, i za kým, ale čas a s ním přicházející změny jsou mnohdy až neúprosné.I své vlastní minulé životy žijeme dál. I v sobě.

0 0
možnosti
Foto

P.S.: a k oné hudbě. Ano. Jde o symfonii života. Nic více, ale ani nic méně. A tu umí i zná, tedy snad, každý, i kdyby byl slepým.

Skvělý příběh- více než ,,podobenství"R^

0 0
možnosti
KT

K tomu není co dodat.:-)

1 0
možnosti
OK

O29t57a 14K26i38n70c

29. 9. 2017 10:14

K tomuto blogu musím souhlasit s hodnocením, které napsala paní Kielbergová. Ode mne karma.

1 0
možnosti
Foto

Moc hezké, pane doktore :-)

1 0
možnosti
MB

„Pane, co vlastně hledáte ?“ ..., vybírám jako základ osy napsaného textu ! Ten text, jste nesepsal Vy osobně, on jej píše život samotný. Pravda je, že každý z nás je autorem a čtenářem zároveň ! Jistě, jsou i tací ., kteří si tu úvodní otázku nekladou . Ba, i celý - svůj příběh chápou, jako slibně vypůjčenou knihu z městské knihovny ! Nejlépe ji vrátit a vzít si nějakou jinou ... Snažím se proto,být čtenářem poctivým - Co jsem si vypůjčil, očítám až do konce. To mne dovedlo k poznání, že v příběhu , mám svou roli ! Pak tedy - I dědkovi s babičkou památeční desku vyrobil ! (Metoda pískování). Je to zmotnění úcty - pravda, není to nutné. Dobré by bylo , kdyby pak ti mladší přišli a sdělili - Příběh našeho otce, pak dědka byl dobrý , následujme jeho příkladu ! To by, panečku byla deska ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Tomáši...R^ krásná knížka;-) to neva, že na knížku krátkáV

5 0
možnosti
Foto

Radko, od Vás to těší dvojnásob.

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,45
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám