Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stydím se za autora tohoto propagandistického článku "Trpká sklizeň ...", ovšem i za jeho ubohý článek, ten je na úrovni Rudého práva ze 70. let. Autore s nevýznamným příjmením, pane Vodvářko, Vy vůbec netoužíte po objektivitě. Kdybyste po ní toužil, tak byste např. každý čtvrtek ve 20:15 na TV Barrandov shlédl "Týden s prezidentem" a třeba byste pak uznal, že náš pan prezident Miloš Zeman má obrovský státnický přehled, je nesmírně sečtělý a tedy i vzdělaný, zkušený, pohotový, má výbornou paměť, je skvělý řečník ... Není mým úkolem vyjmenovávat všechny jeho přednosti, ale je jich opravdu hodně. On obětavě a s obdivuhodným nasazením hájí zájmy České republiky a jejích občanů, on je neochvějný vlastenec. Zatímco pražská kavárna, do níž nepochybně patříte, hájí asi zájmy Německa nebo Francie a tak podobně, vážně pochybuji o tom, že Vy a Vám podobní máte ještě aspoň kousek českého a slovanského cítění. Myslím, že Miloš Zeman dokonce ještě pozitivně vyzrál od dob, kdy býval premiérem, a tak jej zejména v posledních pěti letech plně obdivuji. Ta Vaše pražská kavárna, to je početně nevelká skupina lidí, umělců či spíše "umělců" i vysloužilých politiků, kteří se povyšují nad ostatní spoluobčany, tváří se, jako že osobní názory "celebrit" jsou důležitější a "informovanější, povolanější" než postoje normálních občanů. Pražská kavárna chce mít donekonečna monopol na rozum a pro naši zemi je naprostá katastrofa, že pražská kavárna (za podpory médií německých a rakouských?, nevím přesně) natrvalo ovládla drtivou většinu mainstreamových českých sdělovacích prostředků. Vaše postoje i jednání, pražská kavárno, jsou silně nedemokratické. Donekonečna napadáte a zpochybňujete prezidenta republiky přímo zvoleného občany!, styďte se, Vy trapní pseudodemokraté. Poukazujete na věk M. Zemana, ale před 5 lety jste na Hrad za každou cenu protlačovali dříve narozeného, těžce huhňavého Boriše cizokrajného vzhledu. Pan Drahoš je pouhý přikyvovač Merkelové, nebyl zastupitelem ani v Kotěhůlkách.

3 0
možnosti

I12v29a 92R22a67k89o67v56á

18. 9. 2017 10:24

To má asi z toho mlácení hlavou o zeď viz obrázek.

1 0
možnosti

Problémem ovšem je, že pokud platí Hubálkova konstanta, bude tam strašit dál.

0 0
možnosti

Ty sprosté komentáře na účtu Zemana od jeho odpůrců ukazují jen jediné - že jim vůbec nejde o slušnost.

3 0
možnosti
Foto

Ty komentáře /které mimochodem nehodnotím/, jsou odrazem současného stavu, k němuž pan ing. Miloš Zeman mnoho let přidával svou nemalou porci.

0 4
možnosti

Obsah vašeho referátu by se dal shrnout dvěma slovy: "Nenávidím Zemana" Vše ostatní je jen takové jalové plácání.

Ale když tak jalově plácáte o tom, jakým způsobem Zeman zvítězil nad svým sokem, nějako opomínáte Zemanovu rafinovanost, že do volebního štábu svého soka infiltroval lidi, kteří se chovali jako hlupáci a tím nezaujatého voliče vyděšeného nad tím, kdo to do druhého kola postoupil, přinutili vybrat ze dvou možných zel to menší, tedy Zemana. Přiznám se taky jsem mě ovlivnila skutečnost, že mi na mou soukromou e-mailovou adresu přicházely maily hrubě napadající jednoho z kandidátů. A protože všechny tyto primitivní maily byly zasílány výhradně volebním týmem jednoho kandidáta, tak jsem volil toho druhého.

A vaše závěrečná věta: "Zůstane nejspíše v povědomí jen jako etalon nepovedené volby a poučením pro příští generace, že tudy cesta rozhodně nevede"

Ujišťuji vás, že lidé jsou nepoučitelní. Jako etalon nepovedené volby mohli sloužit i ti dva předchozí prezidenti. A přesto se najdou jedinci, kteří po všem co se jim nepovedlo, či co záměrně zničili, na ně dodnes pějí chválu.

3 0
možnosti
Foto

Pane Náprstku, už jsem zde několikrát psal, že někteří lidé mají problém rozlišit nelásku a nenávist /Naopak, velmi často vidím, že kdokoli napíše cokoli o presidentovi, co nějak nekonvenuje s jeho příznivci/, okamžitě se objeví slova o nenávisti /C.G.Jung by vám to vysvětlil, je to o tzv. vlastní projekci na jiné/.

To, že jste volil pana Zemana je váš problém. Pokud se vám líbí jeho výroky o kundách, o tom, jak je třeba likvidovat novináře, jeho výroky o idiotech, hnoji, žumpě atd., pak máte jedinečnou možnost volit tak, abyste podobná slova slyšel dalších 5 let.

Já - na rozdíl od vás - tato slova poslouchat nechci. Chci mít v čele státu člověka, za kterého se nemusím stydět, člověka, který bude spolehlivým partnerem západoevropanů a ne nějakých komunistů z východních držav.

Pan Václav Havel - na rozdíl od současného presidenta - byl opravdovým pokračovatelem Masaryka, jeho tradic a pojetí státu. Vzpomeňte si upřímně, jestli jste měl v prosinci 1989 při volbě V.Havla radost, či jste jasnozřivě skřípal zuby.

Asi tolik.

2 1
možnosti
Foto

Zrovna koukám na počasí na čtyřiadvacítce , hovoří o tom , jak se hurikán José rozpadá a mění se na obyčejnou tropickou bouři.

Tak nějak by pomalu měla končit kariéra MZ , prezidenta deseti miliónů / haha/.

1 0
možnosti
Foto

A že nadělal škody, že?

1 2
možnosti
Foto

Děkuji Vám za návštěvu, paní Juráková.

0 0
možnosti

Trpká sklizeň hlavy pana Vodvářky na Neviditelném psu mne znovu přesvědčila, že my, černé ovce z idnes co s ním nesouhlasíme, jsme ještě hodně mírní a zdrženliví.

4 2
možnosti
Foto

Nevím, jestli jste černá ovce. Spíše cosi většího.

Je zajímavé, že i když vás mé články zřetelně zneklidňují, dráždí, provokují atd. přesto je stále komentujete, vstupujete do diskusí, kde zdůrazňujete můj vadný charakter, mé záporné vlastnosti atd. Být to na vás, už visím na větvi v Bělském lese

Co takhle si uchovat dobrou mysl a toho pisálka /míním tím sebe/, prostě neotvírat, nečíst, nekomentovat.

Představte si, že to jde, Nečtu asi 5-6 blogerů /jména jistě znáte/, u kterých vím, že mi nic nového nepřinesou, že píší stále totéž. Takže místo jejich četby volím kvalitnější zdroje.

Vy jste však přímo dychtivý, co zase napíšu a ihned jako pimprlík na pérku vytáhnete své torpidní postoje.

Zkuste se někdy ovládat a prostě nic nepsat. Zatím vám to moc nejde, ale naděje zmírá až nakonec..

Jinak - tohle je má poslední reakce na vás, pane Ivane Štípku. Fakt mi nestojíte za další komentáře.

5 3
možnosti
Foto

Myslím, že tyhle vzkazy za 0,01 Kč vypovídají mnohem víc o odpůrcích Zemana než o Zemanovi.

Taky bych se s chutí zeptala Drahoše na podivnou postavičku, co mu vede kampaň (zřejmě každý musí mít svého "Mynáře" nebo "Nejedlého" nebo co), ale přijde mi to tak nějak pod úroveň.

8 5
možnosti

Pod úroveň? Myslíte, že Vaše úroveň stoupne, když budete mlčet k tomu, co Vám vadí? Obávám se, že se mýlíte.

3 0
možnosti

Nezlobte se (a v podstatě všichni), ale co to zase komentujeme za plky... "Miloš Zeman již nyní zjišťuje, že je nejen značnou částí národa nemilován, ale doslova nenáviděn..."

To opravdu myslí autor vážně? Tohle M. Zeman dávno ví a z velké části je mu to jedno. Jak si asi myslíte, že by vůbec někdo byl schopen ve veřejném životě existovat? K tomu musíte extra hroší kůži a M. Zeman ji má více než silnou.

Dále autor prorokuje, že jej ony zmíněné temné figury po skončení mandátu opustí... Na Vysočině má Zeman v tom domku dvě místnosti a nepředpokládám, že by v jedné sídlil Ovčáček s Mynářem. To, že si oba dva budou hledat nový "flek" a bez MZ je snad více než zřejmé. To si opravdu dovede spočítat i MZ. A stejně jako se dokázal MZ rozejít v případě nutnosti se Šloufem, se v případě konfliktu rozejde i s Mynářem a Ovčáčkem. Jistě Zeman bude dostávat finance na chod své kanceláře, ale tam oba neudrží a hlavně nezaplatí. A když tak jedině Ovčáčka. Ostatně podle zpráv z médií o oslavě narozenin V. Klause a informací s kým vším tam MZ přátelsky diskutoval, sám rozhodně nezůstane.

Pokud někdo podobně zaníceně píše, předpokládá a prorokuje a přitom vlastně nezná povahu toho, o kom mluví, ani jeho okolí, nelze to z mé strany označit jinak než za plácání. Ale lidem to evidentně stačí. Na předvolebních mítincích se rozdávají koblihy, růže a pivo a lid na to vděčně slyší. Podstata nikoho nezajímá, je důležitý onen guláš s kouskem chleba a možnost si něco doslova narvat do chřtánu. Tohle je v podstatě stejné - věcná náplň jde stranou, ale důvod k spravedlivému rozhořčení je přivítán s jásotem:-). Vždyť je to komické... Už zbývá jen poplácání. To opravdu nelze napsat něco realistického?

Jediné v čem se autor nemýlí, je to, že MZ ve své funkci skončí, protože zkrátka nebude schopen vyhrát druhé kolo. V každém případě půjde o volbu proti němu. Nicméně tohle se stává veřejným tajemstvím, které bývá zmiňováno v každé druhé diskuzi. A je i v povědomí lidí obecně.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS