Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ahoj Tomáši, stručné, srozumitelné a super. Jsem velmi hrdý na to, že mohu říci jako P. Kvitová nebo její ošetřující lékař, že jsem čech. Ač na jejich zlaté ručičky nemám žádný vliv :-) Myslím, že je důležité udělat promo ( tvůj blog ) i lidem, kteří to nepotřebují. Ne kvůli nim, ale kvůli nám. Abychom si uvědomili, kolik máme schopných lidí.

Karma

1 0
možnosti

Kdo umí jistě si zaslouží obdiv a úctu. A je spousta podobných o kterých se moc nehovoří a je to škoda. Změnilo by to i pohled na naší zem. Bohužel stále je dost těch kteří "neumí" ale o to více jsou vidět slyšet.

Hezký den a karma.:-)

2 0
možnosti

Svatá pravda a velká karma pane VodvářkoR^

1 0
možnosti
Foto

děkuji za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

R^ všechno podstatné tu v diskuzi bylo řečeno...Tomáši, zdravím:-)

1 0
možnosti
Foto

Já Vás taky Radko a díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Špičkový den, Tomáši! Klobouk dolů před panem doktorem. Klobouk dolů i před Petrou Kvitovou, jelikož na tohle musela mít vetší sílu, než na tři Wimbledony. A chapeau i tobě, Tome, neb jsi to napsal tradičně dobře! R^;-)

4 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu. Opravdu je ta ruka majstrštykem...

0 0
možnosti

O53t46a 71K12i23n19c

23. 8. 2017 21:34

Díky za blog, ode mne karma. Jsem toho názoru, že naše zdravotnictví je v současné době na dost vysoké úrovni, i když v diskuzích mnoho lidí remcá (ale ti budou remcat vždy). Návrat Petry Kvitové po jejím vážném úraze ruky do špičkového světového tenisu to dosvědčuje.

5 0
možnosti
Foto

Oto, měl jsem možnost posoudit kvalitu státního italského a britského zdravotnictví a toho našeho. Vyhráváme....

0 0
možnosti

I70v15a 64M92a40r65k76o16v85á

23. 8. 2017 20:12

Také nedám na zlaté české ručičky dopustit. A kam dospěla lékařská věda, to je nevídané, doslova životzachraňující. Synek inzulinová pumpa, zrakově postižení synovci mohli díky speciálním pomůckám chodit do běžné školy a dnes je z jednoho výborný muzikant, z druhého výborný sedlář. Děkuji za připomenutí mnoha lidí, kteří v tichosti dělají poctivě svou práci - to, co funguje, o tom se většinou nemluví, to je "normální"... A přitom je to dar...:-)

3 0
možnosti
Foto

Díky Ivo za Váš příspěvek. Můj blog byl takto zamýšlen.

1 0
možnosti
Foto

J79a96k37u85b 51R21o46t83h

23. 8. 2017 18:18

Díky, pane doktore. Zrovna mi jeden napsal, že za bolševika byly zprávy plné pozitivních událostí (boj o zrno, boj za mír, boj za ledasco), zatímco dnes jen černá kronika. Blbost.

Mimochodem, ad Vaše titulní foto - já vím, že jste u Zdi a modlíte se, ale když mně to vždycky, když jí vidím, přijde, že tlučete hlavou do stěny nad lidskou hloupostí. :-)

4 0
možnosti
Foto

Vážený pane kolego, díky za návštěvu. Jsem rád, že věci vidíme stejně. Oněch lidí, velebících starý režim je stále dost. Jsou to ti, kterým vyhovuje pobyt v kleci, v němž dostanou denně do ešusu 3x denně žufan šlichty /když dostanou o jeden více, jsou ještě šťastnější/. Jsou odsouzeni k nesvobodě a jejich život je promarněný.

K tomu druhému. Netluču o zeď, na to nemám. Byla to momentka, kdy jsem skončil svou modlitbu a prosbu za své nejbližší. Následující život mi dokázal, že to nebylo nadarmo.

Pěkný večer.

6 0
možnosti

D27a37v76i70d 22V19l87k

23. 8. 2017 16:50

Osobně si myslím , že přesto že furt nadáváme, se máme co do dostupnosti a úrovně lékařské péče jako prasata v žitě. Jen nějak furt nerozumím tomu, proč špičkový čutálista do meruny vydělává milion měsíčně a špičkový chirurg to nevydělá za rok. Jenomže podle mě se ve zdravotnictví hospodaří neustále značně po socialisticku. A těch pijavic, co se přiživuje. Dobrý blog TomášiR^

14 0
možnosti

protože politici neustále slibují zdravotní péči pro všechny "zadarmo" ;-)...Špičkový plastický chirurg, který jede na platby cash si samozřejmě vydělá násobek toho, co špičkový chirurg třeba v IKEMU.

1 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám