Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^A pak se lidé ptají, proč někdo jel do Vysokého nad Jizerou, když v Praze to jistě jde taky?;-) Btw. ty fotky nešly přehlédnout, bylo to na titulce dost dlouho... A jsou tací, co nemusí mít všechno, zvlášť po ránu.

0 0
možnosti

Ty fotky byly hnus, který jen dokladuje, jak moc se idnes dokáže přiblížit bulváru.

1 1
možnosti
Foto

Takový lékařský zákrok je k nezaplacení a zvláště u PK s milionovými příjmy. Zdalipak se nějak panu doktorovi revanšovala, nebo alespoň poslala sponzorský dar do Vysokého nad Jizerou ? Ve srovnání se slečnou P. je příjem superkvalifikovaného lékaře bezesporu ostudný. Kdopak je asi větším přínosem pro občana této země ?

1 5
možnosti

Větší přínos má paní Kvitová, pokud tady platí daně.

Nicméně, jedno vím najisto. Komunisté přínosem pro tuto zem nejsou. A Vy ukazujete typické komunistické myšlení.

1 0
možnosti
Foto

Ano, výborně jste to napsal !R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, vystihl jste to perfektně. Jsem ráda, že jsme si my, co Petře Kvitové fandíme a držíme palce, i věční pochybovači a kritici toho, že vypadla v prvním kole, mohli porovnat stav její zraněné ruky bezprostředně po napadení a nyní. I já to vnímám jako zázrak a obrovský lékařský um. Smekám!

A co se týká případných nešvarů ve zdravotnictví i jinde, všechno je to o lidech. O jednotlivých lidech na všech postech a úrovních... i o nás.:-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji a souhlasím s Vaším sdělením

1 0
možnosti
Foto

H20a37n59a 18V88l65k57o11v36á

23. 8. 2017 14:32

Víte, moc k vám nechodím, ale titulek a téma je zajímavé. Zatím z diskuse cítím jakousi nespokojenost s výkony Českých doktorů a musím se ohradit - moje dcera měla v posledních 6 letech nešťastnou náhodou při sportu zlomenou levou nohu.

Prošli jsme běžným postupem - rychlá, operace, v prvním případě po operaci převoz do rodného města...

Nevyžadovala jsem protekce, nicméně zpětně jsem věci konzultovala se známými, popřípadě dcera přešla do pooperační jejich péče. A v obou případech nám byla od prvních chvil poskytnuta péče na špičkové úrovni za podmínek poskytnutých běžnému klientu zdravotního či cestovního pojištění.

Díky patří zejména lékařům a personálu Fakultní dětské nemocnice Brno a následně mé přítelkyni, MuDr. Pavle Grycové, ortopedce Bílého domu v Brně.

Obavy cizinců z našeho zdravotnictví skutečně nechápu. Naopak, vím o mnoha případech, kdy sem jezdí třeba za finančně dostupnějšími a přesto kvalitními plastikami.

2 0
možnosti
Foto

I když nejste mou čtenářkou, tak o to více Vám děkuji za nákuk. Jsem rád, že i ve Vaší rodině se lékaři v ČR hodnotí vysoko. Je jen škoda, že podobných lidí jako jste Vy, není více.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane doktore. I s těmi negativními zprávami. Já to říkám tak, že "čecháček je šťastnej, když je nešťastnej" Karma :-)

3 0
možnosti
VV

A asi nebudeme jedini, s podobnymi zkusenostmi, zrovna dnes je zde clanek o Hollandanech co nekde ve vychodnich Cechach velmi citlive zrestaurovaly starou usedlost s tim, ze se Sem odstehuji do penze. A kdyz pani onemocnela, radsi vse prodali a vratili se do zeme tulipanu.

2 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že tam, kde nebudovali 40 let vyspělou socialistickou společnost, je zdravotnictví na vyšší úrovni. Ale stačí se seznámit se zdravotnictvím slovenským, abychom byli rádi za to, co máme. :-)

0 0
možnosti
VV

Ano, jsou vyjimky, a clovek narazi na zlate ceske rucicky. Ja byl sestrelen z motorky, sanka mne odvezla do jedne renomovane prazske nemocnice. Po zrentgenovani patere mi Doktor rekl to nic neni, mate jen vylezle plotynky a muzete jit domu. Na otazku jak, kdyz se ani nemohu postavit se divne podival a odesel. Pak prisel jiny a povedel mi ze mam zlomene dva obratle. Manzelce ktera to odbesla zlomeninou v kotniku to sesroubovali tak, ze se Doktor ktery ty srouby po case vandaval divil, ze je tam zanet.

Ja to celkem prezil, manzelka muze jakz takz ujit par metru s choditkem. Nekaj jsme meli smulu, ze tenkrat zrovna zadne ty zlate rucicky nebyly po ruce.

0 0
možnosti

Doktoři jsou jen lidé a jejich kvalita jde podle gaussovi křivky. Jinými slovy, šance že narazíte na hňupa či lempla je stejná jako v jiných povolání, tj. celkem vysoká. Akorát to bolí více, než když narazíte na kyselou prodavačku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,50
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám