Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Kdo chce psa bíti...

Kdo tu dobu Pražského jara zažil na vlastní kůži, včetně okupace, ten, s čistým svědomím, nemůže nikomu vyčítat členství v KSČ ohraničené léty 68 - 69. Je to smutné - paradoxní, ale za okuipace, sic jen několik měsíců, byli čeští komunisti nejsilnější silou odporu

4 1
možnosti
TG

... a je také velkým paradoxem, že rektorem Karlovy university se může stát osoba, která byla v KSČ v letech 1993 - 1990(!). "Pochopení" ale mám pro ty, kteří do této strany vstupovali s "úctyhodným" záměrem rozkládat tuto partaj zevnitř... nedocenění partyzáni!

2 2
možnosti
DV

D18a36v36i59d 71V10l47k

9. 8. 2017 8:38

Že jsou ti starci furt tak lační funkcí?

14 0
možnosti
JH

Mudrci, a znáte ještě jiné pověry?:-)

3 3
možnosti
MB

Ono je té nepokory více. Další kamének do mozaiky, kdy já se stále dotazuji, co vlastně Hrad sděluje společnosti ! Spolupracoval jsi s STB, byl jsi v KSČ, byť v Pražském jaru ? No dobře, každý máme nějakou minulost, pokud nehezkou, zpytuj svědomí a normálně žij ! Nikdo tě nepronásleduje, snad to svědomí ... Srp, kuriozně odpovídá, že si na nic nepamatuje ! Je to zcela záslužné, i tak se lze vyrovnat ... Tedy přichází Miloš v roce 2013 - a dává státní medaili - Za zásluhy ! Kdyby to napsal otec Svěrák a přehrál na prknech divadla - vybudí to úsměvy ... Toto dělá prezident ČR ! ... Národe, neměj svědomí, co jsi páchal, kde jsi zklamal, vůbec se s tím netrap - Zapomeň na to ! Budeš vyznamenán a navržen do nějaké funkce ! :-)

10 0
možnosti
PT

Velice dobře napsáno. Co slovo to perla. Má to jeden háček, jedni už to vědí a Zemanovci to berou jako útok na svého bůžka.

15 0
možnosti
Foto

Ve světle tohoto by bylo dobré pro nastávající 30. výročí "revoluce" zmapovat všechny bývalé komunisty ve vrcholových funkcích - řeknéme tak až do krajské úrovně.

Ale, asi bychom se moc nedivili, protože každý dobře ví, kolik prekabatěných komunistů bylo v disentu. Byl na nich vlastně založen.

1 2
možnosti
Foto

Samozřejmě tím myslím zmapovat hned po Listopadu a ne až dnes, kdy ty řady již prořídly.

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Díky, Tomáši! R^R^R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,50
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám