Diskuse

Neveselá doba postfaktická

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

orientovat se je často opravdu složité, jenže pokud chceš informace, musíš sledovat a teď co...nabídka je veliká, takže jsme zase na začátku, i když se říká, že selský rozum je nakonec nejlepší:-)

2 0
možnosti

Takže je vlastně všechno v pořádku, a komu se to nelíbí, tak laskavě ať zavře ... ústa nebo dostane .... nálepku příznivce starého režimu.

Co mi to jenom připomíná ?

1 1
možnosti

R63a34d28e18k 73J87a57r84o68š

30. 7. 2017 15:01

Bára Štěpánová nebo Olga Sommerová by to nenapsaly lépe...

1 0
možnosti
Foto

jo. jako bych slyšela mého tátu. Taky byl neurolog.R^

1 0
možnosti
Foto

Prosil bych nějaké datum, od něhož by se měla počítat doba postfaktická. Co já vím, existuje od té doby, co Kindlův kapitalismus, tedy od nepaměti.

2 1
možnosti

Doba postfaktická existuje jen pro ty, kdo mají v hlavách málo faktů a proto se musí řídit jen emocemi čehož využívají politici a jejich PR agentury, které jsou na toto velmi specializované.

doba postfaktická je jen v mozku některých a je možné proti této době lehce bojovat...věděním....lidé, kteří si dokáží uvědomit, že toho vědí málo a že by potřebovali více informací , musí mít možnost se dále vzdělávat a vstřebávat vědění, aby mohli lépe rozeznat co je a co není fakt v přednesu nějakého politika.........pokud to neudělají...jsou sami na vině své nevědomosti a jsou i na vině tím, že politikům takto svou nevědomostí umožňují manipulovat jejich mozky dle potřeby...a pak se tedy nesmí divit, co se děje kolem nich.....a s nimi...

3 1
možnosti
Foto

Tak. Ale to jistě i pan autor ví. Jenom...;-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, toto je daň za demokracii a prudký rozvoj informačních technologií. Ale pořád je tato podoba demokracie lepší než různé autoritativní režimy vlády, které by si mnozí tak rádi přáli. Hledání univerzálního viníka za všechny moje chyby a přešlapy je přímou cestou do pekel.

10 1
možnosti
Foto

Univerzální viníky hledá kde kdo. Někdy třeba i ,,postfakticky", převážně pak ex post;-)

1 0
možnosti