Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pěkná demagogická slátanina tento článek, poplatný dnešní době a současnému režimu....

1 13
možnosti
JS

J15o10s67e34f 78S94u64k

15. 6. 2017 5:58

zaujala mě ta svoboda slova - to je jistě i dnes problém, leckdy si zaměstnnavatel nebere servítky a za prořízlou pusu propustí..A máš možnost se soudit..A zpravidla vyhrát /pokud na to máš žaludek a jsi v právu/..Za socialismu u nás ani dělník - zástupce "vládnoucí třídy" - nemohl svobodně promluvit, pokud nechtěl riskovat všemožné následky včetně budoucnosti svých dětí..A zkusit se dovolat práva ? - směšné, beznadějné..A o tom to podle mne je..

7 0
možnosti
TK

Protože se domnívám, že nenosím černobílé brýle, našel bych 1000 důvodů pro a 1000 důvodů proti socialismu. Zcela chápu lidi, co by ho chtěli opět alespoň trochu vrátit. Především ztráta jistot může být velmi frustrující. Stávající komunistická strana ale rozhodně není partají, která by jim v tom mohla pomoci. Ta už se komunistů zbavila dávno. V jejím čele zůstali už jen partajníci. Pokud si dobře pamatuji z povinných přednášek ML na VŠ (pravda, moc jsem jich nenavštívil a málem mě kvůli tomu vyhodili :-)), tak komunistická strana je stranou revoluční. Což se tedy o té naší říci opravdu nedá.

1 1
možnosti
Foto

Tak schválně, mně stačí jeden jediný ROZUMNÝ důvod pro. A ten, že jsme tenkrát byli mladší, nepočítám.:-)

5 1
možnosti
TT

No, dnes se snaží ráj na zemi vybudovat jiní než komunisti.

0 0
možnosti
Foto

Nadpis mě vyděsil,ale obsah mě nadmíru potěšil a inspiroval k hodnocení vlastními zkušenostmi . Vyšel jste z toho skvěle,pane!;-)

12 1
možnosti
RS

Pane Vodvarka zlata slova. Ze zkusenosti mohu rict, ze problemem je chudoba nasi zeme. Ta je zpusobena velmi nepriznivou strukturou naseho hospodarstvi. A potom povazuji za zlocin kuponovou privatizaci. Tak vznikli nasi oligarcove, kteri hospodari do svych kapes. Blize jsem si rozebral, jak prisel komunista Babis dnes oligarcha k majetku. Jestlize stat takto hospodari, neni divu, ze na Vaseho hornika nejsou penize. Stat bere od EU dotace, ktere by meli dostat sedlaci a shrabne je Babis. A tento clovek, ktery si vydrzuje politickou stranu brzy ovladne cast republiky. Myslite, ze zde mohou neco pro lidi udelat komuniste? Ti maji vlastni zajmy, ktere nejsou zrovna v souladu se zajmy nasi republiky. A nevidim zadnou moc ktera by udelala poradek.

2 2
možnosti
VS

Musíte být u voleb obezřetnější.

1 0
možnosti
Foto

poněkud překvapivé rozhodnutí, ale proč ne. je to Vaše suverénní rozhodnutí a určitě véte, proč jste se takto rozhodnul.

1 4
možnosti
KN

Vy jste si zjevně přečetl jen titulek, co ? ;-D

2 0
možnosti
JP

Pane Vodvářka, klobouk dolů!!! Nádherně a velice výstižně napsáno!!!!R^

12 3
možnosti
JR

J24a77n 88R60á87ž

14. 6. 2017 19:16

Dobře napsané!

11 2
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,51
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám