Diskuse

Je třeba zabít Babiše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hoši a děvčata!

Vaše vize jsou jednotné. Snad budou i pravdivé. Nerad bych naletěl...

0 0
možnosti
Foto

včera jsem napsal v podstatě to samé jen v opačném stylu a blog mi byl hozen do ostatních. Bylo mi vytknuto že nabádám lidí volit ANO. Tady autor nabádá voliče ANO nevolit a projde mu to. Je to jasný doklad, že MAFRA není na Babišově straně, ale naopak.

4 1
možnosti

Strucne, jasne a vystizne napsano R^

Bohuzel se stale najde dost tech, kteri teto kreature fandi ...

6 0
možnosti
Foto

Tomáši, naprosto skvěle napsáno.R^

6 0
možnosti
Foto

Děkuji z Kolína, právě jsme projeli a tak snad stihnu být večer v Zubajdě na srazu blogerů

0 0
možnosti
Foto

Já bych ho nechal ještě chvilku žít, čím více do něj budou kopat, tím víc bude muset pustit neveřejných informací. A nakonec, jak jsem někde napsal, je tu ještě varianta: Babiš ve vazbě (s našimi soudy, NO PROBLEM), ANO zakázáno (konečně se realizuje to co se chystalo na komunisty) a Agrofert se znárodní, ať mají "obrozené" strany s čím hospodařit. Ale raději bych viděl: do nových voleb s novými tvářemi, těch starých už bylo dost, prezident udělil milost, aby zbylo dost místa i na ostatní.

Jo a až se Vás někdo ve veřejném průzkumu zeptá koho budete volit, nezapomeňte na Babiše, ono to na náladě nepřidá, když budou preference přes 50%.

2 0
možnosti

V davu tyto hlasy zanikají, ale vzpomínám na křičící dav před popravou Ježíše Krista, na dav lačnící po vzplanutí hranice Jana Husa, na davy lačně volající po smrti Milady Horákové a řadu dalších obětí jednotné, organizované lůzy.

Nevím, co je pravda, už nevím ani, jak se jmenuju, ale umlčením Andreje Babiše se již nikdy nedozvíme, jak to bylo doopravdy s mnoha kauzami našich novodobých bolševiků. Dav to nezajímá! Odstřelit! Nebourejte nám naši socialistickou a mafiánskou polistopadovou republiku!

Tomáši, jsi mnohem chytřejší než já, snad budeš mít pravdu, ale ten hon na čarodějnice, které se poctivě snaží o obnovu naší společnosti, mi připadá být zlověstný! A cizí!

!!

0 0
možnosti

Stručně a jasně řečeno.[>-]R^

0 0
možnosti
Foto

,,Je třeba zabít Babiše";-D

A není to trochu málo Čechove. Jenom jednoho?8-o Což tak třeba i Zemana a jiné ,,Sekaly"?A co ti, co kde co rozsekali, aby sobě ne nasekali, ale hlavně nahrabali a prostřednictvím tzv.,,tradič. partají" se u korýtek udrželi. Lidská pamět, ač jak u koho, že, není krátká, marná snaha jí zavírat vrátka;-)

5 0
možnosti

Jenže lidé se rozpomínají až po smrti! Po smrti už nikomu neublížíš! A ideologie spokojeně vládne dál...

:-)

0 0
možnosti
Foto

Obávám se , že nenahlížíme věc v celé šíři. Bohužel dospěla situace tak daleko, že pro více než třicet procent voličů je Babiš přijatelnější, než všichni ti Škromachové, Langrové, Urbanové, Mackové, jakož i Sobotkové, Rathové atd, atd, atd. Tito voliči mají zkrátka pocit / a možná ne zcela neoprávněný/, že přes všechna osobní negativa bude AB spravovat stát lépe.

3 0
možnosti
Foto

Což je asi správný názor, protože Babiš něco dokázal, zatímco většina kariérních politiků velké nic.

Podobně to je s Trumpem, který se prosadil jako člověk z praxe.

3 5
možnosti

Karma.Dobře napsáno.Třiceti procentum lidem v této zemi by nevadila vláda totalitní soukromé strany,vedená vudcem s odpudivým charakterem a zpusoby?Já to opravdu nechápu,kde to proboha žijeme...?

5 1
možnosti
Foto

V Česku, samozřejmě. A proč odpudivý charakter a způsoby? O kom je řeč?

0 5
možnosti