Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kremloti v plném nasazení :)

2 1
možnosti

Čekám na "Hanba, G.K.", a ono pořád nic. Včera mu tu ruku podala, tak som volaaký zmätený, co pan Vodvářka jakožto mravní autorita na to...

0 1
možnosti

Soukalová-Koukalová je zřetelně protiruská – a to už předtím, než došlo na provalení dopingové aféry, bylo to vidět již kolem olympiády v Soči – čímž (vedle pěkného, upraveného zjevu, samozřejmě) si automaticky u podstatné části národa pojistila pozici miláčka-"hrdinky". Vůbec bych se nedivil, kdyby po skončení kariéry začala jít podobnou cestou jako Čáslavská, tj. motat se do politiky. A na čí straně by to bylo, je nabíledni.

Jen by si skvadra jejích obdivovatelů měla vzpomenout, jak to dopadlo s jiným podobně protežovaným člověkem, a sice v prezidentské volbě, kde nakonec řada lidí si postavila hlavu... Češi mají totiž jeden výrazný rys: nelásku k ikonám, nechuť ke kultům a kultíkům. Řičet obdivně kvůli nic neříkajícímu (kdoví, jestli vůbec oprávněnému?) gestu, kterým dotyčná absolutně nic neriskovala, to už je znak nekritického zbožňování.

2 3
možnosti
Foto

Nevím, co je protiruského na tom, že nepodá ruku člověku,který neřeší dopingové skandály jedné ze světových velmocí.

Paní Koukalová si nepotřebuje nic pojišťovat. Prostě se chová mravně, což vám zřetelně vadí nebo nejste schopen podobné činy pochopit.

3 1
možnosti
Foto

Bravo, Tomáši Vodvářko R^

2 2
možnosti

Jezismarja a co ma byt? No tak nepodala ruku chlapovi, vuci kteremu ma zrejme opravnene vyhrady. Ok, v poradku, to je pochopitelne. Ale prece si z tohoto gesta samotneho nenadelam samou radosti do kalhot?? Jakepak obrovske usili k nepodani ruky ci co? To je nejaky uctyhodny vykon lidskeho ducha nebo co? Nebudme zas tak pateticti. Tak proste nepodala ruku a projevila svuj nesouhlas. No to se nekdy v zivote stane mnohym z nas. Nakonec jedna se jen o bezne zdvorilostni gesto. Nic tim neriskovala, nic neobetovala a chlap o nic taky neprisel a s tim, ze mu nekdo odmitl podat ruku se uz nejak vyrovna, jako asi vetsina z nas, pokud se do takove situace dostane. Takze pomniky jeste stavet netreba.

5 0
možnosti
Foto

L25e25o24š 29R98y43š24k41a

19. 3. 2017 23:05

Tomáši, opět skvělý blog. Koukalovou obdivuji a její gesto nepodání ruky je v kontextu toho co se děje v pozadí dopingových afér velmi výmluvné. Díky!!!:-)

6 4
možnosti

P75a17v96e73l 71H66o56r91á10k

19. 3. 2017 22:56

A když Trump nepodá ruku Anděle, je z toho hned na bývalé lupě skandál.

4 1
možnosti

Díky, Gabrielo. proslavila jste český sport nejen jako vynikající sportovec, ale i jako krásná a vždy skvěle upravená žena.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS