Diskuse

Krysař Andrej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Taky mu ani za mák nevěřím. Ale kde furt, do prkýnka, bere ty preference?

4 0
možnosti
Foto

To už si 27 let říkám o komunistech ;-(

1 0
možnosti
LK

Vždy jsem zastával názor, že úspěšný byznysmen má dělat charitu, nikoliv politiku. Nicméně, když nad tím teď víc přemýšlím v tom neutěšeném stavu naší politické scény.. V čem vlastně spočívá to hlavní nebezpečí když jdou do politiky lidé jako Babiš? Že získá absolutní většinu v parlamentu i senátu, prohlásí se za vůdce ukončí demokratické zřízení jako komunisti nebo fašisti?

Cokoliv jiného bych totiž považoval za nepříliš významné. K tomu aby upřednostňoval své zájmy, měl zřejmě více prostoru mimo záře reflektorů. Takhle na očích mu těžko projdou věci, které dříve běžně dělal. Těžko je dnes někdo pod větším drobnohledem médií i policejních vyšetřovatelů.

Ze zajímavosti jsem se podíval párkrát na ten jejich ANO sjezd a opravdu nejde přehlédnout tu nevyváženost, velký předseda a ostatní. Nicméně, je to opravdu tak výjimečné? Kolik výrazných charismatických osobností vygenerovala česká politika za posledních 25 let? A jak dlouho trvalo "standardním stranám" než si vypěstovali jakési osobnosti, copak Zeman a Klaus netrčeli ve svých stranách úplně stejně řadu let? spíš tak nějak trčí dodnes i když teď odjinud..

A jedna věc se Babišovi nedá upřít, dělá to, po čem tak dlouho voláme, sjednocuje lidi neuvěřitelně protichůdných postojů. Pamatuju rodinné sešlosti, kde se příbuzní do krve rozhádali kvůli podpoře ČSSD nebo ODS, kvůli nesmiřitelným ideologickým rozepřím, které měli tak minimální dopad na praktickou politiku při vládách těchto stran. Teď obě nesmiřitelné strany příbuzných fandí Babišovi a oslavy narozenin nekončí v půlce :)

A tohle mě vede opravdu k zamyšlení, není čas přestat řešit ideologie a prostě se chovat normálně? kdo je nevinný ať hodí kamenem.. Dokud mu půjdou všichni po krku a nebude si chtít vynutit ten tradiční klid na práci, asi s tím Babišem nemám problém.

1 2
možnosti
LK

ještě jedna věc, už jsem osobně obral své požadavky na kost a zůstaly mi dvě poslední podmínky k tomu abych někoho volil, 1) musí být proevropský a nezpochybňovat naše členství v EU 2) nesmí zvyšovat daně

1 0
možnosti
ZK

Pane Vodvářko, máte pravdu. Těch vábivých melodií politických krysařů už bylo tolik a všechny zněly stejně - "Bude líp". Jako respektovaný bloger, byste mohl přidat také tip, které píšťalce by dnešní volič měl věřit? Řekl jste A, ale chybí mi to konstruktivní B. Z které strany zní ta správná melodie. Že by ze Suché Lozi? Děkuji a přeji hezký den.

3 1
možnosti
Foto

Pane Kloboučníku, otázkou, kterou jste mi položil, se zabývám už dlouho a mohu Vám s klidným svědomím sdělit, že v tuto chvíli to nevím.

Zatím vím, komu ne.

I Vám hezký a klidný den.

4 0
možnosti
Foto

Spousta lidí není schopna pochopit, že Andrej Babiš není demokraticky zvoleným předsedou hnutí ANO, ale ve skutečnosti je MAJITELEM hnutí ANO. Podle toho se i chov. Dnes mu patři hnutí ANO a chtěl by, aby mu podobně patřil i celý náš stát. Pak by zde nějaký prostor pro demokracii už nebyl.

4 1
možnosti
Foto

Nic překvapivého, vezmeme-li v potaz, že se v podstatě jednalo o výrobní poradu. :-) Vám samozřejmě karma, pane doktore.

5 0
možnosti
Foto

Krysařů něúrekom. Jakož i trubek, píštˇalek i bubínků. Směsice. Od kakafonie po dodekafonii, ,,laděnou" a rádoby vydávanou za symfonii v rytmu demo;-)

1 0
možnosti
Foto

A jak by to hlasování asi dopadlo, kdyby se počátkem roku 1990 konal volební sjezd hnutí Pravda a Láska Václava Havla?

0 1
možnosti
Foto

Tak Klaus by určitě hlasoval proti. Ten ho prokouk už tenkrát. :-D

2 1
možnosti
JL

Je to takový, ''předtanečník'' R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,48
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám