Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík!

Bohužel, komunisti jsou pátou kolonou Putina, Ruska a čínských komunistů!

Jak ještě dlouho budou ohrožovat naši svobodu a demokracii?

:-)

1 0
možnosti
JZ

J68a13n 85Z15i45e70g76l92e72r

22. 11. 2016 11:59

Zasloužená karma. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Levice umí dobře popsat některé problémy, ale řešení, která navrhuje, jsou většinou směšná. Napadá angažovanost naší armády v zahraničí a stavy, kdy jsou jistí lidé zvýhodňováni na úkor jiných, kdy existují koalice mezi státy, bankami a vojenskoprůmyslovými korporacemi. V tomto ohledu je popis stavu velmi často správný. Ale řešení, která navrhují, jsou téměř vždy špatná.

0 0
možnosti
JL

Karma R^

Dlužno dodat, že nejen rudí, se snaží naši mezinárodní situaci oslabit. Jen tak si mohou ultras činit naděje na převzetí moci.

6 0
možnosti
Foto

1) KSČM byla vždy proti našemu angažování v NATO,.

2) Podle průzkumů veřejného mínění vždy proti tomu byla i významná část občanů, snad i někdy většina (zde mě neberte za slovo, tady jde o to, že lze pracovat i s relativně exaktními daty), nikoliv samozřejmě podle výsledků voleb, kdy přinejmenším dvě třetiny hlasů dostávaly strany, vyslovující se pro naše angažování v NATO. Tedy lze říci, že případné NE nebylo pro jednotlivce natolik silné, aby se promítlo do výsledků voleb.

4 7
možnosti

I88v56a56n 62Š42t36í80p37e24k

21. 11. 2016 10:27

Tak tohle měl napsat už pan Vodvářka namísto tak trochu prázdného nadávání. NATO, zdá se mi, je teď na určitém rozcestí, to, co je viditelný doklad, lze pojmenovat stručně jako Turecko, Trump, výdaje, ne vždy uvážené výkřiky pobaltských států. To je to, co je zajímavé a hodné písemné úvahy. Otázka vystoupení z NATO nikoli, to je holý nesmysl nehodný kapky inkoustu. On ale pan Vodvářka píše nejspíš jen pro svůj klub děkovačů.

3 5
možnosti
Foto

Líp bych to nenapsal R^. Super karma.

8 0
možnosti
JH

Dokonce ani Flaška by to nenapsal lépe.Tak to už tedy musí bejt!

8 9
možnosti

Velká KARMA pane VodvářkoR^R^

9 0
možnosti

koukám, že je tady hned při pondělním ránu pěkně živo, ruská trollí úderka má napilno, klíčové slovo v nadpisu, další v perexu a už cinkaly mobily s pokyny, jak správně trollit a trollit.

Jinak za mě karma a pokud by to šlo, tak několikrát. Lidé mají bohužel chabou paměť a zapomínají na ruské tanky a časy normalizace a nesvobody. A nebo mají paměť dobrou, ale co by neudělali za prachy.

13 0
možnosti
JH

Myslím, že to řídí přímo Putin, pane Vševěde:-)

8 6
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,50
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám