Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

L21e22o72š 50R25y37š14k97a

7. 11. 2016 10:24

Děkuji za skvělý článek. Souhlasím a je mi smutno, že jsou lidé nepoučitelní. Škoda, že nedošlo po revoluci k jasnějšímu postoji většinové společnosti slušných lidí ke Komunistické straně.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. :-)R^Ještě dodám, že za tři roky bude 120. výročí narozenin Adolfa Hitlera. To by například Dělnická strana sociální spravedlnosti mohla rovněž uspořádat vzpomínkovou akci.

1 0
možnosti
Foto

P.S. vy si zakládáte na karmě, já zase na plus a minus a koukněte se, jak jste dopadl.

0 0
možnosti
Foto

tohle patří pod pana Petříka

0 0
možnosti

J48a42r13a 17R80a17n53k

6. 11. 2016 21:02

Oslavy? Kde se dnes jeste oslavuji vrazi? Mozna v nekterych vyvojovych zemich, tam nas snad ani videa od klenotu jeste nezaradila, ale pokud pomyslim, ze za vlady tohoto zleho cloveka, byla moje matka, ktere tehdy nebylo ani 20 let zavrena, protoze se ji tam nelibilo, dost bylo schovavani pod drevem v petactyricatem, zabrani vseho....jeste tak mozna v tv video z pohrbu....

3 0
možnosti

Odkaz Gottwalduv v podobe statniho usporadani zije dodnes. Ten zrusil 1.1.1949 historicke staletimi osvedcene zrizeni zemske. Timto odkazem se ridili oposmluvni partneri Zeman a Klaus kdyz v roce 1998 predstavili "nove" statni usporadani. Navzdory tomu, usneseni fed. shromazdeni z roku 1990 oznacilo zruseni zeme Moravskoslezke jako nespravedlive, protiptipravni a poplatne totalitnimu komunistickemu rezimu. Schvalne jsem dal "nove" do uvozovek protoze ti dva vytecnici ve skutecnosti okopirovali Gottwalda z roku 1949. Nestydate lzou kdyz se hlasi k odkazu TGM a Benese kdyz ve skutecnosti praktikuji moresy Klemovy. Prof. Bily z olomoucke university prohlasil, ze v Gottwaldove pozustalosti se mezi jinym se nasly i pokyny ktere si Klema privezl po navratu z moskevske emigrace, jednim z nejdulezitejsich bylo zruseni zemskeho zrizeni, Gottwaldovo statni usporadani podle pokynu Moskvy mame "diky" soucasnemu prezidentovi dodnes.

5 1
možnosti
Foto

A jak se s tím rýmuje jednodenní vzdálenost dojezdu tam i zpět při vyřízování úředních vzdáleností?

0 5
možnosti

Problém není v tom, že by přesvědčili málo voličů. Přesvědčení jsou stále jedni a ti samí, avšak k jejich škodě vymírají a noví se nerodí.

Naštěstí !!!

4 0
možnosti
Foto

No, jo, ale co bude, až budou mít výročí američtí prezidenti Johnson, Reagan, Clinton, Bush jr., Obama a další?

Proti Johnsonovi, Clintonovi či Bushovi jr. je Klement Gottwald v počtu mrtvých úplný břídil.

0 7
možnosti
Foto

zase příspěvek mimo téma diskuze

8 0
možnosti
Foto

no asi už Kléma neni takový idol jak býval:-)...občas se na CZ DOKU dívám na dobový týdeníky...to bylo lásky....samozřejmě včetně soudruha ještě dražšího:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,52
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám